Mamici de mai-iunie 2006(84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Diana - nu am pregatit nimic, decat hainele cu care ma voi imbraca pana la spital si cele pe care mi le va aduce sotul cand voi iesi. In rest...am sa gasesc acolo totul...haine, pieptan, pasta de dinti, periuta etc.si tot ce voi mai avea nevoie....au pachete de unica folosinta pentru fiecare mamica. Asta e politica clinicii.
Pregatirea mea va fi doar psihica si sufleteasca...
Cat despre puterea lui bb de a impinge, eu simt diferenta de la o zi la alta...e din ce in ce mai puternica..desi are doar 3 kg pana acum...nu stiu cum ar fi fost sa stau pana la 40 de saptamnai...
Dar asa cum ai spus si tu..trebuie sa rezistam pana la sfarsit. Mai avem asa de putin....iar rabdare e pe sfarsite..si asta-i adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Virgi ce bine ca va da de toate, nu mai stai cu grija ca poate ai uitat ceva. Super... Cat priveste pragtirea sufleteasca...sunt convinsa ca toate avem unele temeri, dar cand il vom vedea pe bebe vom uita de tot si universul nostru va fi el.
Ma tot uit in fiecare zi cum mai naste cate una dintre noi, si ma apropii si eu incet. Acum sa vedem ce va fi....mami imi tot zice ca voi naste curand ca s-a lasat fata jos.....dar eu stiu?????

Ce o fi facand Carmina???? O fi nascut cumva???

Diana 36+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Doroti, sa iti aduca numai bucurii printesa ta!

Luana, nastere usoara si un bebe sanatos si cuminte!

Monica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

De Carmina nu stiu sa fi dat vreun semn ca ai fi momentul...tu stii ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Nu stiu nimic de Carmina doar ca ieri nu a intrat deloc si ma gandeam ca poate.....
Mi-a venit sotul de la munca asa ca te pup Virgi si mai vorbim maine.
Sa ai o zi buna.

Diana 36+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cami si Arleena , felicitari pentru grasunei! Sa fie sanatosi si cumintei si voi sa aveti laptic muult!

Luana, nastere usoara cum vrei tu, sa fie Hora sanatoasa si papacioasa si te asteptam cu vesti!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Luanaaa,
nastere usoara si copil sanatos..
Bravo.. felicitari, nu mai e mult..

Fetele de la CFR2, ce stiti de dr. TANASE?
E bun, aveti vreun nr. de contact sa dau de el?
PLIZZZZZ stie cineva ceva de seful maternitatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Raalucutza...vad ca nu ai primit inca raspuns la intrebarea ta. Nici eu nu am idee ce ar putea fi junghiul ala....poate ceva muschi mai intins, mai contractat, care iti da senzatia asta de jena. Eu nu m-am confruntat cu pb asta.

Felicitari mamicutzelor si succes celor care sunt urmatoarele pe lista nasterilor!!!

Noi mai avem de asteptat pana pe 26 mai pt. cezariana. Sper numai sa nu vrea bb sa vina mai devreme de data asta.

adela si piticu' fineas n.28.10.2001

Baietelu' lui mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Luana,pana la urma ti-ai dat seama ca e apa,nu?

HAI LUANA!Nastere usoara!

Cami si Arleena,BINE ATI VENIT ACASA!

Ioana,nu ne spui nimic de Katja?Cum a reactionat?E geloasa?

Raluca,eu mai simt cand ma ridic o greutate jos,uneori cand ma aplec ma doare ca un junghi si simt bebe-ul,daca duc ceva greutate(si daca nu e asa greu)simt ca o apasare jos.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">33 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Fetelor,dar de Puiudana nu mai stie nimeni nimic?Trebuia sa fie de mult acasa!Lyly,nu ai mai vorbit cu ea?

Abibrinza,ti-am vazut Victorasul.......e un superb!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">33 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput