La noi la Galati sa veniti ! (25)
Raspunsuri - Pagina 14
LauraFlo spune:
Pai nu stiu cum sa reactionez : sa sau , dar ca de obicei ai pus punctul pe i Vilma.
Lasand gluma la o parte, nu stiu de ce dar mi se pare mai simplu cu bebe de pana un an in concediu decat cu bebe de 2 ani. Pai daca-i mic sta in carut, trebuie sa aiba umbrela si eventual carat in marsupiu, dar trebuie sa cari dupa tine oala de sterilizat sau aparat ma rog, razataoare sau robot,....daca deja poate sa misune esti mai relaxat in ce priveste mancarea, dar trebuie sa alergi dupa el,...
AAAAA, stiu de ce mi se pare mai usor: eu am fost fara Daria anul trecut in concediu ! , iar anul asta imi cumpar o lesa cu buton ca sa nu-mi fac griji ca poate dispare de langa mine !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Ica 1975 spune:
'Neata si la noi
Laura, multumesc. Si Daria este o scumpa, mama imi spunea ca mereu o vede si ii este tare draga . Noi am plecat pentru ca "ne-am inbonlavit" si pana n-am plecat nu ne-am facut bine. E drept ca doar pe drum incoace am realizat ce departe este de casa . O fosta colega imi spunea ca am curaj sa plec intr-o tara in care nu cunosteam pe nimeni si atat de departe, acum cred ca a fost mai mult decat atat ...
cookie, felicitari pentru creatie
delphin, cu site-ul asta mi-ai dat de lucru , deja ma si vad in cateva ipostaze
Noi
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Munciti de zor ? Va pregatiti pentru week end ???
Daria iar a avut o noapte alba, asa ca eu sunt deja la a doua cafea. Vine cineva cu mine ?
ciristina_serban spune:
Salut!
Da, Laura, eu vin la cafea.... ca am avut si eu o noapte alba, dar numai din cauza gargaunilor proprii. De cand cu mutatul asta si cu apropierea nuntii la care sunt nasa mare nu ma mai pot odihni.... Imi zboara gandul si somnul..
Sunt super aglomerata perioada asta, asa ca intru mai rar. Va pup dulce pe toate.
Cookie, felicitari pentru creatie...
Laura, Alina, spor la pregatiri pentru concediu...
Tre sa fug la sala. Va pupicesc. Byeeeeeee
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
vilma spune:
Si eu am mare nevoie de cafea azi, m-am culcat tarziu pentru ca am vrut sa termin o carte "Goana dupa cumparaturi la New York"- relaxanta lectura.
Ati vazut ce frig e afara, mi-au inghetat talpile....asta asa, ca pt facut planuri de concediu la mare!
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)
LauraFlo spune:
Imi plac la nebunie ochii bebelusului tau, Alina ! E frumos foc si vesellll !
LauraFlo spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76842" target="_blank"> Capitol nou