Mamici casnice (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

buna dimineata si de la mine.am dus copchilu la gradi si acum trec sa fac un pic de ordine si mancarica(habar n-am ce sa mai gatesc).

mmiha te-am sunat aseara pe la cinci ca si eu eram in parc dar nu ai raspuns

mami Sfarsitoarea sa-ti traiasca Catalina si sa fie sanatoasa. .petrecere frumoasa.

Adinell am pus coletutu lsa posta acum dimineata,in doua trei zile ajunge cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

La multi ani Catalina (sfarsitoarea, sa va traiasca printesa)

Am vazut si eu pozele, pe Robert si Maia in culmea fericirii, niste specialitati care chiar mi-au facut pofta, si o burticuta frumoasa de mamaica mandra Svetlana

Acum sunt pe fuga, astept sa vina maica-mea la mine, ca s-a relaxat 2 saptamani la munte, acu e randul meu sa ma relaxez:)
Ma duc sa-mi depun actele pt pasaport, ca poate nu va fi gata pana trebuie sa plecam

la toate.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neata casnicute.
Io sunt inca la cafea ca m-am trezit pe la 9.30 si am intrat si pe la voi. Vad ca iar e petrecere.
LA MULTI ANI CATALINA
O sa plec pe afara cu Stefania ca e pre frumos.Spor la treburi si sa aveti o saptamana super.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

La multi ani! Catalina

mai o tinem tot intr-un chef de la un timp incoace.

Svetlana ptiu sa nu te deochi ce burtica frumoasa si ce bine arati.

Cami super party si ce de bunatati

mmiha bey dar tu cum si cat lucrezi ca te-am mai intrebat si nu vrei sa-mi raspunzi

flace super ca vine mama

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Am uitat

Bianca am auzit ca iti faci casa poti sa-mi dai mai multe detalii? ca ma bate si pe mine gandul si am o gramada de intrebari.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

La multi ani Catalina !!!

Dana...lucrez un wek si unu stau acasa....saptamana viitoare trebuia sa fie wek meu liber...da colega se duce la o nunta si voi lucra....dar dupa voi sta 2 wek acasa

Svetlana sa-ti traiasca burtica tare frumoasa esti

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!CATALINA

.

Dana noi ne facem casa pe structura de lemn( am angajat o firma care face tot - curte, piscina, fundatie, garduri, inclusiv amenajarile interioare ).io una-s tare incantata de preturi, calitate, design , rapiditate de executzie, etc.colegul nu prea are timp de santier si de aceea am hotarat sa ne facem acest tip de casa.astept intrebarile tale.

va tzuc si mai vin...........

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Indraznesc sa ma arat iarasi si eu.... sa spun cam cu intarziere
LA MULTI ANI
DANELUTZA SCUMPA, SANATATE SI NOROC SI O FAMILIE FERICITA IN CONTINUARE!
LA MULTI ANISORI CATALINUTA!

.... si sa pupacesc burticuta draguta a Svetlanei si pe Cami cum a avut ea grija sa iasa totul super asa cum se vede in pozele sarbatoritului

Hai ca io mi-s absenta total si aeriana 100%, ce se mai aude cu Moeciu? Vin in vizita? ca tot nu putem doua nopti... basca a mai inceput sotul sesiunea de acum si tre sa amanam si concediul de munca la tara nu stiu cu cat, sper doar sa fim aici pe 1 iulie ca altfel sunt in stare sa il sinucid vorba ceea

Alina cum se ami simte consortul?
Flavia hai ma nu ma imbolnavi iar, unde plecati? Nu ma injurati dar cine trebuia sa plece in Grecia? Ca am mintea plina si nu mai pot memora nimic din cauza varstei
Mmiha.... si ce mai face domnul coleg? Cum va mai intelegeti? Esti pregatita de o saptamana la mare cu totii? Bafta n luarea celei mai bune decizii
Raalucutza ce mai face burticutza? Pup bebe mic

Eu m-am ofticat rau ca ieri am halit o nghetata si niste cartof la cuptor cu branza si alea-alea si am aceleasi kile ca sapt trecuta, cand tocmai ma bucuram ca am dat jos 4. Toanta mare, ce sa mai zic, sport non stop scrie pe mine .Vad ca voi faceti prajiturici pe aici chestii trestii, si pe mine ma batea gandul la un tortulet azi sau maine dar tare mi-e teama ca nu am abtin sa nu halesc si eu ca nesatula, deh.... ce ma mai plang atunci, nu?

Ha ca deviai rau. Deci intrebare:
La Moeciu trimit avans doar cele care vor doua nopti?

Sarumana cui are timp sa raspunda
Noi maine avem program de vizite la 2 crese, merge cu mandra sa o inscriem opt soptembrie cred, e sotorul libe si ne facem de cap, sa ne tineti pumnii...
Fug, gata, pa!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

va salut gagici!
LA MULTI ANI CATALINA!!!

sunt pe fuga, am f multa treaba prin casa, ordine, vase, rufe, aragaz si am si un tigru in cuptor. abia astept sa vedem ce iese.
bine ca alexa e afara cu mama, revin cind o sa doarma.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Scuze de greselile omniprezente in mesajul anterior dar nu mai am timp sa corectez ca fug afara, vroiam doar sa-mi manifest admiratia fata de Bimilit..bravo voua o sa iasa io super casa!!!!

Cu terenurile alea ce se mai aude, a mers telepatia mea? Hipnoza, voo-doo-ul, ceva?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput