ajutati-ma daca puteti...(2)
Raspunsuri - Pagina 9
naty_blondy spune:
dragele mele prietene,eu va multumesc din inima ca vreti sa fiti alaturi de mine si de fetita mea...chiar daca am suferit foarte mult cand anumite mamici de la mamici de sept.oct. m au judecat si m au criticat,eu voi continua sa va scriu vesti despre mine aici,ptr.ca aici am postat de la inceput si aici trebuia sa raman...au fost tare rautacioase,dar fiecare are dreptul la replica..
recunosc ca sunt cateva mamici cu care de drag sa vorbesti,dar eu le astept aici sa mai povestim daca si ele vor...
fetelor sunteti niste dragute,m ati incurajat si mi ati dat forte noi,imi pare tare rau de unele dintre voi ca ati trecut prin situatii asemanatoare cu a mea,si cred ca ele mi au inteles cel mai bine suferinta...
intr adevar dupa cum spunea si IONICA,au fost cateva fete care mi au fost alaturi inca de la inceput si m au incurajat,DELIA,PE CARE O PUP SI O SALUT,NIKOLE,cu care n am mai vorbit de mult timp,si sper ca e ok si o salut si pe ea si multe altele pe care pe care le pup si le urez multa sanatate!!!!!!
ionica spune:
Naty,
La mamicile de septembrie,a iestit acea "mare" neintelegere din cauza uni mamici care a scris un mesaj ridicol sub anonimat,probabil cineva care a vrut sa-ti faca un "bine".
Nu le considera pe mamicile de la septembrie pe toate la fel,sunt multe care isi doresc sa te ajute ,sincer sunt putin derutate de acel mesaj care ar trebui sa-l raportam la admini,dar vezi tu este tot o mamica de la septembrie si chiar daca vom afla cine este probabil nu o vom face .
Tu canalizeaza-ti energia acum pe bebelusa ta care are nevoie de tine .
Te astept sa-mi raspunzi la mesajul privat.
Pupici
+36SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
baicualina spune:
santem multe persoane langa tine!
adu-ti aminte de ce0ti spuneam in primele mele mesaje!ai aici prietene care intr0adevar te ajuta si eu sper sa fiu una dintre ele!
sa stii ca padure fara uscaturi nu exista *scuze daca deranjez!)asa ca nu baga tot in seama si mergi mai departe cu tot ce ai mai frumos pe lumea asta:ANTONIA
te pupic si mai vb draga mea
Alina
naty_blondy spune:
hey Alina ma bucur sa vad ca nu ne ai uitat!!!!!nu ai mai scris de mult,si trebuie sa recunosc ca asteptam mai multe vesti despre tine,cum o mai duci?care mai e viata ta?eu ma bucur ca ai ramas macar alaturi de noi..si poate ne mai scrii.
as vrea sa intreb mamicile care imi pot raspunde,ce ar trebui sa contina bagajul de spital,al meu si al bebelinei???tocmai ce am citit pe la mamici de sept.oct.si m am ingrozit,ptr.ca ele si au facut majoritatea bagajele,si m am trezit si eu ca nu mi am pregatit mai nimic...eu as mai avea cam 3 saptamani sau maxim vreo luna cred pana voi naste,dar vad ca trebuie sa ma pregatesc din timp...eu nu mi faceam asa mari probleme,ptr.ca imi spusese o prietena care tocmai a nascut,ca nu te lasa cu nimic la tine,chiar si camasa de noapte ti o vor da tot ei,bine in afara de periuta si alte stricturi necesare..dar daca are cineva vreo listuta nu m as supara daca mi ar trimite o si mie..cred ca s a mai discutat despre acest subiect de multe ori dar vad ca nu gasesc acum pe nicaieri...
multumesc inca o data tuturor mamicilor care ne sunt alaturi si ne incurajeaza!!
IONICA sper ca ai primit pozele de la mine,nu stiu cum le am trimis si ce am facut pe acolo,dar poate au ajuns cu bine...e tare rau sa nu te pricepi la calculatoarele astea..ce i drept nici nu mi am petrecut mult timp pe langa ele..sa vad cum am sa va scriu cand ma voi muta de tot la mama,dupa cum v am mai scris,acolo n am calculator,iar daca voi naste imi va fi greu sa ma mai duc la vre un net cafe sa va scriu,asa cum am facut atunci cand am plecat prima oara la mama..dar lasa ca vedem noi,poate isi va face mila de mine ,,iubitu" meu si mi l va da pe acesta,ca si asa nu e mare lucru de el,dar macar pot tine legatura cu voi mereu,si nu voi mai fi asa de singura..mai ales ca gasesc multe lucruri folositoare despre cresterea uni copil.
am uitat sa va spun ca azi a mai venit inca un posibil cumparator al apartamentului,deci de acum cred ca mi se apropie plecarea de aici,putin cate putin...bine ca am mai dus din lucruri sa nu mi lungesc prea mult agonia cand va fi sa ma mut la mama de tot...el vad ca e in aceeasi stare,nimic nou. chiar imi scrisese LAURA un mesaj in care zicea ca ea mai crede inca in schimbarea prietenului meu atunci cand voi naste si isi va vedea fetita,dar eu parca nu mai pot crede in asa ceva...apropo te pup si pe tine LAURA si ti multumesc ptr.vorbele frumoase si ptr.incurajari.
noi va pupam pe toate si asteptam vesti de la voi,celor care ne sunteti alaturi.
Delia21 spune:
Fetele,haideti sa ne organizam cumva,sa spunem care ce da ca sa nu-i dam prea multe de unele si deloc de altele.Sa nu care cumva sa creada cineva ca am initiativa asta din dorinta de lauda,nici pe departe.De exemplu eu i voi trimite un pachetel saptamana viitoare cu sticle si biberoane pentru bebita si cateva paturici.Oricum pachetelul va fi mic,maxim 3-4 kile.Haideti sa demaram actiunea asta caci deja Antonia poate veni pe lume de acum incolo in orice zi.Naty daca nu te superi,o sa le zic fetelor ca am adresa de email si telefonul tau ,deci daca vrea cineva sa ia legatura cu tine sa stie ca se pot obtine usor si in timp util informatiile astea.
Luna1 spune:
Eu am sa-i trimit un pachetel cu hainute pentru Antonia, vroiam sa-i iau si ceva sticlute (biberoane) insa daca v-ati oferit deja ii iau eu hainute. (Sigur e Antonia da? Sa nu ii cumpar lucrusoare roz si sa fie Antoniu ).
In plus vad ce mai gasesc pe aici si nu e voluminos si trimit. Cred ca oricum hainute nu vor fi prea multe pentru ca va avea nevoie si zic eu sa nu le luam chiar fixe (bine, nici de 6 luni) ca sa le poata purta o perioada ca stiti si voi ce repede cresc. Eu voi incerca sa diversific marimile. Naty pupici si sper ca ai moralul ridicat.
http://www.alina-jaime.co.uk/main.php
Caroline spune:
Naty, mie nu mi-ai trimis pe PM adresa si telefonul tau. In octombrie vin in ro. si am sa-ti trimit un pachet cu cate cava ce ai nevoie.
Pana atunci, incerc sa-ti fac rost de cate ceva de pe la fetele de aici.
Am o prietena care are copilul de 1 an acum. Sa vedem ce-mi poate da.
naty_blondy spune:
DELIA cum sa ma supar ca mi dai adresa,cand tu vrei sa ma ajuti?oricum eu le am trimis adresa mea celor care mi au cerut o...
LUNA 1 chiar m ai pus pe ganduri acum,ca azi chiar am fost la doctor ptr.analizele de urocultura,ca m am saturat,si chiar m a intrebat o asistenta ce voi avea,iar eu normal ca am raspuns foarte mandra ca voi avea o fetita,la care ea mi a zis sa nu mai fiu atat de sigura, ca s au inselat de multe ori in privinta sexului copilului si nu se stie pana la urma...iar acum te gandesti si tu la acelasi lucru...ce am sa ma fac daca o fi baiat?ca eu am spus ca voi avea fetita si daca voi primi hainute voi primi de fetita normal...uffffff.ee da ce nu pot sa l imbrac cu roz si daca e baiat?doar nu i nici o regula la culori acu,sanatos sa fie...dar char am cazut pe ganduri...
si sa sti LUNA ca intr adevar acum am moralu mai ridicat si sunt mult mai optimista,si asta datorita voua mamicilor cu suflet bun,care ne sunteti alaturi si carora n am cuvinte de multumire,dar D-zeu sunt sigura ca va va rasplati ptr.tot binele facut.
biluta28 spune:
Am scris si la umanitar si scriu si aici sa stii si voi ca am trimis deja: 1 costumas NN roz aproape nou (avut si de baietelul meu in maternitate purtat doar 2 sapt.)
2 pantalonasi +2 pieptarase NN + 2-3 caciulite subtiri
1 canuta 5+1 de la Farlin (pentru mai tarziu)
1 PILOTA cu pernita
2-3 dresuri pana la 1 an
2 perechi sosete groase NN
rochite pentru la vara urmatoare
1 GECUTA pentru la iarna urmatoare (1 an)
1 farfuriuta +lingurita (pentru cand o fi mai mare)
1 biberon (hipp)
etc.
O rog sa ma anunte cand primeste pachetul.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000