Bebelusi de iulie-august 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Salutam mamici si pitici. Ne-am intors de la munte. O sa intru mai tarziu sa va spunem cate ceva acum facem curatenie si spalam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Monica_Elena, hello! asteptam impresii...si de la Emmaaimee

Laura, ma bucur ptr tine ca te-ai linistit cu mersul Biancai! dar imi pare rau ptr gaga mica ca tre sa o intzepe! brrr...

NIcoll, s-a mai linistit Iulia! dar zilnic am cate o tresarire de cand cu patzania aceea! si daca e fata langa mine si nu o vad! facem galerie ptr D5!

Albinutzza, ce mai faceti voi?

Cryna, eu 'nana" ii spuneam biberonului!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Monica Elena, bine ati revenit acasa!!! Cum a fost la munte??? Si noi am stat o luna in Brasov si ne-a fost taaare bine!!! Singura chestie mai putin buna a fost ca s-a imbolnavit Radu de varsat de vant ...

Gagici, se pare ca Ioana a mea a facut varsat de vant!!! Inca nu sunt sigura, i-am vazut o singura basica cu lichid undeva pe spate, acolo mai sunt trei mici bubulitze dar fara lichid... Sa vedem, astept sa treaca ziua de azi sa vad daca ii mai apar !!! Offf, timp de o luna am stat streata: face, nu face varsat de vant... Noi am fost in vizita la o rietena de-a noastra in Bv care ne-a anuntat a doua zi ca are arsat de vant si d atunci ne tot intrebam, ii tot luam temperatura fetei... si a luat ta-su pana la urma!!!

Am uitat sa-i spun Crynei bine ai venit in mijlocul nostru!!!

Va pup

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata fetele!Am intrat si eu pt ca zana mea isi face somnicul de dimineata si apoi o vom tuli afara>E frumos si vrem sa profitam,zice ca mai pe seara....
Irina tinem pumnii poate e o alarma falsa!Si daca nu,mai bine ca scapa cretulina de una din bolile copilariei!
Ella creste Iulia,poate incet,incet va veti intelege de vorba buna!!!
Monica_Elena asteptam noutati!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Valcampan, pupam puiul si mamica si ne rugam pentru voi sa aveti multa multa putere si sanatate !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Imi beau si eu cafeaua in liniste cat isi fac gazicile somnul de dimineata si mi stau un pic de vorba cu voi. Am fost deja cu Bianca la spital si i-a luat numai putin sange din degetel, deci nu a chinuit-o tare. Ne-a dat pediatra reteta cu un tonic TONOTIL N si B Complex sirop. Maine aflam si rezultatul la analiza.

Irina Ioanei. Sper sa nu fie varsat de vant, ca tare s-ar chinui mititica. Sanatate multa si lui Radu!

Monica Elena bun venit! Spor la treaba, sa termini repede ca sa intri sa ne povestesti despre aventurile globuletului tau de aur.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Si spre rusinea mea,ieri am uitat sa fac urarile cuvenite sarbatoritilor!
Asa ca azi indreptam eroarea si uram LA MULTI ANI,SA CREASCA MARI,SANATOSI SI NOROCOSI copilasilor nascuti in zilele de 14 si 15:
ALEXANDRU-Tia
ANDREI-Laura-s
MIHAI-Geaninaelena
EDUARD ILIE-Joker

SI ACUM VAD CA PE DATA DE 13 L-AM AVANSAT PE EDUZTU IN DETRIMENTUL IOANEI ALEXANDRA-Irinabungau.Irina,ochii sunt de vina,tot ce iti doresti pt micuta ta si primeste scuzele noastre!!!
Continuam cu sarbatoritii de azi:
RARES ANDREI-Lori2004
RAZVAN MIHAIL-Mika 1
IULIA ANASTASIA-Diana Mirela
ALEXIA MARIA-Rosi
ANDREI MARIO-Andatudor
PAULA IOANA-Ella 200

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multe, multe lunisoare frumoase copilutzilor sarbatoriti astazi:RARES-ANDREI [ Lory2004 ]
IULIA ANASTASIA [Diana Mirela]
ALEXIA MARIA [rosi]
ANDREI-MARIO [ andatudor ]
PAULA-IOANA [ Ella2000 ]

Sa fiti sanatosi, papaciosi, cuminti si sa aduceti multe-multe zambete pe buzele parintilor vostri!

de la Rares si Bianca.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna!

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Sa aveti o saptamana minunata!

Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Si acum , buna dimineata tuturor.

Noi suntem bine, mai putin la capitolul mancare. M-am ingrozit in week-end... efectiv au fost lupte cu Ana. Am stat afara cu orele si cu toate astea nu prea a mancat. Si ca sa intelegeti , ieri a mancat asa:

6.00 - 150 ml lapte
10.00 - 3 lingurite de banana cu branza de vaci
14.00 - 2 lingurite de supa si vreo 3 lingurite de broccoli cu iaurt
16.00 - 6-7 lingurite de fructe Hipp.
20.00 - 4 lingurite de cereale si 100 ml lapte.

Dupa care a adormit !

Trebuie sa iau urgent legatura cu doctora ca nu e in regula de loc. A mai muscat-o si un tantar nesuferit si are obrajorul rosu......

Gingia de sus e super inflamata , cred ca ne paste urmatorul dintisor... si ce sa va spun ca ma ia groaza. Pur si simplu strange gurita si nu vrea. Indiferent ce fac... avioane, barcute...telecomenzi, albinute si altele.

Daca are cineva vreo idee pur si simplu il implor sa imi spuna ce sa fac. Deja sunt undeva la capatul puterilor. Ieri am incercat si ficatel cu rosie, si ficatel frecat cu unt, am incercat piure , mar cu biscuite insa nici nu a gustat.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput