La noi la Galati sa veniti ! (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Laura, cred ca aia astepti sa pleci la munte...oh, tare-as mai vrea si eu...da' urgent!
Noi o sa plecam in concediu luna viitoare, dar fara pui mic...ma gandesc cu groaza ce fac eu fara ea trei saptamani

Fetelor gimnastelor, sa aveti spor la aerobic si sa nu faceti prea multa febra musculara! Preventiv, o aspirina diseara si un dus fierbinte-fierbinte...

Alina, thanks, sigur o sa bag si eu un ochi pe-acolo...da' de copii o fi avand hainute si incaltaminte? Eu tre' sa cumpar urgent o pereche de pantofiori/ghetute pentru Sabina, deja i-au ramas mici cele pe care i le-a adus iepuricul de Paste Ei, noi sa fim sanatosi si sa-i mai cumparam!
Cat despre parfumuri...mai, dac-as avea o suta, io nu m-as satura...chiar daca n-apuc sa le consum, tot mai vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cookie, numaram zilele nu alta. Nici cand am nascut parca nu eram asa de nerabdatoare ( exagerez evident ). Ma intalnesc la fumat cu colegii si ne atatam unul pe celalalt. Parca nu am fost plecati nicodata in viata noastra.
Asa concediu vreau si eu : TREI SAPTAMANI ! Uouau !
Am cateva poze cu Daria tunsa

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Laura, super drgalasa Daria. Unde ai tuns-o? As vrea si eu sa-l tund pe Razvan si nu stiu unde. Pana acum l-am tuns eu cu masina de tuns dar vreau sa-i fac o freza draguta de data asta. Unde as putea sa merg? Stiti cumva daca mai functioneaza "ciufulici"-ul vis-a-vis de 3Star?

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Hei, ce faine poze!!! Zici ca Daria e Laura in miniatura!!
Liliana, mercic pentru urari, dar inca mai am de tras, am facut chiar si febra.
Cristina, despre ce fizic vorbesti?

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dmineata, fetelor!

Laura, Daria e dragalasa foc! Imi place ca tot timpul e in rochite, asa imi plac mie fetitele...numai ca a mea n-are stare, dom'le, se tavaleste ca purcelu'
Chiar a primit o rochita de iepuras, minunat de frumoasa, alba, cu voal, si brodata cu niste fluturasi...in momentul in care am vazut-o mi-am si imaginat-o pe Sabina in parc,imbracata cu rochita de ingeras, adunand pietricele si chistoace si punandu-si nisip in cap
Aseara am fost si noi in parc, am vazut-o pe Shalini ( la frumoasa cu ochi verzi) si pe Viorica, iar noi ne-am indeplinit norma de tavaleala si de utza-utza.

Cristina, o prietena de-a mea acolo, vis-a-vis de Treistar si-a tuns fetita, nu stiu daca mai e Ciufuliciul de pe vremuri, stiu doar ca e coafor si se tunde ea de obicei acolo...Cert e ca fetita ei a stat la tuns, cat de cat, nu i-a luat coafezei decat o ora sa o aranjeze...
Pe a mea am executat-o eu, i-am taiat suvitele rebele in timp ce se uita la tv, pe blat...ca altfel, nu sta nici cat sta matza-n coada

Ele, tu pe unde esti? Hai, mai da-ne un semn!

Dragelor, sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

BUna dimineata !
Multumim de aprecieri .
Vilma sa stii ca esti prima care imi spune ca Daria seamana cu mine, pana acum ni s-a spus ca seamana cu tatal meu si cu Marius. Sper ca esti mai bine.
Cristina, eu am tuns-o pe Daria, si din pacate nu stiu vreo frizerie speciala pt copii.
Cookie, ai dreptate Daria e mai mult in rochite . Dar avem un motiv foarte plauzibil: noi nu mergem in parc prea des. Ne plimbam pe Brailei si astfel ca nu avem prea multe tentatii. M-am simtit cu musca pe caciula ( acum vreo 2-3 ) saptamani si am dus-o si eu la groapa cu nisip din parcul de la Ultimul leu. A facut exact ca Sabina: o ora nu s-a miscat de acolo, a vanturat nisipul de avea si pampers !

Cum a fost la sala iubitelor ? Aveti febra musculara ?

Mergi la inceput

E liniste maaaaaareeeeee aici ! Lasati plimbarea fetelor ! E prea cald afara !....Lasand gluma la o parte : VREAU SI EU LA PLIMBARE....

Cum e afara ? Ca n-am reusit sa ies deocamdata din firma !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Laura, si eu sunt prizoniera aici! Ne trebuie un cal cu printul din dotare sa ne salveze (sau poate ar fi mai bine sa vina 2 cai?...)

As vrea sa va fac atente caci circula o viroza destul de urata, printre alte simptome ar fi si ochi lacrimosi (copiii au avut-o si anul trecut, cam in aceeasi perioada). Sa aveti grija de voi si de cei mici.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Salutare la toata lumea!!
va intrebasem ceva vreme in urma..daca nu puteti recomanda un profesor de engleza pt o pregatire in particular pentru cel mare al meu(10 ani)..ceva noutati???

eu deseara merg cu stefan la medicul Codreanu-ORL sa vad ce facem cu polipii si amigdalele...am mari emotii...

Vad ca nu mai scrieti nimik de regimul de slabire..ati renuntat??

Am primit si eu in cutia postala o hartiuta despre evenimentul cu hainele la pret de producator...Dar...deocamdata stau cuminte...Mi-am cumparat de la Budapesta...cre ca o tona de haine..asa ca..stau relax.Acolo preturile erau super super....

A...ce vroiam sa va zic..eu seara ma plimb cu Stefan de rup pingele..dar nu prea vad deloc fete cunoscute...Poate nu iesiti la ora la care sunt eu!!!De cele mai multe ori o vad pe cea mika a Laurei....cu mama ei cred..-adica bunica.

O zi buna va doresc!!

Mergi la inceput

Corina, sorry nu stiu nici un profesor de engleza, si acum la sf de an scolar cred ca e mai greu sa gasesti.
Da, cu mama iese Daria la plimbare, eu la ora aia nici macar nu-s plecata de la serviciu. Dar pe la 7 cand ajung in zona, o recuperez pe fiicamea, mai tragem o plimbare ...seara e racoare si bine !
Vilma, mie sigur imi trebuie doi cai, dar vreau neaparat si doi printi ! Deci fiecare cu perechea de Feti Frumosi !
Nu povestiti nimic ...cum fu la sala ?

Mergi la inceput