ajutati-ma daca puteti...(2)
Raspunsuri - Pagina 8
Caroline spune:
Naty, da-mi si mie, pe PM adresa si nr de telefon. In octombrie voi fi in tara si am sa te sun. Poate te voi putea ajuta cu ceva.
Caro
maria_irina spune:
BUNA NATY. ACUM AM CITIT DESPRE TINE . IMI PARE RAU CA TRECI PRIN ASTA. MAI ALES CA SI EU TREC PRIN ACEEASI SITUATIE SI MAI RAU ESTE CA SUNT SINGURA , IN SPANIA, IAR EL DUPA CE MI ZICE CA MA AJUTA, CA NE CASATORIM ETC...ISI DA SEAMA CA NU E PREGATIT SA FIE TATA SI ATUNI SA MA DESCURC CUM POT. ACTE NU AM , UN SERVICIU BUN NU AM.....IAR IN ROM NU MA POT INTOARCE PT CA AL MEU TATA NU MA VA PRIMI CU UN COPIL ......SI UITE MA IN PRAGUL DISPERARII ...INSA AZI DUMNEZEU MI A FACUT O MARE SURPRIZA: O FATA DE PE SITE, CARE LOCUIESTE IN SPANIA S A OFERIT SA MA AJUTE. ADICA O SA MI OFERE UN LOC UNDE SA STAU PANA CAND VA VENI FETITA MEA SI ATAT TIMP CAT E NEVOIE....DRAGA MEA, AI INCREDERE CA DUMNEZEU E MARE SI VEI VEDEA CA INCET LUCRURILE SE VOR IMBUNATATI.
MULTI PUPICI SI AI GRIJA DE TINE SI DE ANTONIA!
irina 20 + MARIA-ANASTASIA
ionica spune:
Doamne fetelor sunteti toate extraordinare,Nicole,Delia, Alina si toate care ati ajutat-o pe Naty sa sustina acest miracol care s-a produs in pantecele ei, ANTONIA.
Naty ,ti-am citit toata istoria de la capat paa la coada, deja simt ca te cunosc de mult timp,desi nu mi-a trecut prin cap vreo data sa deschid aceast subiect"in unul sau in doi mergem mai departe" deoarece sunt intr-o situatie mai mult decat privilegiata.
Si noi asteptam o fetita pe nume Sophia, sunt viitoare mamica de septembrie, am suferit enorm timp de 10ani pentru a ramane insarcinata,Elise avea dreptate cand spunea " asi da tot ce am ,sa pot sa strang in brate un puiut care creste in pantecele meu",pe ea o stiu de la endometru,ovulatie,daca ai sti ce trist este acel subiesct dar cate fete curajoase am cunoascut !
Te felicit pentru decizia luata,de fapt DUMNEZEU te va rasptati intr-o zi pentru decizia ta,sau tot el te va critica ,dar nu pleca ccc capul la rautatile celor din jur ,
FINDCA NUMAI DUMNEZEU ARE DREPTUL SA NE JUDECE.
Si acum sa trecem la fapt concret
Viitoarele mamici de la septembrie octombrie s-au mobilizat deja si ai incredere in ele,sunt o mana de fete cu un suflet extraordinar si sunt convinsa ca te vor sustine cu ce are nevoie bebelina ta.
Deci ,mergi te rog la o banca si deschide un cont pe numele tau,ideal este sa deschizi contul si in valuta pentru fetele din afara tarii si sa ceri neaparat SWIFT si IBAN ,sunt niste numere de care avem nevoie pentru transfer bancar international.
Deci fa-ti o lista cu ce-ti trebuie;
Patut,carut,hainute,banuti pentru doctori,pentru asistente,vitamine,etc
tu stii mai bine ce-ti lipseste si hai vino la noi la mamici de septembrie octombri 2006!
astept raspuns de la tine,daca nu poti deschide un cont da-mi pe PM o adresa unde sa-ti trimit ceva banuti pentru nastere in pliculet!
VA PUPIC PE AMANDOUA
+36SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
ionica spune:
Naty draga mea,
Sa nu te superi pe mine,mi-am permis sa scriu la ajutor umanitar despre povestea ta,acolo exista o gasca de mamici care doneaza lucruri in stare buna pentru puiuti,poate reusim sa-ti gasim un carut si altele ale puriculturii.
Eu imi doresc sa-ti cumpar patutul si sa-ti donez ceva banuti pentru nasterea Antoniei si daca vrei ma poti considera nasica spirituala de peste ocean a Antoniei
Pupici
+36SOPHIA
laura_dimitris spune:
Draga naty,
urmaresc povestea ta inca de la inceput. Atunci te incurajam dandu-ti sperante ca lucrurile se vor aranja in bine. Am crezut sincer ca miracolul unui copilas il va schimba pe partenerul tau, pe parintii lui... Se pare ca i-am supraapreciat...!!!! Nu stiu ce suflet poti avea sa vinzi un paratament doar pentru a indeparta de tine femeia ce-ti poarta copilul.. pentru ca eu asa interpretez gestul lui!!!!
Dar, FRUNTEA SUS!! TU ESTI O INVINGATOARE! Nu stiu daca eu si nu stiu cate femei ar fi rezistat alaturi de un "om" in conditiile in care ai facut-o tu in toate aceste luni... Toate acestea ma fac sa cred ca vei trece si peste despartirea definitiva de el. Fetele te-au incurajat cu cuvinte mult mai potrivite decat mine.M-a impresionat si povestea lunei 1... Nu numai ca a rezistat dar, acum, este fericita... Si tie ti se poate intampla lucrul acesta.
Si eu vreau un mesaj pe PM sau la adresa cuclita2000@yahoo.com cu date cum te pot contacta. Vreau sa te ajut cu ce pot si, ma gandesc ca o sa-mi fie cu atat mai usor cu cat, cred, ca suntem din acelasi oras... esti din bucuresti, nu?
Astept, si gandestete la ziua cand toate astea vor fi un vis urat....
sunt atatea fete alaturi de tine, gata sa te ajute!
Laura mama lui Dimitrakis
Liana30 spune:
Naty si eu te voi ajuta cu tot ce pot!!Capul sus fatoooo esti o invingatoareee!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
numeioana spune:
Desi am citit pe un alt subiect ca povestea ta e pusa sub semnul intrebarii si ca esti urecheata pentru faptul ca nu muncesti si te astepti sa primesti ceea ce iti trebuie pentru copil si pentru tine de la prieteni si familie, dar si de la membrii DC, vreau sa-ti spun ca iti inteleg durerea si ma bucur ca atatea persoane cu suflet sunt alaturi de tine si vor sa te ajute sa-ti cresti copilul in cel mai decent mod posibil.
Numai bine iti doresc si nastere usoara!
Ioana
Luna1 spune:
Naty capul sus si nu asculta la ce spune lumea. Adu-ti aminte, Dumnezeu e sus si numai EL stie ce e in sufletul tau. Capul sus!
http://www.alina-jaime.co.uk/main.php
anelis4u spune:
Buna Naty,
capul sus si vei trece peste toate..Da-mi un mesaj te rog cu numarul tau de tel si adresa de messenger sa vorbim.Eu locuiesc in Bucuresti ,dar am parintii in Braila si vreau sa dau o fuga pana in Galati..
Trebuie sa te gandesti doar la cea mica,restul se va rezolva..Eu o sa-ti fiu alaturi cand ai nevoie si sunt convinsa ca va fi bine..
Astept mesajul tau
te pup
Mircea si Anne
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/anemarie4u/my_photos
ionica spune:
Naty,
Te rog sa-ti activezi PM-ul,sau da-mi o adresa e-mail te rog.
Hai capul sus,nu te lasa invinsa acum pe ultima suta de metri ok!!
Am citit mesajul de la tine.
+36SOPHIA