Szeged - 8

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Zori, am facut ICSI pt. ca a fost musai caci nr. de era mult prea mic. Mi se pare ca in total au fost vreo 4 foliculi, 2 pe ovarul stang si doi pe ovarul drept - nu mai stiu exact, caci drept sa-ti spun am devenit o foarte mare uituca-dar cei de pe ovarul stang nu mi i-a putut recolta caci era pe el un vas de sange si dr. nu a vrut sa se riste; iar din doua ovocite s-a fecundat unul singur si in final a fost transferat un singur embrion.

Andicule, vrei sa iei bataita ? La ce te-ai grabit? Asta iti trebuie, o portie de plans si stres inutil?

Mirabella11, tu urmezi, tinem pumnii stransi!!!

auburn, incearca sa fii optimista si nu te mai gandi numai ca numai prin FIV reusesti.

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Am revenit si eu acasa.
Auburn eu iti tin pumnii sa reusesti acum si sa nu mai fie nevoie de FIV in august. Sa stii ca ai zis bine, sper sa incep cam atunci tratamentul.
Mirabela de data asta va fi bine ai sa vezi. Dar tu ce tratment faci acum? E fain ca ai atatia foliculi. Iti tin pumnii.
Andicu va fi bine, fii optimista. Eu astept vestea buna.
Mi-Ka

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

MIRABELA ma bucur pentru tine ca sunt asa multi, cresc sansele, asa ca......... tinem pumnii!

Andicurabdare, rabdare, rabdare ......mai ai 36 de ore ...si o sa fi si si prin urmare

Auburn eu iti tot repet ca 4 e noroc si ca-i frumos....... si chiar e divizibil cu 2... asa ca ai grija

Zoribafta pe joi, astept impresii, ne mai auzim pana atunci...

Mika ma bucur ca existi,ai rabadare cu noi, ca ne ridici moralul, ca ne dai toate explicatiile de care avem nevoie, pe rand la fiecare. Nu vreau sa " ma dau bine pe langa tine" dar cred ca ceea ce ai tu in burtica se datoreaza si faptului ca esti un OM cu O mare. Sper sa nu ma inteleaga nimeni gresit, dar asta cred eu despre tine si abia astept sa cunosc.

Crinuta tu cand te programezi?

pupici la toata lumea

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor! Le urez mult succes celor care sunt in focuri!
Andicu citesc in fiecare zi despre tine si-mi doresc tare mult sa reusesti. Esti o fata f ambitioasa care a mers sute de Km ca sa-si indeplineasca visul. Mult noroc in continuare!
Fetelor dc nu stiu ungureste si nici engleza cum pot sa ma descurc la Szeged? Exista acolo un translator? Am citit mai demult ca e o femeie acolo pe care o poti plati. Cat ia si cum o pot contacta? Aveti o adresa de E-mail a dansei?
O alta intrebare: Biopsia testiculara intra in pretul FIV+ICSI? Dc nu, cat costa?
Sotul meu are azoospermie dar urmarim sa facem o imbunatatire a spermogramei. Dc nu reusim tb sa facem ICSI cu prelevare de spermatozoizi prin biopsie testiculara si m-as orienta catre Szeged.
Ma puteti ajuta si pe mine cu cateva raspunsuri?
Multumesc anticipat!

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, ave ti dreptate, sunt o fraiera! oricum, va multumesc de mii
de ori ptr sustinere! mi-am mai revenit dupa-amiaza, cat sa mai respir inca 36 ore pana la test; macar ma voi linisti de tot dupa.
Mirabella,suna bine ce zici tu. O a fie bine de data asta, o sa vezi!
Auburn, sper sa fie ultima inseminare, cu reusita!
Mi-Ka, pupici pe burtica!
Va pup pe toate cu drag!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

ZoRi, eu sunt programata pe ora 11,00 ora Ungariei, dar nu stiu exact cit voi sta pentru ca, cica trebuie sa ma vada si directorul spitalului inainte de laparoscopie.Oricum abia astept sa fac laparo, poate aflu si eu de ce nu fac bebe.
Andicu, abia astept sa aud vestea cea buna.
Va pup si va tin la curent cu noutati referitoare la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia munteanu spune:

Fetelor, ajutati-ma si pe mine! Care dintre voi ati primit sau ati facut Merional? Dr Zadori m-a trimis la asistente sa imi explice cum se fac injectiile si ele, deloc amabile, nici nu au vrut sa auda, au dat din umeri si mi-au dat de inteles ca nu stiu sa explice in engleza. Asa ca, iata-ma la 2 zile inainte de a incepe tratamentul ca nu stiu cum se foloseste Merionalul. Cit despre Decapeptil, sa inteleg ca se face subcutanat, cu ace de insulina? Va multumesc, astept si eu cu nerabdare pe forum sa auzim numai de teste pozitive (bafta, draga Andreea) si mai vorbim, lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Andicule, stii ca pe 1 iunie e Ziua Copilului dar si Inaltarea Domnului?? Ce-ar fi sa te rogi un pic la Doamne Doamne? (sa nu te superi , poate o faci deja...)

Crinuta

Auburn, am citit despre IA ta si cred ca o sa ai succes. Cel mai bine e sa iti tii mintea ocupata cu altceva, pana la test. Iti tin pumnii si tie!

Fetelor, oare e vreo problema la FIV faptul ca eu ma inflamez la ovarul stang si uter la orice senzatie de frig?! Deja nu mai suport si desi am endometrioza stadiul I (tratata momentan)am ajuns sa cred ca nu raman gravi din cauza acestor inflamatii cu dureri care ma apuca cand mi-e lumea mai draga. Dr meu zice ca nu e nicio problema cu asta, ca nu e cauza de infertilitate, dar s-a mai confruntat careva dintre voi cu asa ceva?! Oare, principiul steriletului nu se bazeaza pe faptul ca produce o mica inflamatie a uterului care nu da voie la embrion sa se fixeze?? Daca spun prostii, mai ales ca nu am pus asa ceva niciodata, va rog sa ma corectati.
Anyway, poate sunteti mai informate pe tema asta si imi dati un sfat sau o indrumare...Precizez ca urmez un tratament naturist care in ultimele saptamani parca mi-a facut si mai sensibila zona (habar n-am cum, mai ales ca acum ne aflam in perioada calda a anului n-ar trebui sa am probleme).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata,
LuciaMunteanu Decapeptylul se poate face in umar sau in burtica; eu l-am facut pe primul in umar, la cabinet medical, si m-a cam durut, de aceea, pe urmatoarele le-am facut in burta,singura, si nu doare deloc!
Merionall si Gonal F sunt la fel;la Merional iti trebuie o siringa mica si un ac mare si unul mic, ptr insulina; cu acul mare fixat extragi serul din sticluta si il pui in cealalta cu praful compact; amesteci sa se dizolve si apoi tragi continutul in siringa; tine-l un pic ridicat, ca e in vid si trebuie sa tragi din prima, ca altfel se duce inapoi in sticla! dupa ce ai tras tot in siringa, scoti aerul (stii tu, pana iese un pic din ontinut), apoi schimbi acul mare cu cel mic; si pe urma faci injectia in cuta de grasime din burta;eventual, prinzi ntre degete usor, pana bagi acul, apoi ii dai drumul. Decapeptylu se face la fel, numai ca e mai usor, are din start siringa cu acul; Gonal F e ca un pix, roaga-l pe dr sa-ti explice, ca mie asa mi-a facut! trebuie sa fixezi la sagetile d epe tub cantitatea pe care trebuie s-o faci; tragi de capac pana iti indica acelasi lucru si apoi, dupa ce infigi acul in burtica apesi pe capac pana auzi tacanit, pana la capat (depinde de cantitate, poti auzi de 2,3,4 ori). Imi pare rau ca nu te-au ajutat! nu ma gandeam! cu mine s-au purtat frumos si cu rabdae! poate i-ai prins intr-o zi mai proasta, mai plina! oricum, sper sa isi schimbe atitudinea! multa bafta! sa dea Domnul sa treci la mamici dupa asta!

Fetelor, eu nu stiu ce sa mai cred sau sa mai sper:de ieri am o senzatie usoara de jena la burtica si la mijloc, ca la ciclu, dar mult mai usor, adica nu ma doare sa iau calmante, si am vazut si ieri seara si azi niste pete mici bejulii; poate fara progesteron ar fi mai maronii; nu stiu, sa-mi vina uratii? cand mi-am bagat utrogestanul eram tot alba, ma gandesc ca s-ar fi vazut pe deget daca-mi venea(scuzati-ma, daca dai prea mari detalii!!!)... abia astept sa treaca ziua de azi!
Silvana, multumesc! nu stiam ca maine e Inaltaea! o sa ma rog mai tare ca pana acum, poate ma ude Cel de Sus mai bine!
Va pup!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

andicu..fata scumpa si ambitioasa..daca am eu emotii in burta cand intru sa vad ce-ai mai scris si cand ma gandesc la tine...dapai tu.......te inteleg perfect prin ce treci si ce simti..un amestec de nerabdare cu pesimism..frica..emotii..dar lasa... ca pana la urma va fi bine!!!.....testul de sange de maine e sigur..nimic altceva...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput