La noi la Galati sa veniti ! (25)
Raspunsuri - Pagina 4
LauraFlo spune:
Si eu vreau la targ, Alina ! Da' luna viiitoare plecam la munte si as vrea si cateva zile la mare asa ca ...s-ar putea sa raman doar cu admiratul exponatelor ! Naspa concediile astea: ramai fara bani de cumparaturi.
Liliac am cd-urile la mine. Da-mi un semn sa stabilim o intalneala !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
Laura si noi la inceputul lui iunie vrem vreo 5 zile la munte si la sfarsitul lunii la mare ......sa vedem acum si banii..., unde mergeti la munte?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
liliac1 spune:
Salutare fetelor!!!
laura Am reusit in cele din urma sa deschid si io forumul pe ziua de azi...dar lasa ca vb pe YM, numai sa vii de la sefu' ! Te pup!!!
hanna Felicitari pentru permis!!! Sa ai parte de el si sa nu ai niciodata vreun eveniment neplacut! Nici macar o cheie pe masina!!
adriana Bine ai venit printre noi! Nu stiu de unde ai dedus ca autanul nu e bun pt copii sub 2 ani, ca eu de cand am fata numai ca asta am dat-o si n-au fost deloc evenimente neplacute. Din contra, chiar l-am luat la recomandarea unei prietene care este farmacista. Ma rog...parerile sunt impartite...
cookie Draga mea, ne luam de manuta...ca nici eu nu-s deloc prietena cu masina, din pacate . Ca sa nu mai zic ca din moment ce se urca politaiul cu mine in masina e ca si cum n-as fi condus niciodata in viata mea!!! Mi se taie toate elanurile...Oricum, sper sa fii mai curajoasa si sa nu faci ca mine. Mult succes!!!
hai sa aveti o zi buna!!
Liliana& Andra-Maria
Andra - Mai 2006
viorica avram spune:
buna!
eu merg la targ cu toate ca nu ma astept la cine stie ce.targul de la mamaia de sapt viitoare e super.acolo ma pregatesc sa plec.
Draga Cookie,hai sa-ti spun ce faceam eu cand aveam emotii uriase ,mai ales in facultate cand aveam examene orale:imi inchipuiam ca cel din fata mea este cel putin in chiloti.si, sincer ma destindeam automat ,ba chiar le si zambeam.asa si cu politistul cu care dai examen:inchipuieste-ti ca el sta confortabil in scaunul din dreapta imbracat doar cu o pereche de chiloti albi si sa vezi tu cum iti vine sa razi si iti dispar emotiile!
gluma,gluma dar la mine a functionat de fiecare data, chiar si acum cand incerc sa inchei un contract mai dificil mi-o inchipui pe distinsa doamna din fata mea sau ,ma rog ,domn in chilotei si totul merge struna.
va pup si vb mai tarziu
viorica
LauraFlo spune:
Alina, noi mergem in perioada 2-5.06 la Bran. Bineinteles daca nu cumva din cauza gripei aviare nu se instituie carantina in jona.
Viorica, buna metoda ta. Am s-o incerc si eu cu prima ocazie, sper doar sa ma abtin doar sa zambesc si sa nu izbucnesc in hohote.
LauraFlo spune:
Voi ati cumparat zilele astea pui de la Kaufland ? Eu da, din pacate, si acum stau cu gandul...Daria e mucoasa, am sa ma duc maine la doctor ....din nou
Ma duc sa dau o cautare pe google...
vilma spune:
Eu sunt racita cobza, teoretic ar trebui sa ma duc la doctor, pentru ca azi m-am simtit groaznic. Incerc maine sa ajung la 17:30, dar nu cred ca stau, abia imi tin ochii. Doar o sa vorbesc de program si o sa vin de joi, daca ma simt mai bine.
Nu mai stiu ce sa cred de racelile astea teribile, presupun ca am luat-o de la Tudor,ca si el este mucios.
Laura, n-am luat pui de la Kaufland, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, asta e sezon de raceli.
Ce-i cu targul asta despre care vorbiti? Eu parca-s picata din luna, si nu-mi place cand sunt asa....
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)
ciristina_serban spune:
Laura, eu am luat pui de la Kaufland, vineri, si am si l-am si pregatit pe gratar. Pana acum nu avem simptome... sper sa fie bine pana la urma.
Vio, maine la 17.30 vin acolo. Intrarea e prin fata, pe la strada, sau prin spate?
Vilma, sanatate multa, sper sa te faci mai bine si sa poti sta cu noi.
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
adrianaolimp spune:
Multzumesc Alinam pentru ajutorul de a o repera pe cookie.
Am fost sambata in gradina botanica (nu am vizitat sera si nici muzeul) nici buruieni nu prea au astia in gradina - profund dezamagita. Anul trecut am fost cand erau trandafirii infloriti si a fost ca-n basme. Cine afla cand infloresc trandafirii in gradina botanica sa faca publica informatia -nu e de ratat. E cel mai mare rozaliu din tara si ca numar de specii si ca nr de exemplare.
Eu am cumparat pui de la kaufland dar din ce am vazut la stiri erau pui congelati cei cu probleme. Gresesc eu? Cu asta m-am mai linistit ca eu am luat si pui si ficatei refrigerati. Am dat la copil ficatzei si mai am destui in congelator...
Autan Junior are trecut pe eticheta indicatia de a nu fi folosit la copii mai mici de 2 ani - de aici m-am gandit ca gama autan nu poate fi folosita la copilul meu de 8 luni. Helpnetul avea produsul frantuzesc doar in tziglina ( la centru de la iesirea din galati nu il au) iar farmacia din tziglina inchide la 17. Nu stiu exact cum se numeste, BIOLINE sau cam asa ceva - e o gama intreaga de produse dar eu nu o cunosc...sper sa ajung maine in tziglina in timp util... Alt prods pentru tantari mai stiti? Tks ...
Adriana si Adrian
poze http://community.webshots.com/slideshow?ID=549365870&key=oGtLNW
cookie spune:
Mai, nu ma speriati cu cel pui de la Kaufland...tocmai am papat ieri!
Viorica,Vilma, Cristina, cum fu la sala? Ceva febra musculara?
Vilma, tu te simti mai bine?
Mai, spuneti mai multe despre targul ala, mi-ar placea sa ajung si eu!
Mie mi s-a intors sotul ratacitor acasa , tare nasol a fost
Da' macar m-am ales si eu cu ceva, ca mi-a adus parfumul meu preferat...
si o zi buna, nu va uitati ca e marti!