Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-126

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Aniast, multa bafta, eu sunt cu pumnii stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineatza,somnoroaselor !

Motzule,ti-am raspuns la PM,mai vorbim pana cand vii!

Va doresc la toate o zi cat se poate de buna!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Buna dimineata...va doresc o zi, cel putin la fel de insorita ca aici (Brasov). Am o intrebare "tehnica" : daca fecundarea ovulului reuseste exista posibilitatea ca la un contact sexual urmator sa se desprinda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Oana: draguta, daca la un contact sexual se reuseste fecundarea, asta inseamna ca la cateva ore (approx 5) ovulul tau si spermatozoidul se combina, isi fac de cap in toate felucrile si devin o singura celula - ou care incepe sa se multiplice si sa se plimbe pe la tine prin trompite, uter multe zile (intre 7 - 9 zile) si de-abia in a 9-a zi are loc prinderea oului in peretele uterin

nu prea inteleg eu intrebarea ta: te referi la posibilitatea ca dupa fecundare sa se poate "defecunda"?? raspunsul e NU! e imposibil asa ceva
dar daca te referi la desprinderea de pe peretele uterin asta depinde de multi factori iar cauza desprinderii nu este contactul sexual ci mai repede "subtirimea" endometrului

cred ca tie iti e frica sa mai prestezi dupa o posibila fecundare sa nu "strici" ce s-a intamplat acolo, nu? oricum, stai linistita si presteaza cu spor pt ca nu se va intampla nimic rau de-abia dupa ce testul de sarcina iti va iesi pozitiv, doctorul iti va spune daca mai ai liber la sex sau nu in functie de cum se prezinta sarcina ta

iti pumnii, sa se lase cu bebe cat mai repede!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Multumesc, Bubuleana. Ma refeream in mod clar la desprinderea oului de pe peretele uterin. Asta e o intrebare care mi-a aparut dupa ce unei prietene, la vizita la ginecolog la o saptamana dupa ce i-a intarziat menstra, i s-a spus ca vreo 3 luni mai usor si mai deloc cu sexul ca sa se prinda bine.
In fine...mi s-a parut un pic bizar...
Si daca tot suntem la subiect sa intreb si eu cate ceva caci sunt ignoranta in privinta multor termeni pe care i-am zarit frecvent pe aici. Ce inseamna endometru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Ce mai fac fetele mele?
Felicitari Lachi pt reusita cu casa.
Sper ca sunteti ok si optimiste toate si pline de speranta.
Iepurila abia astept sa vi si sa ne dai vestea cea buna,eu presimt ca se apropie momentul si la tine si la Mishu.
Oana ascult-o pe Bubu, stie ea ce zice si zice bine draga de ea.
Melutzicanu astepta simptome ca nu e neaparat sa le ai. Eu nu am avut nici unul concret nici dupa intarzierea de 2 zile, doar sani mai durerosi si senzatia ca vine ciclul, atat. Asa ca poate sa ai o supriza fara simptome.
Motzulica un special pt tine si mii de multumuri pt urari.
aniast72tin pumnii sa fie cu ochisori.
Fetelor nu ma puneti si pe mine la gravidutze?

Vape toate fara exceptie

5+

Cristinna

Mergi la inceput

Cristinna: ia uite cine ne-a vizitat in dimineata asta!!! o gravidutza fericita!!! cum e mami Crisitinca sa fi gravidutza, ce senzatii minunate traiesti?? dulci pe burtik

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

bubulica sunt f bine , mercic de intrebare. Sunt o gravidutza cuminte se pare, adica nu am greturi, nu am pofte, nu am nici stari de somnolenta iesite din comun, deci sunt ok. Plimbatul f des la baie in special noaptea ma doboara, in rest durerile de sani si uneori o usoara durere de burtik. Luni ma duc sa ii vad inima lui samburica si sunt tare fericita.

Oare de ce nu ma pune nimeni la gravidutze nimeni

Va pup dulce pe toate

5+

Cristinna

Mergi la inceput

Oana: da scumpa, in primele 3 luni la unele femei se recomanda mai usor cu sexul dar asta numai dupa ce a vazut dr. embrionul fixat in uter si in functie de cativa parametrii iti spune dr daca mai ai voie sex sau nu... inainte sa ai testul pozitiv, n-ai de ce sa-ti faci griji; endometrul este mucoasa care inveleste uterul, el se ingroasa inainte de fiecare menstra in "speranta" ca se va fixa o sarcina si cu cat este mai gros cu atat sarcina se fixeaza mai bine in el; foarte bine ca pui intrebari... si eu si toate fetele de pe-aici eram foarte nestiutoare la inceputul carierei de aspiranta
pupici multi

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Cristinna
Fetelor nu ma puneti si pe mine la gravidutze?

Cristinica draga te-am pune bucuroase la gravidute ca pentru noi reusita ta e un exemplu si e datatoare de speranta dar uite ca n-am avut nici una din noi "privilegiul" de a ne deschide capitol nou si cum mesajul nu poate fi editat decat de autor sau moderator nu ne ramane altceva de facut dacat sa asteptam un capitol nou in care sa fim "mai pe faza".Asta e...

Ina

Mergi la inceput