Piatra Neamt - Perla Moldovei (7)
Raspunsuri - Pagina 3
pisicuta si matei spune:
si cum mai am un mesaj sa fac 400 am sa il scriu aici!la mai mare pt mine
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
salut Laura!noi la casatorie am facut un tort super bun si care arata si frumos la cofetaria Central cred de langa Petrodava.ti recomand!
si bine ai venit!
ps:si eu tot prin casatorie sunt pietreanca!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Buna dimineata fetelor!
Pisicuta...ce activa ai fost ieri...tot inainte!!
Noi zilele astea am fost pe la tara si au stat copii mei afara cat au vrut...daca se putea sa si doarma afara
Laura bine ai venit si sa-ti traiasca copilasii,tare scumpei sunt!
Noi toate torturile(de la nunta,ziua copiilor)le-am luat de la Girov(este acolo o patiserie unde se fac).Mie mi-au placut ca au un diplomat care le intrece pe astea de aici din oras.Bine, tu faci cum vrei,ai de unde alege si de aici ,nu cred ca nu le-ar face bune si la Central unde zice Pisicuta.
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Multumesc pentru raspunsuri. O sa incerc si eu la Central. Era intr-o vreme in mare voga Magic Cake, dar mi-a recomandat un prieten care le face service la instalatia frigorifica sa nu mai iau de la ei, ca e mare mazacie in bucatarie.
In alta ordine de idei, intrebare intrebatoar catre mamele cu copilutzi mici: Voi ce le mai dati de mancare? Ai mei au intrat in greava foamei de cateva zile, s-au saturat de legumele mele fierte si carnitza fiarta si branza, iaurt ... Vreau sa le mai schimb meniul, dar nu am inspiratie. HELP!
O sa incerc sa fiu activa si la subiectul asta (eu scriu mai mult la "Clubul scutecelor"), poate ne intalnim in oras, mai schimbam o idee, o impresie.
O zi buna!
O zi buna!
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
pisicuta si matei spune:
Laura noi suntem pe regim drastic asa ca nu iti putem recomnda nimic.in schimb am de pe forum o carticica cu retete pt bebei.dac vrei imi dai adresa de mail si ti-o trimit.
intrebare:cum te descurci cu 2?!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Annabella spune:
Buna fetelor!
Se putea sa tina vremea cu noi?Offf, cred ca intram direct in vara, daca o mai veni si asta. E urat, ploua si pe mine ma doare capul de mor.
www.babysfirstsite.com/sarbudavid
iully spune:
Buna,fetele!si pupici!
Laura,bine ai venit din nou si sa-ti traiasca copilasii!Referitor la tort,noi am luat de la central mai tot timpul si am fost multumiti.
Pisicutza,sper ca s-a mai ingrasat Matei si la mai multe mesaje!
Carmen,asteptam vesti si ne rugam pt voi!
Annabella,ma bucur ca ai rezolvat cu mesajele!
Ma bucur pt cele ce ati mers la gratar sau picnic,sper ca v-ati distrat.Din pacate,noi inafara de plimbari cu Cristian,n-am facut mare lucru weekend-ul asta.Da,pana la urma am venit acasa,n-am putut rezista..
N-a iesit asa bine cum vroiam operatia la ochisori,cred ca va mai fi nevoie de ,sper doar inca una.Sunt cam amarata din punctul asta de vedere dar ce sa-i faci...bine ca e bine in rest.oricum se cunoaste ca e mai bine fata de prima operatie,ce sa mai zic de cum era initial..
va sarut si va doresc o zi buna in continuare in ciuda ploii asteia...
Iuliana (08.06.81) si Cristian (16.07.04)
pisicuta si matei spune:
yuhuu..sunt vesela.tocmai ne-am intors de la cumparaturi si i-am gasit lu Matei in sfarsit niste pantofiori chiar simpatici si in plus i-am luat un super centru de joaca casuta gonflabil si are si 100 de bile incluse.este super mare si a costat numai 25ron.super,nu?!
iully Matei a reusit sa ia 800g intr-o luna.suntem curiosi ce se intampla de acum in colo.imi pare rau ca nu s-au corectat de tot ochisorii lui Cristi dar ne rugam sa nu mai fie nevoie decat de o singura operatie
Carmen si pentru voi ne rugam sa fiti bine!
pupici pt toata lumea!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by iully
Buna,fetele!si pupici!
Laura,bine ai venit din nou si sa-ti traiasca copilasii!Referitor la tort,noi am luat de la central mai tot timpul si am fost multumiti.
Pisicutza,sper ca s-a mai ingrasat Matei si la mai multe mesaje!
Carmen,asteptam vesti si ne rugam pt voi!
Annabella,ma bucur ca ai rezolvat cu mesajele!
Ma bucur pt cele ce ati mers la gratar sau picnic,sper ca v-ati distrat.Din pacate,noi inafara de plimbari cu Cristian,n-am facut mare lucru weekend-ul asta.Da,pana la urma am venit acasa,n-am putut rezista..
N-a iesit asa bine cum vroiam operatia la ochisori,cred ca va mai fi nevoie de ,sper doar inca una.Sunt cam amarata din punctul asta de vedere dar ce sa-i faci...bine ca e bine in rest.oricum se cunoaste ca e mai bine fata de prima operatie,ce sa mai zic de cum era initial..
va sarut si va doresc o zi buna in continuare in ciuda ploii asteia...
Iuliana (08.06.81) si Cristian (16.07.04)
Iuliana, imi pare tare rau ca n-ati scapat de chin!... Ne rugam sa fie totul bine mai departe si sa scapati o data de probleme!... Pupa dulce printisorul din partea noastra!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Buna seara!
Sunt si eu o "pietreanca" (prin casatorie, nu get-beget), cred ca am mai scris la subiectul asta cu mai bine de un an in urma. Am o rugaminte : recomandati-mi o patiserie/cofetarie unde se face tort de calitate. Se apropie prima aniversare a shtrumphilor mei si vreau un tort frumos si bun, bun, bun (fara salmonela)
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Laura, bine ai venit in gasca noastra! Esti acum pe prima pagina, sigilata si parafata nemteanca de-a noastra! Sa-ti traiasca minunile si asteptam sa ne incanti cat mai des cu povestioare despre traznaile acestora (si nu numai!)
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA