ajutati-ma daca puteti...(2)
Raspunsuri - Pagina 5
naty_blondy spune:
ALEXMONA cred ca Antonia e singura care imi mai da putere in momentele astea,ca si pana acum de altfel...datorita ei am trecut peste toate pana acum,mai ales in clipa asta cand o simt cum se agita in burtica mea,de parca ma incurajeaza ptr.ca ea simte ca plang si sunt suparata..dar nu mai suport atata rautate...chiar imi scriai intr unul din mesaje ca esti mandra de mine,ca sunt o luptatoare...si acum iar dau cu bata n balta...ma impotmolesc iar...dar sper sa mi revin..mi e frica,ca nu voi putea sa i ofer copilului meu ceea ce merita,si ca voi da dreptate gurilor rele..ufffffff ce greu imi e...dar cel mai tare ma doare ca el nu i alaturi de mine...
Delia21 spune:
Of,mai Naty mai.Al meu e la spital inca si....merg la el in fiecare zi dar nu mai stau cu zecile de ore caci si asta e frustrat rau de tot ca-i mobilizat la pat,caci sambata l-or operat.Teama mi-e si mie ca va fi nevoie sa stea acasa cateva luni si isi va varsa amarul pe mine.Nu mi-a dat voie sa ma duc sambata la spital....si i-am facut voia.Dar revenind la tine,.....sa te gandesti bine daca asta e viata pe care vrei sa o vada Antonia acasa,daca o astfel de copilarie vrei pentru ea.Nu imi lua vorbele in nume de rau,te rog mult de tot!!!Hai sa cautam altul;sau mai da-i o sansa sa vezi daca se va schimba dupa venirea micutei,desi......of,tare vreau sa vad totul in roz,cu deznodamand fericit,dar ....Ma rog pentru voi si ai grija de voi!
Alexmona spune:
draga mea , trebuie sa fi puternica .
Antonia are nevoie de tine ...MARE nevoie.
Ea are nevoie de dragostea si tandretea ta .
Nu te gandi ca nu vei avea ce sa-i oferi fetitei tale .Ve-i avea mai multe decat crezi .
Si trebuie sa te linistesti.
Te pup
naty_blondy spune:
DELIA stiu ca nu mi vrei raul,si n am cum sa ti iau in nume de rau ceea ce mi scri,stiu ca vrei sa ma ajuti,si ti multumesc,dar ce sa fac,sunt constienta ca asa nu se poate trai,mai ales dupa ce va aparea micuta mea...dar tot mai sper,si vorba ta,ma mai chinui pana voi naste,sa vad cum va reactiona el atunci,iar daca situatia e la fel,si e tot atat de las si nu l intereseaza de noi,atunci nu mai am ce face...e ultima lui sansa...imi va parea rau ptr.ca mi am dorit tare mult o familie,mi am dorit tare mult ca fetita mea sa creasca alaturi de tatal ei,dar daca el nu ne vrea n am cum sa l oblig.. va trebui sa l parasim definitiv...cu toata durerea si regretuln am sa mai mor inca doua, trei luni,pana voi naste...
imi pare tare rau de tine si de necazul care s a abatut asupra voastra,ptr.ca stiu cat iti e si tie de greu,dar lasa ca tot raul e spre bine,si Dumnezeu te va ajuta sa treci si peste asta...eu va pup si pe tine si pe Rudy cu toata dragostea
Alexmona spune:
Draga Natty, orice decizie ve-i lua noi vom fi alaturi de tine.
Trebuie sa fi puternica pentru antonia.
Si acum fiind ultimul trimestru din sarcina trebuie sa te ingrijesti ...sa nu mai suferi .
Pune-ti in minte fetita ta si fi puternica , asa cum ai fost si pana acum .
Tu esti o luptatoare !!!!!
Fetita ta este modul cel mai pur prin care poti lupta .
Sunt foarte mandra de tine!!!!Esti minunata.
Te pup!!!
Elise spune:
Naty, nu ma pot abtine - iti faci zile fripte pt un amarat de barbat cind eu in locul tau as sari in sus de bucurie ca vine BEBELACUL si mai ai putin si il vezi!
nici nu se compara cu faptul ca o sa il ai pe bb...si nu numai el... nici unul... nici Brad Pitt sa fie si la picioarele tale tot timpul si tot nu s-ar compara!
Gindeste-te in primul rind ca, de acum incolo, orice s-ar intimpla, nu o sa mai fii niciodata singura: micutza Antonia va fi numai a ta. Si tot timpul cu tine. Si nici un barbat din lume nu va putea sa iti ia aceasta minune.
Deci...fii fericita oricum, orice spune el, orice face.
Pentru ca va veti avea una pe alta, si veti fi bine ORICUM.
Indiferent de el si de restul lumii.
Elise
Delia21 spune:
Elise,ai dreptate!Si eu de cand a venit Rudy,am inima plina tot timpul si i multumesc celui din ceruri in fiecare zi.
Naty,te mai astept pe messenger.
naty_blondy spune:
DELIA draga,si eu ma tot uit dupa tine pe messenger dar nu esti niciodata cand intru eu...de fapt nu prea mai am loc de mandru asta al meu la comp ca se uita mai toata ziua pe la filme..intru si eu cand pot..tare as mai vrea sa vorbesc cu tine...sper ca situatia s a mai ameliorat la voi...i a dat drumul sotului tau din spital?cum se mai simte???pupici multi ptr.Rudy
Delia21 spune:
Salut.Eu o sa fiu in general pe messenger de la 8-9 dimineata ora mea,adica 3-4 dupamasa ,ora Romaniei.Mi-e dor sa ne mai conversam t.Te astept si pupam burticu si salutam pe domnisoara Antonia !
naty_blondy spune:
dragele mele prietene,la noi situatia e cam tot la fel,cand stres,cand teatru...maine cred ca voi merge la doctorita,ptr.controlul de 7 luni.mi am facut si analizele,sa vedem ce mi va spune...sunt asa de obosita psihic,incat nici sa ma mai plang nu mai pot...atat ma rog,sa mi fie copilul sanatos,ca tare mi e frica de stresul prin care am trecut,si atata plans sa nu i dauneze cumva..acum stau si ma gandesc,cum ar fi mai bine ptr.fetita mea,sa o trec numai pe numele meu,sau e mai bine sa poarte numele lui????din partea mea eu as vrea sa aibe numele meu si atat,ptr.ca el oricum nu merita acest copil,si mai ales sa i poarte si numele...dar daca ma va condamna mai tarziu copilul?ufffffff sunt atatea decizii de luat,si sunt atat de grele...cred ca tot atunci cand voi naste voi sti cel mai bine ce am de facut,in functie si de comportamentul lui...din cate am mai vorbit cu el,cred ca ma voi duce direct la mama acasa,dupa ce voi naste..nu cred ca mai e sanatos,el cica ar vrea sa stam eu si fetita la mama ,iar el acasa..cica asa nu ar mai fi probleme,ca nu m ar mai vedea lumea,iar relatia noastra sa mearga asa in continoare...normal ca i am zis ca nu voi accepta asa ceva niciodata,iar daca ma voi muta la mama,va disparea si el definitiv din viata mea...
acum si mamei si i a gasit pe la inima nu stiu exact ce,tensiune mare,asteptam sa si faca analizele,se simte rau,e foarte slabita,nu reuseste sa treaca peste moartea tatalui meu,si mai ales cand vede si situatia in care sunt eu,se termina si mai tare..sunt asa suparata...numai cu ea sa nu mai am probleme,ca i ultimul lucru care ar trebui sa mi se mai intample acum...dar sa speram ca va fi bine pana la urma...
eu va pup si mai astept parerile voastreva tin la curent cu ce mi va spune doamna doctor.va multumesc foarte mult ca inca mai sunteti alaturi de mine!!!!