Bebelusi de iulie-august 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 13
Dianami spune:
La multe luni, copilul meu drag! Sa fii fericita, sanatoasa si vesela ca si pana acum! Tu esti o raza de soare care ne lumineaza viata
!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by brianamica
Laura, nu, nu vrea nici lapte ca am incercat. Chiar daca ar fi de la dintisori,pana acum nu a fost asa.... manca macar lapticul.
oricum, multumesc mult.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
La Bianca mai tine cateodata sa ii dau cu mana (nu cu linguritza) bucatele mai mari de carnitza, cartof .. sa le mestece ea. Sau ii pun o bucatica de paine sau biscuit pe buza, ea deschide gura si eu ii bag lingura de mancare (asta tine de 3-4 ori, pana se prinde, dar tot e ceva ...).
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Dianami spune:
Monica, bine ati revenit acasa! Cum se simte Mihnea? Mai e la regim? 
Vali, multa sanatate puiului! Cu masaj si kineto/fizioterapie se rerezolva. O sa iti trimit un PM. 
Ella, felicitari pt. primii pasi ai Paulei
! Frumos cadou de 10 luni
!
Nicoll_mada, felicitari
! Sa fie intr-un ceas bun! 
Laura, sunt sigura ca analizele Biancai vor iesi bine. 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Monica-Elena spune:
Multumim de primire fetelor. LA munte a fost tare bine exceptand ultima saptaman cand Mihnea a facut ptr prima data temp. Dr care l-a vazut la Sinaia zicea ca are rosu in gat , dr de aici prin consultatia prin telefon zicea ca a a vut o indigestie. Cert este ca marti mi-a facut 39,4 temp si va dati seama ca m-am speriat. De atunci nu a mai avut temp si nici diaree. Il mai tin pana maine pe Humana HN , mere coapte , morcovi si orez, cand vine dr sa il vada. Desi acum l-am constipat mititelul.
Se bucalase asa de bine ca ii merge tare bine la munte dar acum s-a tras la fata si mi s epare slabut. L-am cantarit aseara si are 8 kg
. O sa vedem la vizita d emaine a dr cum stam.
In rets ce sa va spun ne pregatim sa ne taiam motul pe 24 iunie tot la munte si cam atat deocamdata. Eu sunt tare obosita. Toata sapt l-am vegheat zi si noapte de frica. Chiar vorbeam cu Anis la telefon si ii ziceam ca uite panaa acum la 11 luni nu mi-a facut nimic nici o boala sau temp si uite ca am patit si noi.
Va pupam si ne auzim mai incolo.
Irina casa de pioatar ca am inteles ca te-ai castorit. Sa va dea Dumnezu numai fericire si bucurii in viata. Si sanatate Iaonei. E groaznis cand este bolnav bebe - nu vreau sa imi mai aduc aminte.
ema.nu.ela spune:
briana,
a mea cand are zile de-astea cand mananca f prost, chiar daca nici lapte nu vrea, adora sa molfoleasca coltuc de paine sau biscuiti sau cotoare de fructe cu mai multa pulpa. deci tot ce-i dau ei in mana.
sambata si a mea a mancat tare prost. si duminica am vazut ca are gingia de jos crapata tare. deci e de la primul dinte care probabil o sa apara in cateva zile. dar duminica si-a revenit.
insa de 3 zile a descoperit ca poate sa chiuie si ma cam doare capul...si banuiesc ca asta e doar inceputul :)
am si eu o intrebare la voi: daca scoateti bebe afara dimineata cum faceti cu mancarea? ca dupa amiaza ea mananca iaurt si i-l dau in parc. insa acum ca s-a facut frumos vreau sa iasa si dimineata de pe la ora 9. insa ea mananca la 10.30 fructe proaspete. daca le fac de la ora 9 nu se oxideaza pana la 10.30? voi cum procedati?
mamica de maria, 9 luni si 2 saptamani
Ella2000 spune:
Ema.nu.ela, pupici la chiunici! pai, nu papa singura din banana?de ex... marul, eu il dau mai tarzior, deci poti sa-l faci de acasa... sau compot facut de tine, n-ar merge?
Irina, fix cand avea Iulia 9 luni a facut si sotul varsat de vant si ea nu a luat! a facut pe la 2 anisori...cum e Radu? al meu era grav... tot pe pat si fara putere!
Briana, Anda, rabdarica la papica!cred ca e greu... am avut si noi asa perioade!
multumim fetele ptr felicitari!
ella2000 si printesele
andatudor spune:
Laura-tinem pumnii sa iasa analizele bine!
Monica-Elena-bine ai venit!
Nicoll-casa de piatra anticipat si multa fericire!
Ella-felicitari Paulei pt. primii pasi singurica!
Briana-nu are un aliment care sa-i placa mult? eu de ex. cand are astfel de momente,chiar si acum,rezolv printr-un iaurt! Pupam minunea mica si facem galerie la dintzoc sa iasa mai repede sa n-o mai chinuie!
Irina-multa sanatate Ioanei si sa nu fie varsat de vant!
andatudor spune:
La multi ani comoara sufletului meu! sa ai parte de sanatate si fericire alaturi de mami si de tati care te iubesc dincolo de ratiune!
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de 15! sa cresteti mari,sanatosi si cuminti!
Multumim la randul nostru de urari!
Azi Andrei a mancat 140 ml de laptic ! Dar parca au inceput din nou mucisorii,offf sper sa-i treaca mai repede ca nu mai pot de mila lui!
Aldebaran spune:
Brianamica- Cateodata il mai pacalesc pe Aris in felul urmator: adun o gramada de obiecte noi(cutii, creme, ceas de mana, etc) le ascund si i le dau pe rand sa le "guste", cand deschide gura, hop si eu cu lingurita cu mancare. Sigur tine doar pt. putin si pana se prinde el care-i treaba, si asta destul de rar.
Ieri am observat ca deschide gura daca ii dau ligurita cu "susu'n jos" asa ca am mai adus o lingurita si pt. 5 min. a mers. Azi insa n-a functionat si n-a vrut fructele absolut deloc, a strans din buze si s-a uitat urat la mine, asta dupa ce bause 70ml dimineta. Asa ca acum doarme cu burta goala si mie imi vine sa
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
filmulete http://dropshots.com/corinastp
Tethys spune:
'NEATA la toata lumea! Am reusit sa-mi fac un pic de timp pentru a va mai scrie cate ceva...
Laura25- nu, nu am nascut in Iasi, ci in Italia, si nu am avut o nastere prea usoara... dupa zece ore de travaliu, in care nimeni nu se baga sa te ajute cu ceva... am avut noroc ca am dat peste o obstreticiana draguta, care m-a ajutat sustinandu-mi moralul si presandu-i pe doctori sa mai vina si pe la mine...In fine, tot ce pot spune e ca, in final, cand a sosit clipa, nu mai aveam nici o putere, asa ca mai mult a impins doctorul (pe burta mea) decat eu...Nu ca as vrea sa jignesc medicii, dar si acolo, ca si aici, sunt doctori carora le pasa de pacienti ,si sunt doctori care nu-si dau nici cel mai mic interes... Eu am avut ghinionul
sa nimeresc astfel de persoane... Si spun asta, pentru ca am observat si reactiile lor fata de comportamentul colegilor lor... Dupa cum am mai zis, am avut noroc de acea obstreticiana draguta, din tura urmatoare celei la care nimerisem eu... Oricum, nu are rost sa intru in toate detaliile, ci vreau sa spun ca am iesit un pic traumatizata din aceasta experienta... si ca ...momentan... nu as vrea sa aud de: "cand vine urmatorul bebe?"... Si nu spun asta pentru ca am inchis total si definitiv subiectul de a mai face fratiori sau surioare, ci doar ca mi se face parul maciuca cand ma gandesc ca as putea repeta
"experienta"...
OK. Am sa transmit si eu felicitari
si la multi ani
bebeilor ce astazi serbeaza cate ceva (o alta lunisoara, un alt dintisor, o noua venire pe lume, etc.) si la mai mare tuturor! 
CIAO.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bcryna77/my_photos
benchea c.