MihaelaRadulescu a pozat nud in scopuri caritabile
Raspunsuri - Pagina 7
nana_sim spune:
E frumoasa, e desteapta, e implinita pe toate planurile si face bani! Daca in timp ce este si face toate astea se gandeste si la cei carora le e greu de la mine are doar
briu spune:
Daca ma credeti chestiile astea ma impresioneaza dar la banii ei putea face ea personal o donatie ,imi suna un pic ciudat pozat nud in scopuri caritabile!
Veve spune:
Eu nu "ma obosesc" sa va conving de absolut nimic;cu-atat mai putin ca Radulescu e vreo artista sau pozele ei de expus la Louvre.Din toata tevatura asta,n-am retinut decat ca Mihaela a donat banii obtinuti pentru o cauza nobila;cum i-a obtinut si de ce este doar treaba dumneaei!Iar subiectul a ajuns aici urmand o traiectorie deja stabilita de un timp,a tuturor subiectelor avand in centrul atentiei vedete de televiziune.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
sirimie spune:
Veve, nu a donat bani obtinuti de ea, ci "a pozat cu conditia ca o parte din veniturile obtinute prin vinzarea revistei" sa fie donati in scopuri caritabile. Cel putin eu asta am inteles..
Si in felul asta a devenit prima care a "cerut" bani ca sa apara in paginile revistei. (eu cred ca in revistele astea vedetele ar da bani ca sa apara..)
Adica s-a intimplat ceva de genul: Mihaela are nevoie sa fie in centrul atentiei si cocheteaza de mult cu a poza nud. Atunci "accepta" cererile revistei Viva care "o dezbraca" cu urmatoarea conditie: o parte din veniturile obtinute prin vinzarea revistei sa fie donati in scopuri caritabile. In felul asta si revista cistiga, pentru ca o "vinde" pe Mihaela nud, si daca banii sint intr-adevar donati (pentru ca nu avem cum verifica) atunci cistiga si cei calora le sint donati, dar ei sint ultimii (si singurii anonimi de altfel, cel mai putin importanti) din ecuatie.
Chestia cu donatia e praf in ochi, oricit de incintat esti de Mihaela, poze, revista, etc.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
Happiness_4_us spune:
E he he mamaie. Ce mai conteaza?! Important este finalul actiunii. Banii aceia vor ajuta niste oameni amarati, asta e important pentru mine. Si BRAVO EI! A trebuit sa aiba mult curaj ca sa faca asta.
Nana Motoc
sirimie spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
E he he mamaie. Ce mai conteaza?! Important este finalul actiunii. Banii aceia vor ajuta niste oameni amarati, asta e important pentru mine. Si BRAVO EI! A trebuit sa aiba mult curaj ca sa faca asta.
Nana Motoc
De ce crezi ca a avut nevoie de mult curaj? Din cite am inteles eu a mai facut-o si inainte, tot in revista Viva...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
for2nity spune:
ete dom'le ce de acrituri...pardon,adica struguri, na...ufff, vulpi am vrut sa spun. Hai ca stiti voi.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
ooana spune:
Sunt multe pareri pro si contra dar tot ce conteaza e ca Mihaela are succes in tot ceea ce face...incepand de la capanii de ajutorare si pana la viata personala!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
liris spune:
ha!ha! cineva a spus ca a trebuit sa aiba mult curaj sa faca asta. pai a fost ea secretara lui Dan Iosif ... pentru asta trebuie sa ai ceva curaj, sau alte calitati. zic si eu. plina de invidie desigur ...
fotografiile sunt oribile. chiar urite. si nu e doar parerea mea ci si parerea unor baieti. si nici macar nu e goala ... macar sa fie caritabila pina la sfirsit.
jaba, Marin arata muuuuult mai bine. ca amindoua sunt proaste si ariviste, la punctul asta nici nu mai discut.
de ce oare sunt sigura ca nu veti fi de acord cu mine?!
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by liris
ha!ha! cineva a spus ca a trebuit sa aiba mult curaj sa faca asta. pai a fost ea secretara lui Dan Iosif ... pentru asta trebuie sa ai ceva curaj, sau alte calitati. zic si eu. plina de invidie desigur ...
fotografiile sunt oribile. chiar urite. si nu e doar parerea mea ci si parerea unor baieti. si nici macar nu e goala ... macar sa fie caritabila pina la sfirsit.
jaba, Marin arata muuuuult mai bine. ca amindoua sunt proaste si ariviste, la punctul asta nici nu mai discut.
de ce oare sunt sigura ca nu veti fi de acord cu mine?!
liris, hai sa te sustin si io: ar trebui sa condamnam fotograful zic io, ca nu prea i-au reusit retusurile
a facut-o cam de oaie.... si la pretentiile ei e cam penibil: hai sa ma dezbrac ca sa se duca o parte din bani pentru niste oropsiti.
sunt atatia oameni care doneaza la greu si nu ii aplauda nimeni, nu apare numele lor nicaieri. oare de ce altii pot si vedetele nu? totul are legatura cu imaginea. imi dau si lacrimile la gestul altruist pe care l-a facut.
i-a trebuit mult curaj?
invidia asta dom'le...fenomenal
p.s. are maini foarte urate, vanoase, de vrajitoare. le-am vazut intr-o alta fotografie, in prin plan. sac
I plan on living forever. So far, so good