Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-126

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

VIRGI, a doua graviduta de septembrie a nascut pe 17 mai o fetita - Luana Claudia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Meg,multumim din nou pentru vestea cea buna!

Felicitari Virgi sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

O vom trece si pe ea pe listutza de mamici de la inceputul capitolului ...peste vreo 4 pagini,adica abia la cap. nou!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Bubu, nu intentionez sa te inghesui cu intrebari...dar acum le am pe varful limbii.Imi raspunzi in functie de cum poti si vrei. Evident,am sesizat citind mesajele voastre ca exista teste de ovulatie pe care le puteti face voi acasa. Presupun ca au o utilizare asemanatoare cu cele de confirmare de sarcina si ca se gasesc tot la farmacie. Imi poti spune si mie niste costuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Felicitari Virgi. Sa-ti traiasca comoara si sa creasca frumoasa si desteapta.
Mishu esti o scumpa si-ti doresc tot ce imi doresc si mie.
5+

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

oana: poti sa o treci tu pe Cristinna la gravidutze??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

oana, ENDOMETRUL este invelisul uterin in care se prinde sāmburelul, daca este cazul, daca nu, se elimina cu ovulul nefecundat la CM. ca sa se prinda sāmburelul, endometrul tre sa aiba o anumita grosime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Oana eu folosesc teste de ovulatie "Dr. Sigur". In Bucuresti sunt in jur de 10 RON o cutie cu 3 teste. Deci iti ajung pentru 3 zile. Ai instructiuni in interior. sunt bune si usor de folosit.

Mergi la inceput

mai chiulangioaicelor! pot sa stiu si eu cu ce va indeletnicitzi in ultima vreme? ca pe aci vad ca intrati mai rarutz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Lachi
Eu sunt Z13.. ieri a fost ovulatia si am la greu. Nu m-am spalat pana dimineata si.. culmea e ca am reusit sa stau asa. De obicei nu suportam.. fugeam imediat la baie!

-ici pe burtici

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

bravo Bibyrox!!! asa te vreau! Punct ochit, punct lovit! si obligatoriu nespalata! ca altfel, e doar asa de amorul artei! nu ca nu ar fi placut, dar de ce sa nu se lase si cu ochisori! io iti tin pumnii! puuup!

Fetelor am luat azi o usha in cap de am vazut stele verzi!
Am un cucui de toata frumusetzea ...

Mergi la inceput