La noi la Galati sa veniti ! (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata.
Vilma imi pare rau ca esti racita asa de tare. sa-ti treaca repede si tie si lui Tudor !
Cookie , ma bucur ca s-a intors sotul tau si mai ales si cu cadouri !
Adriana, am vazut pozele tale, frumos bebelac ai ! Frumosi sunteti cu totii !

Sorry sunt cam pleostita, am visat de-a gripa aviaraaaaaa !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna dimineata ,fetelor!
si eu am luat pui de la kaufland!am papat si n-avem nimic.speram! nu mai stii ce sa mananci.
Cookie targul este cu confectii femei si barbati si cred ca si articole pt copii.din pacate nici unul din furnizorii mei nu si-au anuntat prezenta si nu e prea interesant pt mine.oricum merita sa-l vizitezi.noi mergem,macar asa pt informatii.
Cristina intrarea e prin fata ,te descurci sigur!eu te astept acolo dar nu prea sunt locuri de parcare si trebuie sa te orientezi,in rest ne descurcam.imi pare rau ca Vilma e racita ,sper sa te insanatosesti repede.
eu am fost si vineri si sambata acolo la sala si am un pic de febra la gambe.dimineata e mai putin aglomerat si instructorul are mai mult timp pt mine.azi maduc la 11.30 sa fac sauna si masaj iar dupa amiaza vin la fitness si aerobic.abia astept sa slabesc!
vorbim!

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata la fete!

Eu abia imi beau cafeaua.
Cookie, Vilma si cu mine abia mergem azi, asa ca maine pot sa-ti spun cum a fost. Abia astept. Ma bucur ca ti s-a intors sotiorul. Nota 10 pentru cadou!!!
Adriana, din cate am inteles, trandafirii infloresc undeva pe la inceputul lunii iunie. Eu sunt nasa mare pe 4 iunie si m-am interesat sa vad daca vom avea trandafiri in poze, si mi s-a spus ca da. Cam pe atunci incep sa infloreasca. Asa ca nu mai e mult.

Viorica, ne vedem acolo. Vilma, te asteptam si pe tine. Pupici!

Si ..... fetelor, stati linistite cu puii de la Kaufland. Noi toti am mancat sambata si de atunci trebuiau sa apara simptomele daca ar fi fost ceva (tot refrigerati am luat).
Sa aveti o zi buna. Va pupam. Byeeeeee!!!!!!!!!!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor...
M-am intors si eu pe meleaguri mioritice.Naspa la serv dupa o sapt de plimbaruri.A fost superb la BUdapesta.Deja cei de acolo sunt cu muuult muuult inaintea noastra.Am vizitat zeci de muzee....am vizitat Palatul regal,Palatul Parlamentului..a fost excelent.Si am prins o vreme extraordinar de calda.Erau 27 grade.Toata lumea umbla pe strazi in slapi,fetele-bluzite in bretelute si fustite de 20 cm.....
Asa ca..am fost nevoita sa-mi cumpar de acolo haine..pt ca eu plecasem cu pulovere de toamna..groase..ca asa era vremea la noi.
In schimb.......am colindat magazinele...muulte....si am venit acasa cu dublul bagaului cu care plecasem.MI-am luat foarte multe haine si mie si sotului si mamei mele.Preturile extraordinar de mici si avantajoase.Vreau sa zic ca ceea ce am cheltuit la Budapesta...aici abea daca luam 2-3 bluze si eventual vreun bigmen....

Ce m-a mirat..a fost cum Dumnezeu au facut astia 9 poduri...si noi..nik!!!Dar asta cred ca e ultima chestie..pt ca ...suntem departe tare de ei.Pe strazi nu mucuri de tigara..nu gunoaie...nu am vazut balcoane inchise....caini...nik din toate astea.A fost foarte frumos..ca un adevarat concediu!!!

Vroiam sa va intreb daca nu stiti vreo profesoara de engleza pentru baietelul meu de 10 ani(clasa a 3a)...E muult in urma!Mult tare!!!

Va pup si poate mai vb!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Liliac din pacate au intervenit alte treburi mai urgente si nu pot iesi azi din firma. Eu tot in jur de cinci plec. ( cred ) Daca ai tu drum , te astept la mine la firma sau o amanam pe maine. Cum vrei tu .

Chiar asa, e cald si frumos , hai sa ne intalnim cu bebelacii in parc, sau la un loc de joaca. Ce spuneti ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Laura noi cred ca mergem la tusnad la o viluta mishto ,asta pentru ca are bucatarie superutilata , pentru bb ....... :) e mishto la bran, de curizitate cat va costa pe noapte?

am cumparat si eu pui de la kaufland, dakut pe gratar ....inca traiesc, dar m-am intalnit si cu Roxi acolo, daca nu da nici un semn de viata poate puiul ei a fost virusat :)

Vilma targul e la sala sporturilor aia albastra de joi pana duminika de la 10 la 19, teoretik e cu haine si marokinarie , asa zice reclama.

Cookie sa il folosesti cu placere, eu am deja colectie de parfumuri dar nu le mai suport din cauza de fiere :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Salutare.
Multumesc pentru incurajarile de sanatate, dimineata imi era mai rau, eram ametita, dar acum am inceput sa mai "vad" cate ceva.

Pentru fitnessu' de dupa amiaza, n-am ajuns inca sa-mi iau echipament. Cristina, tu cu ce te imbraci, cu colant sau trening? Viorica, si eu as vrea sa merg dimineata, mi se pare mai indicat, am si mai mult chef, dar n-am cum din cauza programului inflexibil de birou. Eu dupa ora 17 chiar nu mai am chef decat sa stau cu picioarele in sus si sa ma uit la teveu, nu mai am vlaga.
Dar mi-au spus alte persoane ca aerobicul nu te sleieste de puteri, cica iti da asa, o energie, ca poate ma apuca sa scot covoarele la scuturat...
Hai, sper sa ne vedem dupa amiaza.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Vilma, aceeasi problema mi-o puneam si eu. Nu stiu cu ce sa ma imbrac. Eu una colant nu am, n-am avut si nici nu cred ca o sa am, stiti voi... din cauza fizicului. O sa caut un pantalon mai potrivit pana o sa-mi cumpar ceva adecvat.

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

FETELOR EU MA IMBRAC DE ANI DE ZILE LA SALA CU PANTALONI DE TRENING SI TRICOU ,ADIDAS SAU PANTOFI SPORT USORI SI ATAT.DOAMNE CATE PROBLEME PT O SEDINTA DE FITNESS!VA LUATI SI PROSOP SA VA STERGETI DE TRANSPIRATIE SI SA FACETI DUS DACA VRETI.HAINE PT FITNESS MAI GASITI IN TIGLINA LA MAGAZINUL ACELA MIC DE LA A-URI CU LENJERIE LANGA CENTRUL DE INCHIRIAT CASETE VIDEO.AM UITAT CUM SE NUMESTE. IL VAD ZILNIC DIN MASINA.EU DE ACOLO MI-AM LUAT ULTIMA DATA SI SUNT SI IEFTINE LA PRET.SAU AVETI SANASA SA VA LUATI DE LA TARG CA SIGUR AU.ORICUM VA TREBUIE CEVA IN CARE SA VA SIMTITI BINE, SA NU VA STRANGA SAU SA VA JENEZE.NE VEDEM MAI TARZIU.
PUPICI

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Korinna Oare ar fi nimerit sa-ti spun "bine-ai venit!"?? Nooooo . Inteleg ca esti impresionata si e bine pentru cultura ta dar e pacat ca nu te asteapta acasa aceeasi atmosfera incantatoare. Probabil ca singura motivatie este familia. Hai, te si asteptam pozici
Laura Sper sa nu ma ia din nou al meu sot ca pana la ora X tre sa ajungem de URGENTA nu mai stiu pe unde...Orice-ar fi, te sun.
Vilma Pai sa te "repari" cat mai repede. Oricum, iti dorim sanatate si tie si lui Tudor

Si mie mi-ar placea sa ma duc la o sala, doar asa pt "cultura generala" dar vorba Vilmei, cand ajung acasa imi vine sa stau numai cu cracaneii pe pereti si eventual sa devin stapana telecomenzii
De fapt noi chiar ne propusesem sa mergem (eu cu hazbadu' din dotare), am platit abonament o luna, cica daca platim o sa fim mai seriosi, si ne-am dus de ne-am cocosat...adica NICIODATA!!!

Hai va pup ca am de munca o gramadaaaaaaa!

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput