MihaelaRadulescu a pozat nud in scopuri caritabile
Raspunsuri - Pagina 9
sirimie spune:
Eu cred ca gusturile nu se discuta. Parerile despre frumusetea si desteptaciunea altora sint personale si subiective. Sa acuzi pe altul ca e prost, fudul, etc, este birfa. Si sa spui ca cine nu e de acord cu tine e prost din cauza asta, este intoleranta.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
Victoria spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Si celor, care vor primi banii respectivi ce li se va spune? Ca Mihaela Radulescu a pozat in fundu' gol, ca sa-i ajute pe ei? Mi se pare lipsa de respect fata de niste oameni cu nevoi!
Alina
Daca fereasca Dumnezeau as fi in mare nevoie si o suma de bani m-ar salva, si suma aceea as primi-o de la cineva, ar fi profund recunoscatoare, si nu mi-ar pasa ca si-a aratat fundul sau altceva, as aprecia ca mi-a dat suma accea in loc sa-si mai cumpere cine stie ce zdranganele. Hipoacuzicilor cred ca putin le pasa de fundul ei sau publicitatea pe care si-a facut-o - eu cred ca cine admira/sau nu pozele ei o face oricum, indiferent unde da Viva banii, hipoacuzicilor sau in buzunarul ei...
Am ajuns sa criticam si actele caritabile...
V
veni, vidi, Victorie!
any spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Deci este o chestiune de timp, pana cand Andreea Marin va presta si ea in scopuri caritabile!
Si celor, care vor primi banii respectivi ce li se va spune? Ca Mihaela Radulescu a pozat in fundu' gol, ca sa-i ajute pe ei? Mi se pare lipsa de respect fata de niste oameni cu nevoi!
Alina
da, haideti sa nu ne imbatam cu apa rece, o fac pentru ele...!!!
liris spune:
cu alte cuvinte banii n-au culoare, miros ... pot veni de oriunde si oricum atita vreme cit sunt ptr o cauza nobila ... interesanta abordare.
mai ales, ca in mod evident, se poate si altfel ... sau macar o vedeta (pseudo-vedeta din punctul meu de vedere) poate arata ca se poate si altfel ... dc se vrea un raw model, si stiu ca se vrea in lipsa ei de pudoare.