Sezatoarea canadiana (48)
Raspunsuri - Pagina 10
Cricor spune:
quote:
Originally posted by Caroline
Cricor unde si cand are loc specatcolul Ancai Sigartau? Ca vreau sa merg si eu dar n-am cand sa ajung la aprozar sa iau bilete. Probabil ca am sa le cumpar direct la spectacol.
Edit: am vazut ora si locatia, dar ce-i aia 3100 Keele st. Este o sala, o scoala, un club sau ce? Are un nume? Thx
La aprozar nici nu sunt bilete. Suna la telefon si rezerva-ti bilete sa le cumperi inainte de spectacol, eu asa am facut. Eu cand am intrebat dupa ce sa ma uit mi-a spus "e un hall". Are si nume, ceva cu R, scrie acolo unde e adresa si ora.
Cand ma hotarasc cum ma imbrac va zic, poate ne reperam intre putinii oameni care vor veni.
Ana felicitari pentru job.
parpalak, ai avut virusul cu vomitat continuu si rau cumplit? Mie mi l-a adus copilul de la scoala si mi l-a dat si mie. Am crezut ca mor in baie cu capul in WC...
Corina
columbiana spune:
fetelor, mersi pentru felicitari.
Laura, da, sper sa plecam totusi in Alberta, motivele tin si de fiu'meu si de terapiile pentru el- asigurate acolo pina la 18 ani, aici taiate la sase ani (pentru noi, ca am aflat de la parinti quebsi ca la ei tine figura, comentariile sunt de prisos (singura provincie din Canada care deconteaza inclusiv chitante de ABA privat) mai ales ca al meu sot a venit hotarit dupa un we petrecut acolo. acu ramane sa ne perfectionam engleza anul asta si sa-si gaseasca un job acolo- la anul.
parpalak,
m-a pocnit si pe mine virusul, si dupa o zi crunta, cind mi s-a linistit stomacul putin am inceput cu gravol, ceai de chimion si piine prajita urmatoarele doua zile.
http://community.webshots.com/user/pozemontreal
gabid spune:
La mijlocul lunii august o sa ajungem si noi in Montreal daca totul merge bine .Imi spuneti si mie cum trebuie sa procedez ca sa gasesc o gradinita subventionata in zona Ahuntsic?
Tip care ma asteapta mi-a spus ca discutam la sf lui iunie...oare atunci mai gasesc un loc la gradi pt sept?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 15.10.2001
parpalak spune:
Ana Stroe, tu mai scrii pe la alt subiect despre fiul tau? Ca sa nu "rapim" subiectul aicea. Da' unde sa stim si noi de evolutia lui si sa-ti tinem pumnii, etc..?
Caroline, oops, acu mi-a picat fisa ce intrebai tu.. Metoda mea e ca merg, merg merg.. si cind vad ca-s la un numar mai mare decit ala pe care-l caut, ma intorc.. si tot asa.. Urbanistica p-aici, intr-adevar, nu sufera de exces de tablite indicatoare, cu numar de strada, numele strazii, etc... Doar de exces de semne de circulatie... Am patit-o si p-aia c-am parcat sub un stilp cu vreo 8 indicatoare pe el si m-am dat jos sa le citesc pe toate, ca sa aflu ca era parcarea interzisa sub stilpul ala la ora aia..
Fetele, nu cred sa fie virus, ca infantu n-are si nimeni la gradi n-are, cred ca-i doar criza de bila, care-i momentan pe trecutelea, doar ca-s ametita rau - incerc sa bag si felia doi de piine uscata pe git in jos (cu apa). Poate reusesc sa gasesc si ceaiurile azi. De la ce?.. Stress, oboseala, nesomn, sarit mese... La doctor nu cred ca indraznesc sa merg pina n-adun energie de-un dus... ca vorba aia, dorm de-alaltaieri..
laurajr, ananasul crud sau merge si din compot?
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Ica 1975 spune:
Laura, despre branza,se numeste WESTERN PRESSED DRY COTTAGE CHESSE, cu 0.5 sau 4% MG, vidata, facuta in Ontario. O gasesti la Costco sau Loblaws. Noua ne place, este ca branza proaspata de vaci pe care o cumparam acasa.
Noi
Cricor spune:
Toronto si imprejurimi - weekend-ul asta e lilicul inflorit la Royal Botanical Gardens. Eu n-am fost niciodata, acum vreau sa mergem, dar cine a mai fost mi-a zis ca e foarte frumos. Au multe soiuri de liliac, totul e inflorit, e superb cica.
Corina
laurajr spune:
Parpalako, crud ananasul : tai felii si le mananci ca desert .
Un prieten de familie zice ca de cand a venit in Canada, a consumat zi de zi ananas si nu a mai avut nevoie de medicamente pt bila .
Sanatate maxima !
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 12 sapt si Ioana Nazdravana
Melody spune:
Ana Stroe, felicitari pentru job!
Corina(Cricor)am fost si eu la Royal Botanical Garden. E foarte frumos, nu ma asteptam..
Nu am fost recent, acum cativa ani. Tu de care vorbesti? Ca eu am fost la Burlington. Sau e altul si in Toronto?
Eu ma gandeam ca daca o sa ne intalnim pe 4 Iunie, sa punem o sigla cu DC pe picnic table( ca am inteles ca picnicul e intr-un parc, nu?)
Asa ne vom recunoaste mai usor. Eu o sa fiu (sper din toata inima) cu sotul si fetita de aproape 4 ani.
Annie
Daneza 13 spune:
quote:
Originally posted by gabid
La mijlocul lunii august o sa ajungem si noi in Montreal daca totul merge bine .Imi spuneti si mie cum trebuie sa procedez ca sa gasesc o gradinita subventionata in zona Ahuntsic?
Tip care ma asteapta mi-a spus ca discutam la sf lui iunie...oare atunci mai gasesc un loc la gradi pt sept?
gabid, cam greu de gasit locuri libere la gradinitele subventionate.Daca spui ca va asteapta cineva aici, roaga-l, in clipa in care vorbiti, sa mearga la CLSC-ul de care veti apartine (acolo in Ahuntsic) sa ia lista gradinitelor din zona, si sa sune la fiecare,poate reuseste sa va gaseasca un loc liber (asta ar insemna ca persoana respectiva sa aiba timpul liber necesar si sa fie dispus sa va ajute). Mara mea are aproape 11 luni, si cam de cand am nascut-o am inceput sa o pun pe lista de asteptare la mai multe gradinite (de romance),si tot mai sun la ele din cand in cand ca sa le aduc aminte.Poate aveti noroc si gasiti repede (se mai elibereaza locuri, prin plecarea copiilor la maternelle).Succes !
columbiana spune:
quote:
Originally posted by parpalak
Ana Stroe, tu mai scrii pe la alt subiect despre fiul tau? Ca sa nu "rapim" subiectul aicea. Da' unde sa stim si noi de evolutia lui si sa-ti tinem pumnii, etc..?
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
parpalak pentru intrebare, dar eu nu prea scriu despre Tudor; asta pentru ca Tudor se descurca binisor si eu prefer sa ma bucur de fiecare progres, oricit de marunt-, iar cind vad atitia parinti disperati, mai ales in Romania, si nu numai,pentru ca nu-si permit terapiile necesare copiilor, mi-e jena sa mai vin si eu cu ale mele, doar aici pe forumul canadiencelor, intre voi, mai rabufnesc citeodata;
helloo,
montrealezelor, voi v-ati ascuns de ploaie; ca aici de trei saptamani e mai rau decit in Bacovia si mai rau ca la tropice. eu m-am saturat, cumpar un strop de soare si de primavara, da ci'ca-n Quebec nu a sosit ziua aceea- una din an cind se intimpla minunea. nici nu ma mir ca se sinucid astia pe capete, pe vremea asta mai ca-ti vine sa sinucizi pe cineva:-)
http://community.webshots.com/user/pozemontreal