Mamici casnice (43)
Raspunsuri - Pagina 6
Dana_ch spune:
Bianca scurt si la obiect;
ce suprafata ai?
cat te costa ?
de unde e firma?
Alina spor la treaba daca termini si te plictisesti hai si pe la mine
Poze cu Lucas
osna spune:
buna dimineata fetelor,
LA MULTI ANI,CATALINA!!!!
iau o gura de cafea de la voi si plec la bucatarie ca nu am nimic de mancare si la 11 jumate vine sotul la masa acasa.am sa fac o fasole batuta(noroc ca aici este gata fiarta la borcan,mai trebuie prajeala si sa o bag la robot) si apoi revin.
multumesc fetelor de complimente.va pup
Bimilit spune:
dana am 295mp, firma e din cj (gilau).pretul fianl nu-l stiu pt ca eu nu m-am decis inca la amenajarile interioare( usi, geamuri, faiantza , gresie, etc) fara amenajari ma costa 25.000E( aici intra si gardul ). i-am dat deja avansul de 18.000E ( ne-a facut reducere 5% - pt ca i-am dat asa mult avans).in 2 luni casa e gata.trebuiau sa vina sapt asta, dar cum la noi ploua , trebuie sa mai asteptam.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Dana_ch spune:
Bia super, eu vreau una mai mica de 150m 180mp parter si mansarda 3 dormitoare sus baie ,iar jos living bucatarie baie ...nu stii cum pot sa iau legatura cu ei,au cumva pe net ceva.
Noi am vrut sa o facem in regie proprie sau sa ne faca casa la rosu,fara interioare.
proiect si autorizatii tot ei?
sa nu ma injuri ca te stresez cu atatea intrebari
Poze cu Lucas
Anculina spune:
Buna fetelor !
La multi ani Danieluta !
La multi ani Catalina !
Moaaama, Ange, ce bunatati pe-acolo...da-mi si mie ceva retete din ce ai pregatit pe-acolo, ca pe 28 am si eu party de 2 anisori la Maria mea...
Am fost ieri la zoo si apoi in Herastrau la Balonul Copiilor...a fost frumos...Va pun poze mai tarziu...
Pupilici.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
Anculina spune:
A ! Nu mai stiu adresa si parola exact...cine e draguta sa mi le trimita si mie pe pm, va rog... Multumesc !
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
Bimilit spune:
dana de aprobari s-a ocupat arhitectul care ne-a facut proiectul, tot el ne-a recomandat si firma de executzie.( aici la noi, in oras , sunt multe firme care fac case de genul asta , dar manopera e fff mare , iar calitatea lasa de dorit).caut nr de telefon si ti-l trimit.te poti intelege cu executantul la fatza locului.mai eu is putin cam cutra si sper ca tot cu ei imi fac si amenajarile, dar mai negociem la pretz in ceea ce priveste manopera.
osna spune:
terminat fasolica,hranit soata si acum plec la plimbare ca e racoare si e bine pt gravide
Bimilit spune:
dana la fel si voua.noi deja ne si visam in ea.eu zic ca prin octombrie-noiembrie ne putem muta.totul depinde de vreme si de cum ne gasim noi materialele pt amenajari( mobila, parchet, gresie, etc)a noastra e asa : garaj, sala fitness,sala pt centrala, p bugatarie, living,biblioteca, baie, et 3 dormitoare, dresing, , birou,baie.