Bebelusi de iulie-august 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 12
Dianami spune:
'Neata, fete!
Am avut un week-end plin, am avut musafiri, plimbari...sunt franta, imi pica ochii in gura. Noroc cu cafeaua asta
.
O sa pun poze noi astazi, sper sa am timp dupa-amiaza.
Iulia nu mai vrea decat in picioare, o pun in patut...ea se ridica imediat, pe jos la fel, incearca sa se ridice singura si ramane protzapita in 4 labe
, parca vrea sa faca tumbe ![]()
.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
cin spune:
Neata, fetelor...
Am avut un week-end numa de plimbari prin parcuri...asa incat, tati care nu e obisnuit, acum se vaita de febra musculara...ce sa-i fac daca el sta toata ziua pe scaun?? ![]()
Sambata ne-am plimbat juma de zi prin politehnica si pe seara prin tineretului, iar ieri, tot asa, intai prin poli si apoi in herastrau...cata aglomeratie e in parcurile astea mari...nu mi-a venit sa cred...dar bine ca a iesit in sfarsit soarele, desi se anunta iar ca se strica vremea...
Irina..tinem pumnii da nu faca Ioana varsat de vant...acum vreo o luna si noi am avut emotii pt ca intrasem in contact cu cineva suspect de varicela, dar s-a dovedit a fi alarma falsa..
Cryna.. frumusel baietel ai tu acolo...
Monica-Elena... bun venit...cum se mai simte Mihnea?
Laura... speram sa iasa bine analizele Biancai..pupam strumpfita si degetelul chinuit...
http://photos.yahoo.com/aluch2004
nicoll_mada spune:
Si acum sa va spun ultimele noutati despre noi.
De azi am hotarat sa-i scot fetei o masa.Adica din 5 vom avea doar 4,fiindca ea manca foarte consistent si asa ajunsesem sa facem mofturi..deja am luat prima masa la ora 8.30 constand in 250ml lapte cu cereale.Vom continua in jur de 13 cu ciorbite si daca mai e cazul felul 2.In jur de 17 vom papa fructe cu branzica sau cereale,iar seara piure de legume,orez cu lapte...ma rog,pranzul si cina vor mai varia.Ce credeti,este ok?
Si...mai avem o noutate...Asta legata de mami si de tati!
Am hotarat ca in ziua in care fata implineste un an,sa ne casatorim si noi.Va fi ceva micut,cu rudele si cei mai apropiati prieteni.Am zis ca...e cazul sa facem si acest pas!![]()
Acum,am fugit s-a trezit fata si...sunt chemata la ordine!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
Ella2000 spune:
multumim fetelor de urari!
La multi ani! ptr toti cei nascuti in 15!
Iulia-Anastasia si Mario 
!
Irina, varsatul de vant se extinde repede... de ieri pana azi ar fi trebuit sa-i apara mai multe! are si pe caputz? pe burtica? are febra? eu nu cred ca e!
la Iulia a debutat cu febra si bubitze pe fata, cap si in ...gura!
azi a facut Paula primii pasi fara sa se tina de mobila sau de mine! de la tzarc pana la pat!!! Yupiii!!!
asta da cadou de ziua ei!
ella2000 si printesele
Laura25 spune:
Brianamica asa am patit si eu cu Bianca ... Daca gasesti un aliment care il mananca, da-i ala .. sa nu fie burtica goala. Lapte nu vrea? Eu ii dau Biancai cate un bibe cu lapte dupa o faza de asta, de 4-5 lingurite mancate si de cele mai multe ori bea tot. Probabil e de la ditisori, daca zici ca o chinuie.
nicol-mada
felicitari pt hotararea luata! Sa fie intr-un ceas bun, casa de piatra si multa-multa intelegere si fericire impreuna!
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
cin spune:
Luminita...mi-au dat lacrimile citind povestea nasterii lui Andrei... ai un suflet atat de minunat...
Ella... pupam plimbareata...
NIcoll... felicitari pt hotararea luata.. sa aveti parte numai de fericire...
http://photos.yahoo.com/aluch2004
brianamica spune:
Laura, nu, nu vrea nici lapte ca am incercat. Chiar daca ar fi de la dintisori,pana acum nu a fost asa.... manca macar lapticul.
oricum, multumesc mult.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Dianami spune:
La multe luni, ALEX!
(nem)
La multe luni, RARES-ANDREI!
(Lory2004)
La multe luni, RAZVAN MIHAIL!
(mika1)
La multe luni, ALEXIA MARIA!
(rosi)
La multe luni, ANDREI-MARIO!
(andatudor)
La multe luni, PAULA-IOANA!
(Ella2000)
Sa cresteti mari si sanatosi! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
gesi spune:
Lulu emotionanta asteptarea...dar mai bine mai tatziu...multumim de lectura frumoasa
Ella2000 "La Multi Pasi!
Nicoll Mada felicitari pentru hotararea importanta
Valcampan in fiecare zi ne gandim la voi. O sa vina vremea cand lucrul asta o sa va faca sa bateti din palme "bravo"

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"? 
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Ella2000
azi a facut Paula primii pasi fara sa se tina de mobila sau de mine! de la tzarc pana la pat!!! Yupiii!!!
asta da cadou de ziua ei!
ella2000 si printesele
poze

BRAVO!!!! 

Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari