Sezatoarea canadiana (48)
Raspunsuri - Pagina 14
CataD spune:
Corina, dupa cum am mai zis, o sa vin la picnic. O sa fiu acolo pe la 11 (sper sa nu ploua) si nu pot sta prea mult, dar sper sa ne vedem fetelor!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!
Magdone spune:
Corina, eu as vrea tare mult sa vin, dar e cam departe de noi, schimb 3 autobuze si cu asta mic e cam complicat, sper pana duminica sa vedem poate o conving pe soramea sa vina si ea.
Parpalak, merci mult de sfaturile cu masina, cred ca masina straina ne luam, nu americana pana la urma, dar mai avem putin de asteptat.
Mey stiti cat am asteptat pana sa vina SIN-ul, de-bia sapt. asta a venit (aproape 2 luni!!!!) s-au lungit f mult, fata de 3 saptamani cat stiam eu.
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
khristin spune:
quote:
Originally posted by Cricor
Chiar nu mai sunt amatoare de intalneala? Khristin, tu vii?
Corina
Corina , cred ca aparem si noi ...spune-mi locuri free de parcare sint disponibile in zona?
Cristina
noi si poze mai noi
Caroline spune:
Eu am o durere de masea de nu mai stiu de mine. Dureaza de acum 2 sambete. M-am dus la dentist, mi-a scos o masea de minte si durerea persista. Azi am fost din nou, mi-a mai curatat infectiile si sunt pe antibiotice si calmante. Din cauza asta nu am ajuns nici la teatru si nici de picnic nu poate fi vorba. Dar am sa ma uit la poze, daca faceti. Abia astept sa le vad.
Distractie placuta!
Cricor spune:
quote:
Originally posted by khristin
Corina , cred ca aparem si noi ...spune-mi locuri free de parcare sint disponibile in zona?
Cristina
Da, sunt. E parcarea parcului, aproape de zona unde o sa fie picnicul.
Caroline, multa sanatate. Imi pare rau ca nu vii. Nu stiu altii cum sunt, dar eu chiar sunt curioasa sa cunosc oamenii cu care ma conversez de atata vreme pe forumuri.
Corina
ange spune:
Toronto,distractie placute si sa veniti cu poze multeeeee
parpalak,unde e mai parcul asta cu care ne tot "vrajesti"?
La Mtl. intalneala cred ca a picat.Toate au batut in retragere
sunt multe antipatii si fetele nu vor sa se vada domne
Fetele am inceput sa-mi fac bagajele.In 2 sapt. plecam la romanica
Olgatarziu,imi pare rau ca nu ti-a placut in Ro....Eu abia astept sa decolez.Acum sunteti bine?
o zi buna
OlgaTarziu spune:
ange, bine e un fel de a spune. Adica orientandu-ma dupa zicale maramuresene "razi cand ploua ca maine iese soarele". Tony e tot pe picior de boala, scaunele lui sunt haotice, e mai apatic si nervos decat de obicei. Cu toate ca faza cu nervosul nu mi-o puteam imagina, adica sa poata sa fie si mai.Rezultatul la copro il primim cred doar marti asa ca stau pana atunci cu frica in san. Plus ca de cand am fost in tara vrea doar in brate, nu mai sta 2 secunde singur. Daca indraznesc sa-l ignor ma musca sau imi arde cu vreo jucarie peste degetele de la picioare.
cricor, multumesc mult de invitatie. Chiar mi-as dori mult sa vin dar duminica suntem la un party la fetita lui sim76, Theodora care face si ea un an. Plus ca e si ziua puiului meu dar noi facem cheful abia sambata viitoare.
Sa faceti poze sa va vedem! Parpalak te astept cu impresii.
In alta ordine de idei ma gandeam zilele trecute cum va descurcati fetele cu doi copii cu managementul timpului. Nu de alta dar am ajuns la concluzia ca sunt o cretina si habar nu am cum sa fac. Nu am timp nici sa fac o baie lunga asa cum iubesc eu... Cat despre forum as vrea eu sa intru mai des dar cand? Pe langa mancare, curat, copil, plimbare cu bebele, jucat cu el, aerobic, cumparaturi, curatat in gradina, in fata casei, citit.... As avea nevoie de o zi de 36 ore. Asa ca va rog sa ma suportati cum apar din an in paste si sper sa nu ne uitati asa cum altii au facut-o deja.
Olga
Si maine e o zi
Cricor spune:
Olga, esti stresata tare. mai lasa si tu curatenia luna si gradina din fata casei. O solutie ar fi importatul unei mame 2-3 luni. Pe mine mama ma ajuta enorm, pleaca insa pe 2 iulie si ma gandesc cu groaza ca trebuie sa ma reapuc de gatit, si sunt absolut distrusa. a, auitat sa va spun vestea ce-a mare: am gasit gradinita pentru copil. Adica sper sa nu ma confunde directoarea (care-i cam aeriana), ca mai era un copil Luca pe lista cu un an mai mare.
Mai fetelor, sper ca cele care nu vin au alte motive decat antipatiile personale. Eu sincer, de atatea necazuri si probleme am auzit in ultima vreme ca ma bucur ca duminica pot sa merg intr-un loc unde o sa intalnesc diversi oameni si vad copii sanatosi care se joaca. Nu stiu daca ati citit la generale despre fetita unei fete din Canada care e tare bolnavioara. Nici n-o stiu, are nick-ul Irinel, dar e printre cele care au ajutat-o cu bani pe Lili. Nici nu pot sa-mi imaginez ce-i in sufletul lor. Asa m-a impresionat, ca bat campii pe aici, dar vroiam sa spun ca astea sunt probleme adevarate, nu ca careva are alte pareri despre viata din Canada.
Ira, tu unde ai disprut?
Am uitat sa va spun, si nu stiu daca ati citit pe site-ul ARC, duminica o sa se stranga bani pentru o fetita din Romania care are autism, mama ei activeaza aici pe site, are nick-ul stefania17 parca. Anul trecut s-au strans bani pentru Mihai Hogas, cu rezultate foarte modeste, sa vedem ce-o fi anul asta.
Corina
OlgaTarziu spune:
Cricor as importa cu viteza luminii dar mama mea a murit acum 15 ani iar soacra-mea pana acum a fost ocupata cu bunica paralizata iar de acum incolo cu socru-meu care are ciroza si HEp C. Asa ca nu am pe cine...Daca ma gandesc la un bebe 2 va trebui sa adopt o mama din Romania ca altfel nici nu pot sa-mi imaginez ca voi putea. Mai ales daca va iesi dupa chipul si asemanarea lui Tony nu ma vad in clar cu doi dracusori.
No acum chiar ca va las...Inca o data petrecere faina pe duminica!
Olga
Si maine e o zi