Szeged - 8

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mirabella, eu am fost in situatia asta. Ai dreptate, e cam jenant, dar i-am sps dr si a zis ca sa nu-mi fac probleme ca nu sunt prima; ptr el n-are importanta. Asa ca, suces!
Auburn, iti tin pumnii!
Eu incerc sa fiu optimista, dar nu prea reusesc! sper sa-mi treaca tampenia din cap pana diseara!
Va pup.

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by mirabela11

Tot eu....
Am o intrebare....azi sunt in prima zi a ciclului si trebuie sa merg la dr.sa fac eco intravaginal.Mi se pare cam jenant.....Daca a fost cineva in situatia asta, cam cum se procedeaza.Stiu ca suna ciudat, dar am o mare problema cu chestia asta.Astept un raspuns

Mirabela 11

Servus,

Este nasol...si este jenant.
Se poate face, ii spui dr. inainte, sa stie...se regleaza altfel aparatul...isi pune manusi...
Se poate, si eu am aflat ca se face "uzual"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Andicu,

Acum am ajuns si eu sa citesc putin...ce-ti veni?!
Eu zic sa stai linistita, si sa mergi pe 1.06, increzatoare si optimista la facut testul!
Este mult prea devreme, pt. test de urina...cred ca pe toate testele de urina, este scris ca dau rezultat, doar dupa "intarziere"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Mirabela, eu am facut de nenumarate ori echo intravaginal la menstruatie, ca asa ma chemat dr. Pentru ei este ceva obisnuit, si tu ca sa fi ok tr sa iti pui un OB pina in cabinet si acolo il scoti si o sa vezi ca nu este nici o problema.Ca si cum nu ai fi.
Andicu, nu te gindi la testul ala ca nu are nici o relevanta in ziua a 12-a.Curaj, ca vezi ca toate ne rugam pt tine si iti tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu e cam repede pentru un test de urina. Te pup si iti tin pumnii in continuare.
pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

am fost azi la Szeged pentru a patra IA. Amandoi foliculii s-au spart iar doctorul e tare increzator ca sunt sanse bune de reusita. Eu nu imi pun mari sperante ... daca nu a iesit nimic nici din primele 3... ma gandesc deja la fiv ... dar ma simt bine

mirabela11 iti tin pumnii sa fie bine de data asta.

zori abia astept primele tale impresii de la szeged.

daca nu-mi iese nici acum voi face o luna pauza si abia in august, cand se intoarce dr Zadori la lucru, voi face fiv. crinuta71 ce zici: faci si tu cam in aceeasi perioada?

andicu sa fii pregatita sa pentru a sarbatori

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

mirabela11, nu-ti fa griji, dr. o sa-ti introduca cu degetul un absorbant ( un fel de servetel umed) ca sa-ti absoarba ce e in plus si apoi iti va face o echo intravaginala fara probleme.
andicu iti doresc sa ramai totusi optimista si pe 1 sa ai un test pozitiv. Si eu cred ca e prea devreme pentru un test.
Va pup si bafta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Daciovi mergi joi la Szeged? Poate ne vedem, eu sunt programata la ora 14.30 ora Ungariei.
Andreea fii linistita, e prea devreme pt testul barza, ti-am spus sa nu-l faci. Ai rabdare. Toate ne rugam pt tine.
Pussi nu-ti mai cere scuze, eu m-am hotarat la ea nu mai merg. Sa stii ca utrogestanul poti sa-l iei linistita si intravaginal.
Auburn de data asta vei reusi, mai ales ca au fost doi foliculi.

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Am facut ecografia, a fost ok, mai ales ca eram nerabdatoare sa vad daca sunt bine.
Ovarul drept are 4 foliculi de 5,5,5,si 7 mm, iar Ovarul stang tot 4 foliculi de 7,6,5,4 mmm.
Dr meu zice ca nu este nici o problema,daca sunt sub 10 mm pot incepe tratamentul de stimulare.Sper sa fie si dr.Zadori de aceeasi parere maine cand vom vorbi la telefon.Dimineata voi face LH, FSH si Prolactina in ziua a 2-a a ciclului.

Andicu curaj si multa rabdare! A mai ramas asa de putin pana vei afla ca vei fi mamica fericita!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Zori mergi pentru prima data la Szeged?

Auburn bafta sa reusesti!

Mergi la inceput