ajutati-ma daca puteti...(2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Naty tot citesc, citesc si ma intreb si eu ca Elize. De ce esti suparata? Ca eu nu pricep deloc. Esti suparata ca nu te iubeste tatal copilului tau? Dar s-au terminat barbatii pe lumea asta? Lasa-l balta ca el oricum nu este in stare sa iubeasca pe nimeni.
Ar trebui sa fii in culmea fericirii. Vei fi mamica si vei avea cea mai frumosa fetita din lume.
De acum vei fi un model pentru fiica ta. Ce vrei tu sa-i arati si s-o inveti? Cum sa fie dependenta de un barbat? Cum sa se roage de el s-o iubeasca? Nu cred ca asta vrei. O vei invata cum o femeie poate sa-si creasca frumos, singura, copilul.
Si bineinteles ca trebuie sa treci numele tatalui pe certificatul de nastere. Este tatal ei si pe langa identitate, omul asta mai are si obligatii fata de copilul lui. Bineinteles ca va plati si pensia alimentara si toate obligatiile.
Traieste-ti din plin viata si bucura-te de fiecare moment al minunii care ti-a dat-o Dumnezeu. O sa va descurcati, ai sa vezi. Sa va dea Dumnezeu sanatate ca restul si le face omul singur.

PS. barbatii iubesc femeile puternice, nu cele slabe, plangacioase. Incearca sa fii una din ele

Poate sunt prea dura, imi cer scuze, dar asta cred... si mai cred in puterea si motivatia fiecarei femei sa reuseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

fetelor,dupa cum v am promis,am venit cu vesti de la doctorita.Antonia pare sa fie ok,este asezata transversal,are 50 mm acum,dar tin sarcina foarte jos...am inteles ca ea are tot timpul pana voi naste sa se mai aseze.pana la urma cica voi naste pe la inceputul lui octombrie,nu in septembrie asa cum credeam..dar bine ca este ea ok,multumesc lui D-zeu,ca asta imi doresc cel mai mult,in rest mai vedem noi ce om mai face.
as vrea sa va anunt ca maine voi pleca in delta,acolo are bunica mea casa,si voi sta cam doua saptamani maxim.vreau sa ma duc sa ma relaxez si sa ma rup de tot macar putin...si asa in alta parte n am unde sa ma duc,si chiar daca as avea nu mi as permite...mi e cam frica mie,ca tre sa merg cu vaporul pana acolo,dar vad eu cum fac..
asa ca sa nu va suparati pe noi daca nu va mai scriem o perioada,si eu si Antonia va trimitem multe pupicurisi sa nu ne uitati pana ne intoarcem...o sa ne fie dor de voi...

Mergi la inceput

hei fetelor ce faceti????ne ati uitat de tot... noi ne am intors din delta azi,si eu si Antonia suntem ok.ne am simtit destul de bine,cu exceptia conditiilor de acolo,nu este apa curenta,dar avand in vedere aerul curat si linistea de acolo, se compenseaza...pot spune ca m am mai linistit putin,dar sa vedem ce o mai urma de acum incolo,ca mi era si groaza sa mai vin in oras...de sapt care vine incep iar,viata agitata de aici...vreau sa ajung iar la doctorita,sa vad care mai e starea mea, acum dupa ce ne am intors...au inceput sa mi se inclesteze degetele de la maini,sa nu mai pot strange pumnul tare,mai ales dimineata cand ma trezesc din somn,si ma cam ingrijoreaza lucrul asta...o fi tot din cauza calciului?dar calcemia mi a iesit bune la analize...am uitat sa va spun ca mi a facut un vaccin cand am fost la medicul de familie...voi ati facut la 7 luni vre un vaccin?
eu va pupacesc si mai astept vesti de la voi...sper ca nu ne ati uitat pe mine si pe Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Probabil ai facut vaccinul antitetanos. Multa sanatate Naty!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Ma bucur , draga Naty ca te-ai mai linistit un piculet...draga de tine.Te pup Si pe tine si pe minunea ta din burtica.Ma bucur ca sunteti bine amandoua!!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Naty, ce bine ca ti-ai mai adunat gandurile !!!
Bine ca tu si mazarika a ta sunteti bine!!!
Nu prea am mai intrat caci lucrez la greu, si a meu sta toata ziua la calc, munceste mai mult de acsa acum decat de la companie.
Te pup, si mai vb!!!

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Nikole,vad ca nu ne mai gasim,probabil cand intru eu nu esti tu si tot asa...sau tu esti si pe la munca mai mult...sa stii ca m am mai linistit putin in delta,dar vad ca incep sa mi reiau din nou problemele...oricum nici nu ma asteptam altfel...sper macar ca la voi e mai bine,poate ne mai gasim si noi pe net sa mi spui care mai e viata ta...
fetelor voi cate vaccinuri antitetanos ati facut cat timp ati fost insarcinate??mie mi l a facut pe acela de la 7 luni,iar azi am fost la medicul de familie,de fapt la asistenta,ca medicul meu nu l vad la fata cand ma duc sa ma i a in evidenta,si mi s a zis ca urmatoarea data cand tre sa ma mai duc la control,va trebui sa mi mai faca inca un vaccin tot antitetanos...eu nu mai inteleg nimic...de aceea va mai intreb si pe voi daca e normal sa mi se faca doua vaccinuri..
in rest e cam totul ok,in legatura cu bebele meu,mi a dat sa iau in continoare fier,acid folic,vitamina c,dar mi a introdus materna,nu ca as fi avut neaparata nevoie de aceste pastile,dar mi a zis sa iau asa macar cate una pe zi...la farmacie insa mi s a spus ca nu se mai gaseste materna,ca s a scos de pe piata,si mi a dat un inlocuitor,care costa si asta vreo 370 de mii,elevit...norocul meu este ca am citit zilele astea pe undeva pe forum,ca noi gravidele,avem dreptul la retete gratuite si i am zis asistentei azi..se cam balbaia ce i drept,dar mi le a dat macar compensate,nu gratuite total...deci eu pana acum n ar fi trebuit sa dau atatia bani pe pastile..eeeeee nu ma mai mira nimic....
si colac peste pupaza,azi mandrul asta al meu imi spune ca el s a hotarat sa vanda apartamentul in care stam acum,iar eu sa ma mut la mama cu bebele,iar el sa stea la parintii lui...ca nu mai are cum sa se descurce cu banii,si ca vrea sa se apuce sa faca ceva...deci in concluzie el crede ca vom sta asa separat si ca ne mai gasim si noi ocazional,eventual sa vina sa mai vada bebele din cand in cand...mi s a facut rau cand mi a zis...acum chiar nu mai stiu ce sa mai zic,decat ca nu e in toate mintile,sigur...oricum daca eu si antonia vom sta la mama,nu voi accepta aceasta relatie pe care o vrea el...deci in concluzie ,fetelor,tot lui sa i fie bine..sa mai vedem ce se mai intampla pe parcurs,vad ca viata asta a mea e foarte plina de surprize,n am timp sa ma plictisesc...va mai tin la curent...
DELIA draga tu ce mai faci??mandrul tau se simte mai bine???Rudy ce mai face??? nu te mai vad pe net...sper ca esti ok..si astept sa ne mai conversam...cand poti si tu,imi inchipui ca nu ti e usor nici tie...de fapt nici eu nu prea am mai intrat pe net,ca stau pe la mama mai mereu,se simte rau in continoare,intr o zi i s a facut rau de la inima,la servici...i au facut cica injectii in vena...tensiunea ii oscileaza..e vai de capul ei si ea.caniculele astea care sunt acum pe la noi ne termina.si de asta mai stau pe la ea si o mai ajut si eu cum pot si cat pot,ca abia ma misc si eu...
eu va pup si astept vesti de la voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Naty, pupici tie si Antoniei!!!!
Incet , incet se apropie momentul cand iti ve-i vedea minunea!!!!
Aveti grija de voi!!!
Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Da, Naty, nu ne-am prea gasit de ceva timp incoace.
Principalul vinovat, e dif. de fus orar, la care mai adugam si "cearta " de la calc.cu al meu...si tot asa!
Iarta-ma te rog, dar eu nu-s cata putere poti avea sa induri atata chin efectiv, si sa te lupti ata cu morile de vant...
imi pare fff rau, ptr. situatia in care esti, si mai ales ca nu vad lucrurile sa se indrepte.
Mai ramane Cel De Sus, sa iti lumineze pasii spre o cale mai buna, si cel mai important TU sa IL lasi sa o faca!
Sanatate multa si mare grija de mazarika a ta, ea, va fi centrul universului tau, negresit.
Te pup, iti mai las mesaje!

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Draga Naty,
Ma doare sufletul ca te chinui asa cu o problema care nici nu ar trebui sa se puna. E clar ca omul asta al tau este slab si fara caracter. Probabil manipulat de parinti (de unde ideea sa vanda apartamanetul?) dar in orice caz nu e un barbat adevarat. Si nu are cum sa devina peste noapte un sot si un tata bun pentru steluta ta care sta sa se nasca.
Cred eu, cel mai intelept ar fi sa-ti iei inima in dinti si sa te gandesti la lucruruile cu adevarat importante; mergi la mama ta, cu demnitate si curaj. Nu esti prima femeie care isi creste singura copilul. Oricum ai dreptul la pensie alimentara de la el (daca nu voluntar, un test de paternitate si un proces il vor lecui de zgarcenie). Dar ai si dreptul la fericire, si poate va veni o zi cand sa-ti gasesti un barbat bun si de caracter (exista si asa ceva) care sa va ia pe amandoua sub aripa lui ocrotitoare.
Si, cum mai spunea cineva inainte, ce vrei sa vada fetita ta cand va mai creste un pic, ce model sa aiba? Ca o femeie e dependenta de un barbat care nbici nu e barbat, care ii vorbeste urat, care se poarta urat cu ea? Si apoi sa repete si ea aceleasi greseli? Mai bine sa stie ca o femei poate fi puternica, demna si curajoasa. De acum, ai datorii fata de ea si fata de tine, el duca-se...
Iar voi doua sa fiti fericite, si mama ta sanatoasa, ca-ti va fi de mare ajutor.
Cu drag
pisucul mic

Mergi la inceput