Mamici de mai-iunie 2006(84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

FELICITARI Cami si ARLEENA, SA VA TRAIASCA BEBELUSII SI SA CREASCA MARI, FRUMOSI SI SANATOSI!!Luana nastere usoara!!! Asteptam vesti si poze cu Hora!carmina sa nu cumva sa nasti si sa nu ne anunti si pe noi!! Multumim pentru aprecieri, intr-adevar suntem blondut, avem genele si sprancenele asa de galbene ca nici nu se vad.. Parul e mai inchis la culoare, e saten la lumina dar parul asta o sa-i cada..deja parca cheleste pe zi ce trece Eu l-am scos afara dupa o saptamana cu pauze in zilele in care a plouat.Azi ne ducem la plimbare(acum dupa ce ne trezim sa papam) cu caruciorul! Ma cam ingrijoreaza faptul ca nu se lasa de tot la orizontala ci la 15 grade..sper sa nu fie nicio problema pentru coloana lu' bebe, voi ce ziceti?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Luana si Bogdanai nastere usoara

Cami si Arlena bine a-ti revenit acasa, refacere rapida si bebei cumintei

Eu am fost ieri la dr. Am programat cezariana pe 12 iunie si mi-a mai dat in plus pe langa ginipral si no-spa iar. Bebe cica e un grasun si de aia am contractiile asa dese.
Neda si eu de ieri de la tuseu sangerez. E din cauza tuseului si colului care e sensibil si deschis la exterior(zicea dr. ca deschiderea e maricica,) de index.

Raluca junghiul ala care il simti e din pozitie de bebe care si-a infipt funduleatza pe undeva pe acolo ca sa se simta el bine si sa compreseze vreun nervisor, muschiulet ceva de al tau. Evita sa faci miscari sacadate si bruste.

Aura(34+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Papa eu nu pot sa vad pozele cu Pescarushu. Am dat click pe poza(album) da dupa aia imi cere parole........Unde gresesc?

POZE

Mergi la inceput

Arabelaaaaaaaaaaaaaa m-a topit Victorashu tau. Mai ales in poza aia in care doarme ca un ingerash. Am si i-o o poza cu fi-mea cd. era mika si dormea asa.
Da sa sti ca ultima poza nu am putut sa o vad ca nu mi s-a deschis deloc.
ingerashu tau frumusel si dulce.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Cami si Arleena, am modificat listuta. Puteti verifica daca totul este in regula. Si celelalte fete pot verifica daca sunt ceva greseli, caci a fost pentru prima oara cand am umblat pe-acolo.

Steluta 34s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Dragele mele imi pare rau ca nu am intrat ieri pe forum dar am o stare de nici nu ma intrebati (si nici net). Ieri dupa amiaza am crezut ca lesin de frica cand au inceput niste dureri in col si burta. Dupa care am incercat sa ma imbarbatez singura, m-am pus sa ma culc dar nu reuseam, am iesit la o plimbare dar...iar acum , simt ca mor.
Nici nu stiu ce sa fac cu timpul ramas? Acum parca imi pare rau ca m-am programat, stresul este mult prea mare, nu pot sa gandesc mai departe de ziua de azi.

Luana, mi-ai luat-o inainte , bravo. Nastere usoara daca nu cumva s-a produs deja, si te astept cu vesti. Si cand te gandesti ca vroiai sa ne intalnim cat mai sunt EU gravida ...

Si mie mi-e frica ca o sa lesin in momentele alea si nu m-ar mira chiar sa se intample asa. Ma intreb daca nu esxista niste calmate, ceva ca simt ca-mi explodeaza inima.

Si eu am junghiuri in burta cand ma ridic brusc, cand ma intind, tusesc, etc. Dar cred ca sunt normale, intr-o dimineata chiar am tipat de durere. Eram adormita si m-am intins prea rau si atunci a aparut junghiul dar sub burta, lateral.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

Bine ati venit acasa, Cami si Arleena!! Sa aveti mult laptic pentru ingerasi!!!

Luana si Bogdanai, nastere usoara!! Asteptam vesti cat mai curand!!

RAALUCUTZA38+cuRAUL CELESTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Luana, cred ca ai nascut pana la ora asta. Sa ai un bebe sanatos, mancacios si cuminte!

Steluta, de ce ti-a facut tie Tutunaru tuseu? Mie mi-a facut pana acum de 2 ori: o data la 20 sapt sa vada daca imi face cerclaj si o data la 36 sapt sa evalueze bazinul.
In legatura cu listuta, te rog sa modifici si la mine anul nasterii este 1976, nu 1975. Adica sunt mai tanara

Monica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Fetelor, Luana a nascut pe la ora 16.00, dar n-am vorbit cu ea si nici n-am indraznit sa mai cer detalii pentru ca, dupa ore de travaliu, pana la urma a facut cezariana. Sunt bine amandoua, ceea ce este cel mai important lucru.

Luana, esti o curajoasa si te felicit!
Hora, bine ai venit pe lume, puiulet!

Lacri 36+5

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Multumesc mult de tot!!! tuturor fetelor pt urari!!!

BRAVOOO! DOROTI! Pana la urma urarile fetelor ti-au pus o vorba buna la Doamne-Doamne si te-ai trezit de pe Net direct cu Natalitza in brate. Felicitari!

FELICITARI ARLEENA, CAMI SI NASTERE USOARA BOGDANAI SI LUANA!!!

Mergi la inceput