Mamici de mai-iunie 2006(84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Luana, nastere usoara! Ia d-aci o trupa de sustinatoare!!! La graba asta a Horei nu ma asteptam! Hihihi

Lya, PuiuDana era bine saptamana trecuta, dar mi-a zis ca nu va putea sa intre o vreme pe net, asa ca, nu te ingrijora!

Cami si Arleena, felicitari!

Lacri 36+5

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Hai Luana si Bogdanai!

Doroti, Arleena si Cami sa va traiasca ingerasii!

Lya , multumim.Si noi credem la fel.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adelapop

si ce faci acum LACRA? nu poti vorbi cu el???
fetelor dar a lesinat vreuna dintre voi? sau ati auzit pe cineva?
eu ma sperii si cred ca o sa lesin cand o sa vad toti doctorii aia pe langa mine .... mi s-a mai intamplat
sau in mom ala nu mai apuc nici sa lesin?
29+

Ei, daca lesini, iti dau ei ceva pe la nas sa te trezeasca, don't worry... Si nu-ti mai arde de lesinat cand trebuie sa-ti canalizezi toate fortele catre aducerea pe lume a bebelusului! Doar n-o sa-l lasi sa se chinuiasca, trebuie sa faci totul sa-l ajuti sa iasa mai repede!
N-am vorbit cu el, astept pana vineri, la urmatorul control. Si astept sa nasca Bulinuta cu el inainte si dupa aia maivad eu daca ma maiduk la el... Poate ma-ntorc la celalalt; masi gandeam sa sun sa-mi fac programare in continuare! Amzis ca merg cu amandoi in paralel, dar mi-e destul de greu sa ma plimb pe la spitale si cabinete toata ziua. Si mie cam groaza de 2 randuri de tusee vaginale, caci iti face si d-astea cand se apropie termenul. Unul mi-a fost facut deja

Lacri 36+5

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Tii, ce de evenimente s-au intamplat de ieri dimineata. Sa le luam pe rand!!!

Felicitari, Doroti!! Sa-ti creasca mare printesica Natalia Elena!!

Bine ati venit acasa, Cami si Arleena!! Sa aveti mult laptic pentru ingerasi!!!

Luana si Bogdanai, nastere usoara!! Asteptam vesti cat mai curand!!

Neda, si eu am sangerat un pic la tuseul vaginal. Din cate mi-a spus dr nu e cazul sa ma ingrijorez. Eu nu aveam colul deschis, ci doar subtiat si moale. Asa ca stai linistita, este normal...

Steluta 34s+.

Mergi la inceput

Hei, am mai frunzarit cartea dr. Spock care-ti zice cesa faci in timpul travaliului. Trebuie sa iti invingi frica si sa gasesti ceva care sa-ti distraga atentia. Ma gandesc ca telefonul mobil cu castile atasate n-ar strica sa fie in bagajelul mic pentru spital, mai ascult o muzica la radio, un mp3, ceva... daca urlu de durere io nici n-o sa aud, cu castile pe urechi
Macar eu pot face asta, dar bietul bebelus care se va chinui sa iasa in lume n-are nici un subterfugiu, nimic care sa-i distraga atentia...
Bulino, ia-ti muzica de ascultat si o carte de citit ( mai subtire, s-o poti tine in mana), poate o sa fie mai usor! E? Ce zici?

Lacri 36+5

Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

Luana nastere usoara! ...asta daca nu cumva Hora s-a grabit sa vina pe lume si ai nascut deja...

cum asta e stresul (meu) de moment, iti doresc sa ai lapte mult si canale desfundate astfel incat sa nu te confrunti deloc cu problemele fetelor...

mult noroc!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

inaioana cand il vad si eu pe serghei? nu ai pus nici o poza? mie dor de tine si de Katja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Lacramioara, dar nu faci epidurala? De unde dureri, o sa ai doar in momentul expulziei? Crezi ca o sa mai ai chef de muzica?Si bebele are treaba, vrea sa te vada , nu are timp si chef sa-l distraga cineva de la ce trebuie sa faca.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by abibrinza

Lacramioara, dar nu faci epidurala? De unde dureri, o sa ai doar in momentul expulziei? Crezi ca o sa mai ai chef de muzica?Si bebele are treaba, vrea sa te vada , nu are timp si chef sa-l distraga cineva de la ce trebuie sa faca.

Arabela, ai retinut foarte bine, vreau cu epidurala, numai sa nu aiba dr. meu ceva impotriva! Am aflat niste zvonuri, dar abia vineri il voi intreba direct daca are ceva impotriva epiduralei... Ufff, ce bine de tine ca ai scapat!

Nu stiu de ce nu suna Luana o data! Ea vroia sa nasca natural...

Lacri 36+5

Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Hai Luana si Bogdanai!
un sfat pt ele care vor naste pe cale naturala.....sa ascultati de doctor si de moasa ca stiu ei ce stiu.....mie mi-a spus mama sa fac cum zic ei chiar daca simt ca nu pot sau ca ma doare......daca sunteti ascultatoare si impingeti si respirati cum zic ele o sa nasteti repede si va chinuiti cu un travaliu lung.....
de durut, doare, dar numai in timpul contractiilor.....eu am ajuns la spital luni dimineata pe la 6 si aveam cam la 5 min contractii.m-auinregistrat, mi-au luat tensiunea de vreo 4 ori(ca avusesem ceva probleme anterior), si apoi am stat in salon.fiind spital universitar am avut parte si de un pic de distractie....am nimerit in ziua in care aveau o grupa examen la gine....si 2 studenti mi-au facut anamneza....ma distram ce habarnisti erau si ce emotii aveau, mai mari ca mine...si erau stresati grup.... am intrat in sala de nasteri pe la 10, mi-a spart membranele si la 11:20 s-a nascut Alex....am fost f ascultatoare mai ales dupa ce in urma a doua incercari nu au resusit sa-mi puna epidurala...., am primit si eu nota 10 ca si apgarul lui Alex
a fost greu, dar a trecut si cand l-am vazut pe alex pe pieptul meu nu-mi venea sa cred.
a mai durut cateva secunde pana am eliminat placenta. a doua zi parca deja nici cusatura nu o mai simteam, m-am recuperat f repede si toata lumea s-a mirat de evolutia mea....nici burta nu o mai aveam dupa nastere.....
asa ca fetelor curaj, si fiti optimiste ca totul o sa fie bine....

la toate

Mergi la inceput