Sezatoarea canadiana (48)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Felicitari Donia pentru!!!

Venim si noi acolo!Asteptam invitatia la viza!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 15.10.2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Donia, sarcina usoara!
Felicitari peste felicitari, sa te bucuri cit mai mult de tot timpul asta de viitoare mamica! Ah! Si vezi cu micuta viitoare sora mai mare! Sint sigura ca deja se simpte super importanta, asa da misiune, sa fii sora mai mare!

Doamnelor! In Montreal / Laval - stie cineva:
1. Un ginecolog bun, de preferinta genul empatic si care nu te scoate afara pe usa cind inca nici nu ti-ai pus bine papucii in picioare.
2. Un urolog si mai bun, ca pe-al meu l-as spinzura cu drag, de peste ani imi scrie retete la fiecare sase luni si nu catadixeste sa-mi explice nimic... (Si-asta dupa ce-am asteptat trei luni pentru rendez-vous si uite-asa, stiti si voi...)
Multumesc, Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Donia,sarcina usoara si bb sa fie sanatos si vanjos.
Eu cred ca mi-am pierdut curajul pentru bb2, cu toate ca imi doresc enorm de mult o surioara pentru Mihnea.Om trai si om vedea.
Bravo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dragele mele, multumesc inca o data pentru felicitari si urari!

Bebitzu, cat timp are Mihnea? Poate iti mai trebuie ceva timp sa te hotarasti. Curaj prea mult nu am nici eu, dar mi-am zis ca asa cum m-am descurcat cu primul copil, asa o sa gasesc resurse si pentru al doilea.

Simonna, Roxana este in al noualea cer, deja am promisiuni ca ea o sa hraneasca bebele, ea o sa-l imbaieze, ea o sa-l culce Era o faza intr-un film... ocupa-te bine de primul copil, si acesta ii va creste pe urmatorii! O sa vedem noi... probabil ca va fi mai dificil sa ii infranam entuziasmul, fara sa se simta marginalizata... dar astea sunt probleme pe care de abia astept sa le am.

Gabid, mult a fost, putin mai este, nu? Probabil ca asteptarea asta e tare grea, dar vine ea si viza!

Ange, drum bun si sa va distrati de minune! Ei, pana la anul pe vremea asta nu imi ramane decat sa visez...

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Gabid, eu am primit deja viza - sunt sponsorizata de sot - plec in iulie,mult succes, sa vina repede!
Va pe toate!

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Donia, felicitari pentru bb !

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Hola natiune ,

Am revenit si eu back to reality din paradis . O sa simt acut lipsa soarelui, a plajei albe , a oceanului turcoaz si mai ales a mojito-ului si pina coladei. Nu-mi ramane decat sa visez la urmatoarea vacanta . Fiimea a fost ca pestele-n apa, nu mai puteam s-o scoatem de-acolo , s-a simtit excelent , si noi de asemenea pe langa ea, dand jos randuri de piei in ciuda cremelor de soare luate . Promit ca o sa pun si ceva poze cand m-oi invrednici. N-am apucat sa va citesc decat pe sarite, dar promit ca o sa-mi fac temele.

Andrada, noi cand am fost in Ottawa acum vreo luna, am stat la Holiday Inn, ne-a depasit asteptarile in sensul ca avea camera mult mai mare decat cea din New York din acelasi hotel, spotless dpv al curateniei, dotata cu bucatarie, cuptor cu microunde, tacamuri si absolut orice ai aavea nevoie. Bineinteles ca noi habar n-am avut, asa ca n-am venit dotati in consecinta de acasa, dar oricum locatia in sine e ultra-centrala si nu trebuie sa te ingrijorezi de parcare samd, e walking-distance de Parlament, si alte muzee ce vrei sa vizitezi, mai ales daca mergi cu copilul cum o caram noi pe a noastra oriunde mergem dupa noi. Ce ti-as putea recomanda e Muzeeul Civilizatiilor, noua ne-a placut, asa ca nu-l rata, nu vei regreta. Iti urez distractie placuta!

Mona, ma bucur ca ai spart gheata cu primul job, BRAVO, felicitari . Acum ca vorbesti de planuri pe termen lung, sa nu-mi spui ca nu va mai mutati in tara cangurilor , cand tocmai ne-am facut si noi planuri de vizita acolo Vis-à-vis de sick days, imi amintesc ca si eu aveam cam tot 5 zile/an, e o diferenta intre sick days si disability leave (doamne fereste sa ai nevoie de asa ceva). Verifica planul de sick days. Iar cand ti se imbolnaveste copilul, asta e... suni si le spui ca nu vii, ca vei fi stresata, asta e alta poveste, dar te calesti tu . Din punctul de vedere al vacantei, e bine ca incepi cu 3 saptamani. Iti tin pumnii sa incepi cu dreptul de luni, asa cum spuneai . Ideea sa-l dai pe Vlad la un part-time inca de cand e socrul tau aici e foarte buna, si noi am facut la fel, ca sa nu-l expui pe micut la un environment total necunoscut din prima.

Almy, doar pt. ca ai terminat franceza-engleza, si eu la fel, asa ca welcome to the branch , te-as sfatui sa vii in Toronto si nu in Montreal, pt. ca un bilingual job iti vei gasi rapid in functie de cat de agresiva esti cu ei fireste . Fireste ca asta nu e jobul ideal, si nu e platit prea generos, dar ca prima slujba, ce poti sa ceri?! E doar un inceput promitator

Donia, felicitari pt. sarcina, si s-o duci la capat cu bine fara greturi .

Daiopri, si eu sint interesata de idei in a face cupchilu' sa vorbeasca romaneste. A mea intelege tot in romana, dar se exprima in engleza pana si-n somn . Si e ciudat ca soacra-mea a fost din 3 ani vreo 2 in permanenta aici si a vorbit cu ea numai romaneste, dar pt. ca a fost la daycare de cand avea un an juma', cred ca de-acolo i se trage

Nelia, daca vrei da-mi o adresa de email ceva, sa-ti trimit ce am indrugat eu in eseul meu cand am aplicat pt. Faculty of Education aici .

Corina, nu v-ati hotarat sa punem de-o sezatoare torontoniana in curand?

V-am pupat, mai vin eu pe la voi

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

... si mesajul meu kilometric se duse....
Haidati la Ontario Place ca loc de intilnire, sumedenie de locuri unde nu se dau copiii dusi si putem sta la povesti. Un season pass costa cit un bilet de intrare..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

salut fetelor,

Khristin, chiar te invidiez m-am uitat la poze si mi-am amintit ca ultima vacanta cu apa si plaja a fost in 2002. da'tot sper sa recuperam in viitor.

montrealezelor, au inceput focurile de artificii, seara trecuta am vazut Elvetia, super! azi ne plimbam la Safari, ca inca-s preturi acceptabile, si pentru we viitor planificam Charlevoix sau alta zona quebecoasa cu balene si ocean, sper sa tina vremea cu plimbaretii : -)

saptamana buna, fetelor.

parpalakule, ce scrisei in mesajul kilometric?

Ana

http://community.webshots.com/user/pozemontreal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

tot eu,

la Safari a fost , adica nu ne-a placut, e o experienta...irepetabila ( acu' ma gindesc ca daca ar fi fost o expozitie de computere, mouse-uri, jocuri si alte site-uri de pierdut vremea, barbatii mei ar fi fost extaziati amindoi..., nu suntem noi mari amatori de hranit animale salbatice;

al'mic s-o distrat pe la jocuri, trenulete, si am rabdat o caldura infernala, am pierdut si o zi de balaceala si bronzat.
acu' astept we lungi...

http://community.webshots.com/user/pozemontreal

Mergi la inceput