Sezatoarea canadiana (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Corina, pai hai sa reprogramam intalnirea intr-o zi cu soare, chiar daca e la scara mai mica, ce conteaza? La cata ploaie a fost in ultima vreme , nu-i o idee prea buna sa stam pe iarba. Acum, nu ca n-am vrea sa-ti cunoastem sotul

Ce ziceti celelalte fete ?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Nu am mai intrat de mult pentru ca nu prea mai am timp, astept si eu cei doi-trei ani ai Tudorei... ca sa aiba cu cine se juca sora-sa, ca poate asa ma mai eliberez si eu. Din pacat, ultima saptamina a fost grea de tot pentru noi, Tudora a avut 5 zile de febra 39.7-40.1, am petrecut doua zile la Urgente, miercuri si vineri, pentru ca febra nu scadea la antitermice, i-au facut toate analizele, toate au iesit bune, nu are nici infectie urinara, nici vreo bacterie in singe... A fost pina la urma ceva viral. Acum sintem bine, de ieri fara febra, dar pentru ca nu a mincat si nu a baut nimic, numai tita ne-a salvat de la dezhidratare, ca pe asta nu o refuza niciodata, e slabita si merge clatinindu-se.

Cit despre intilneala, eu vreau sa ne intilnim. Asa ca, daca vreti, eu vin pe 10 iunie, pe insula, asa cum stabilisem. Mai sint amatoare? Mi-ar fi placut sa fim cit mai multi! Va pup si va doresc sanatate, acum mai mult ca niciodata stiu ca e mai buna decit toate!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Zice ca-i 21 de grade astazi, cu soare si ceva nor. Eu merg. Daca veniti, ne intalnim acolo.

Sigur, ne putem intalni si altadata, dar iti imaginezi cam cand o sa se intample asta, cand la o intalnire gata organizata de altii lumea nu prea apare.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Noi o sa venim dar nu cred ca stam prea mult ca o sa fie iarba uda dar pina acolo venim

Eu o cunosc doar pe Parpalak dar sper sa va "identific"

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Exista mese destul de multe, nu trebuie sa stati pe iarba.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Cornelia, imi pare rau ca papuisca ta a fost bolnava, cel mai greu este cind doctorii iti spun ca nu stiu de unde are febra si trebuie sa astepti...Iar urgentele aici sint un adevarat cosmar. Va dorim sanatate si sa se refaca cit mai repede.

Noi ne "refacem" dupa cele 5 zile cind Antonia A fost plecata in tabara. Am scapat destul de ieftin: cam ciupita de tintari (din crestet pina in talpa), cu mici zgirieturi (minore...), o cazatura in nas (dar fara urme vizibile), o geanta plina de hainute murdare de pamint, dar cu sufletul si mintea pline de lucruri noi si excitante. Incet, incet ne povesteste din aveturile de la ferma, dar va mai dura citeva zile pina vom afla tot.
Am inteles ca primele 2 seri a cam plins dupa noi, pe urma s-a obisnuit. S-au jucat de dimineata pina seara, au vazut tot felul de animale, s-au suit pe cal, au mers in padure, s-au jucat in noroi, s-au spalat cu furtunul in curte (a fost f.cald, peste 30 de grade).
Din citeva vorbe schimbate cu profesoara, se pare ca s-a descurcat f.bine.
Cel mai important este ca s-a intors sanatoasa (o fetita din clasa ei a cazut cam rau si a trebuit sa se duca acasa mai devreme ).

Acum, dupa ce a trecut aventura "tabara" incepem sa ne pregatim de aventura "vacanta in Romania". Plecam in 3 saptamini (dupa terminarea scolii) si vom sta 2 saptamini in Bucuresti (sa-l vedem pe tatal meu, in rest nu mai avem aproape pe nimeni din familia apropiata). Am fost "acasa" la fiecare 2 ani, de cind s-a nascut Antonia.

O zii buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

quote:
Originally posted by nelia

Buna! Nu am mai intrat de mult pentru ca nu prea mai am timp, astept si eu cei doi-trei ani ai Tudorei... ca sa aiba cu cine se juca sora-sa, ca poate asa ma mai eliberez si eu. Din pacat, ultima saptamina a fost grea de tot pentru noi, Tudora a avut 5 zile de febra 39.7-40.1, am petrecut doua zile la Urgente, miercuri si vineri, pentru ca febra nu scadea la antitermice, i-au facut toate analizele, toate au iesit bune, nu are nici infectie urinara, nici vreo bacterie in singe... A fost pina la urma ceva viral. Acum sintem bine, de ieri fara febra, dar pentru ca nu a mincat si nu a baut nimic, numai tita ne-a salvat de la dezhidratare, ca pe asta nu o refuza niciodata, e slabita si merge clatinindu-se.

Cit despre intilneala, eu vreau sa ne intilnim. Asa ca, daca vreti, eu vin pe 10 iunie, pe insula, asa cum stabilisem. Mai sint amatoare? Mi-ar fi placut sa fim cit mai multi! Va pup si va doresc sanatate, acum mai mult ca niciodata stiu ca e mai buna decit toate!

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Nelia, sper ca acum sunteti mai bine. A trecut febra?
Si Alexandra a avut febra de vineri, cand ne-au sunat de la gradinita sa venim sa o luam acasa ca are peste 39,5. Am fost cu ea la urgente si nu ne-a dat nimic . Nu avea alte simptome si ne-au trimis acasa sa asteptam sa vedem cum evolueaza. Trebuia sa mergem peste doua zile din nou, dar nu am mai fost. Acum nu mai are febra si sper sa nu mai faca. Nici nu stiu ce a avut. Pe langa febra ii si curge nasul si e infundata mai tot timpul de nu poate respira.
Noi i-am dat doar tylenol pentru febra.
Va doresc sanatate.
Eu nu ajung sambata la intalnire ca trebuie sa pregatesc pentru duminica. Vin Nasii lui Alex pe la noi si nu am cand in alta zi sa ma pregatesc. Si asa mi se pare scurta ziua cand trebuie sa ma ocup sa de Alexandra, nu prea pot sa fac multe.
M-am uitat pe previziuni si la Montreal s-ar putea sa nu ploua sambata viitoare.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pai, si atunci, eu ce fac? Ma intilnesc singura!?!

Nu, nu mai are febra acum, se pare ca a fost Roseola Infantum, banala ca boala, dar organismul ei reactioneaza destul de rau la febra mare. A dormit doua nopti neintrerupt aproape, si cite 4 ore in timpul zilei si ieri si astazi. Iar in seara asta a mincat, dupa vreo saptamina de greva foamei. A fost destul de bine la Urgente de data asta, am stat mult pentru ca am tot asteptat rezultate la analizele facute ca sa vada de ce nu scade deloc febra, nici dupa antitermice. Dar asta pentru ca a fost trecuta la cod de foarte urgent, altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

nelia,stai ca poate vin eu sambata pe insula si ne intalnim amandoua de ce nu? dar poate ne vedem in alt loc ca mie una nu-mi place pe insula aia.Multa agitatie pt. nimic
Si am o oroare sa trec podul ala
vorbim la telefon.pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Cu parere de rau noi nu putem veni, mi-ar fi placut sa ne cunoastem si va cunosc puiutii. Poate totusi se mai organizeaza si alte intalniri, ce ziceti?

nelia si clau07, sper ca aveti copilasii sanatosi acum.

Noi

Mergi la inceput