Sezatoarea canadiana (48)
Raspunsuri - Pagina 13
OlgaTarziu spune:
Buna fetele!
ne-am intors si noi din vizita in Romania cu un gust super amar. A fost greu tare cu bebele, apoi bunica sotului a murit sambata deci cele 3 saptamani cat am stat au fost agonia de dinaintea mortii... tony mi-a facut o diaree groaznica si tragem cu ea de 2 saptamani. Deci va imaginati ce fain a fost pe avion. Voiam sa va intreb daca ati trecut prin asa ceva si cum s-a rezolvat problema. Am fost la pediatru in Romania, ne-a dat tratament dar nu a cedat. Cand am ajuns am mers direct la un walk in clinic si ne-au dat trimitere pt copro. Sunt deja la limita rabdarii si ma tem ca pediatru zicea ca tot ce e posibil ssa fie de natura virala.
La intalnirea de sambata nu vom ajunge ca am casa vraiste, curtea ca o jungla si in 10 am party pt ziua lui Tony. Asa ca trebuie sa pun la punct totul. regret nespus si sper sa am si alta ocazie sa va intalnesc.
Va las acum ca-mi plange plodul.
Olga
Si maine e o zi
Magdone spune:
Buna fetelor,
Imi pare rau Olga, multa sanatate!!
Am luat si eu carnetul in sfarsit si sunt f fericita, acum ne agitam sa vedem ce masina ne luam, am tot citit pe site-uri sa ne lamurim, dar degeaba nici unul dintre noi nu se pricepe la masini, sper sa nu luam vreo teapa.
vroiam sa va intreb unde gasesc chestii de alea de pus pe pat sa nu se ude salteaua, ca noi inca mai avem accidente noaptea n-am reusit sa scapam definitiv de pampersi aa si cum se cheama adica dupa ce sa ma uit.
Sper sa ajung si eu la intalnirea de duminica.
va pup si mercic
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
helloo, fetelor,
e liniste mare prin Montreal , noroc cu Ontario .
eu mai chinui cu jobul nou. cica ai grija ce-ti doresti! eu asa am patit, este o parte din contabilitate foarte grea, si care nu-mi place deloc, dar asta-i viata; basca ca preiau de la una de 100 de ani care ma omoara cu tipicariile.
lui fiu'meu au inceput sa-i cada dintii de lapte.vreo trei zile i s-a miscat unul, il deranja, si m-a pus michiduta sa i-l scot( oricum era pe duca);doar ca mi-a tras al'mic un concert de toata frumusetea, pina a adormit: ca numai bebe n-au dinti, el acuma va deveni bebe, si sa-i pun dintele inapoi sau sa mergem la medic sa-i puna dintele pe care denaturata de ma-sa i l-a scos. .
we misot va doresc
http://community.webshots.com/user/pozemontreal
Ana, daca ai nevoie de ajutor in orice fel, ma refer la contabilitate, sunt dispusa sa te ajut.
Dana si gemenii
Voiculestii
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by parpalak
Care mergeti la locul pierzaniei numit Wonderland (ca nu-mi venea mie sa mai plec de-acolo) si cind plecati luati 400 si apoi 401 est, vedeti ca-s lucrari mari pe-acolo, n-am reusit sa intru pe expres decit la Yonge. Traficul abia se misca, asa ca cred ca era o idee mai buna sa ies pe de pe 400 pe Jane, sa merg oleaca la west si sa intru pe expres de-acolo. Care expres merge fulger, avind in vedere ca o bucata nu mai intra nimeni
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
parpalak cum a fost la Wonderland? Imi poti spune si mie in citeva cuvinte? Te-ai dat in toate raidurile?
Dana si gemenii
Voiculestii
parpalak spune:
Olga, bine-ai venit acasa si multa sanatate lui Tony.
Magdone, felicitari, eu tin minte ca era sa fac infarct de bucurie cind l-am luat! Uite teoria chibritului cu masinile: fiecare producator face 3 marimi: mica, mijlocie si mare. Singurul exemplu pe care pot sa ti-l dau e la Nissan: Sentra - mica, Altima - mijlocie si Maxima - mare (are si 6 cilindri). La alea americane ai service mai ieftin dar la alea straineze mergi la service mai rar . Am studiat si noi studii peste studii despre masini . Pina la urma tati s-a hotarit ca el vrea japoneza. Eu mi-am luat-o p-a mea verde . Tot cu spaima tzepei am luat toate masinile, dar astea am impresia ca-s sechele romanesti. Chestiile mai scumpe sint motorul si transmisia. La masinile noi imi pare ca-s acoperite de fabricant - numai ca noi n-avem de gind sa ne luam masini noi din pricina de asigurare (plus clopotul lui Gauss cu privire la aparitia defectelor, care zice ca utilajul incepe sa manifeste defecte imediat dupa ce-l pui in functiune). Cum ar veni, vrem o masina rodata si cu asigurare mica. La masinile vechi, trebuie sa fie vreun soi de garantie de vreun fel, sau mai dai niste bani si-o cumperi suplimentar. Te orientezi la fata locului.
Dana P. - a fost minunat la Wonderland. Noi am fost cu DanaMario pe post de ghid, altfel te sfatuiesc sa nu lasi harta din ochi, ca sa stii unde esti. Sau sa intrebi pe careva din multii bagatori de seama de p-acolo, ca sa nu ramii cu impresia ca te-ai ratacit. De dat m-am dat in toate alea in care kinderii necesitau insotitor, altfel am fost fericita sa stau pe margine si sa dau cu clickul. In 6 ore am acoperit aproape toata zona pentru copii, partea din dreapta sus cum te uiti pe harta. Noi am descoperit la fata locului ca n-aveam cash, asa ca parcarea am avut-o complimentary si toata mincarea am cumparat-o Interac. La iesire am descoperit si locul cu ATM . Daca vrei sa mai eviti din cozi, nu merge in week-end, desi, acu, daca incepe vacanta, cred ca o sa fie destul de aglomerat si-n timpul saptaminii. Si odihniti-va bine c-o zi inainte
Podeanu spune:
Merci parpalak de info... cind mergem noi cu siguranta va fi aglomerat (24-25 iunie) si in plus stim ce inseamna asa park. In disneyland mergeam de dimineata pina seara la 10 de ne usturau si talpile.
Pe curind,
Dana si gemenii
Voiculestii
Cricor spune:
Fetele de la Toronto si imprejurimi - veniti la picnic pe 4 iunie? Eu merg sigur, poate ne vorbim cum sa ne intalnim pentru cine vrea sa se intalneasca
Asta-i link-ul cu detalii:
http://www.arcweb.ca/ro/modules.php?name=News&file=article&sid=510&mode=&order=0&thold=0
Daca aveti intrebari va raspund cu mare placere.
Corina
DanaMario spune:
Noi o sa venim la picnic
Din cite imi amintesc eu cam asta ar fi listuta cu fetele care au confirmat
Cricor
DanaMario
Melody
Parpalak
CataD
Magdone
laurajr
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
parpalak spune:
Eu sint aia care alearga dupa Paul
Cricor spune:
Pana acum sigur suntem Dana, Parpalak si cu mine. Eu n-o stiu decat pe CataD cum arata, probabil ca va veni si ea. Dana, si oana (oanadrag)zicea ca vine (si pe ea o stiu).
Olga, de ce nu veniti macar cateva ore, si pe urma te duci la munci acasa? Cine stie cand o sa ne mai intalnim??
Magdone, vii pana la urma?
La picnic o sa fie o masa cu Arts & Crafts pentru copii, eu o sa stau acolo mai tot timpul (ca m-am oferit voluntar :)). O sa mai fie o prietena de-a mea, dar ea e bruneta, eu sunt satena si probabil o sa am o sapca galbena cu ARC e cap.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com