Sezatoarea canadiana (48)
Raspunsuri - Pagina 31
bebitzu spune:
Oana, ziceam de parculetul din spatele bancii-BMO, de pe Decelles.Nu stiu de ce, dar eu asa am retinut, ca este un parc frecventat de voi cu fetita, mii de scuze daca m-am inselat.
Oricum, eu am primit adresa si maine dimineata voi pune si eu pliculetul la posta.
Laura B spune:
Da' tricotati, nu gluma! 20 de pagini!! Eu sunt in stress mare cu un proiect pe care trebuie sa-l predau la sfarsitul lunii, dupa care voi reveni la sezatoare. Nu m-am putut totusi abtine:
Donia, felicitari pentru bebel si sarcina usoara!
Oana, as vrea sa trimit si eu un pliculet, daca imi poti da adresa ta pe PM. Sper sa nu fie prea tarziu (va ajunge in 2-3 zile lucratoare).
Laura
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by bebitzu
Oana, ziceam de parculetul din spatele bancii-BMO, de pe Decelles.Nu stiu de ce, dar eu asa am retinut, ca este un parc frecventat de voi cu fetita, mii de scuze daca m-am inselat.
Oricum, eu am primit adresa si maine dimineata voi pune si eu pliculetul la posta.
bebitzu
Bebitzu: Cred ca ai facut o mica confuzie. Oana care a scris de tragedia familiei este din Toronto. Si cred ca tu ai avut impresia ca eu am scris despre asta (eu locuiesc pe linga HEC, la Montreal).
bebitzu spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by
--------------------------------------------------------------------------------
Bebitzu: Cred ca ai facut o mica confuzie. Oana care a scris de tragedia familiei este din Toronto. Si cred ca tu ai avut impresia ca eu am scris despre asta (eu locuiesc pe linga HEC, la Montreal).
Oana, mama lui Antonia
Oana , mii de scuze, asa este.
Oana din Toronto
clau07 spune:
Am deschis un nou capitol
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78705 hr noshade size= 1
Dar nu stiu cum sa ascund adresa
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
columbiana spune:
vad ca nu s-a inchis topicul! taman bine sa pun si aici Andradei intrebarea, de ce doar topicul canadienilor, dintre topicele celor de afara, a fost deplasat de aici spre Prieteni intotdeauna, unde se pierde pe la paginile n+1 repejor?
http://community.webshots.com/user/vara2006photos