Clubul nurorilor (49)
Raspunsuri - Pagina 8
fannna2003 spune:
ce curajoase sunteti!!!
lavi tre sa mergi la dr...si eu trebuie dar mi-o frica de mor
cam tacute fetele azi,nu?
Elena
a.cicel spune:
Nico nu imi vine sa cred ce am citit. Cum adica ti-au confirmat, ai facut rezervare la ditamai salonul si acuma invitatii te lasa balta? E oribil SI eu aveam date invitatii pt 170 de persoane. Cand am dat cu presupusul cam cati vin mi-au iesit cam 110. Si atunci am renuntat la sala initiala si am cautat alta mai mare si mai frumoasa, pt care nu imi pare rau. Au venit la nunta persoane la care nici nu ma asteptam sa vina, si altele pe care le asteptam nu au venit. Pana la urma, cu 2 zile inainte de nunta am avu confirmare pt 96 de persoane din care nu au venit 3. Am platit cele 3 meniuri in plus. DIn fericire la mine au fost putine si ieftine. Dar la tine mi se pare enorm. 50 de meniuri a cate 50 euro. E foarte mult. Sper ca macar o parte din cei care ti-au spus NU sa se razgandeasca si sa fie alaturi de voi in noaptea nuntii
Andreea 27+
POZE
cherry22 spune:
Fla, nimeni nu are dreptul sa te judece. Punct.
Lavi, Fla are dreptate, ori ca te duci azi, ori maine, rezultatul va fi acelasi, cu deosebirea ca scapi mai repede de durere. Te duci azi si maine mergi la cumparaturi cu o fata zambareata, cu stramba de durere. Ce zici? Hai, curaj fata frumoasa, desi acum cred ca esti urata, din cauza durerii
a.cicel spune:
Cu scuzele de rigoare ac am lipsit ai toata ziua...am aparut si eu. De dimineata am mers la munca si totul parea in regula. Dar pe la 9 mi s-a facut rau, au inceput sa mi se umfle mainile foarte tare si sa imi amorteasca, asa ca l-am chemat pe iubi sa ma aduca acasa. Acuma sunt bine. Am avut tensiunea putin marita, dar acum totul e in regula.
Andreea 27+
POZE
impreuna spune:
Fana ai dat link-ul ala cu subiectu si numa nervi mi-am facut:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
marinar spune:
Lavi mergi la dr, sau vrei sa nu dormi diseara!!!!!!!!!!!
Si eu am facut ca tine si sambata dimineata nu stia sotul ce sa-mi faca mai repede, nu mai nimeream cabinetul. Nu e gluma- fa-ti o radiografie dentara ca sa vada dr daca e de scos sau nu.
Extractie e o chestie super usoara (la mine asa a fost) ce urmeaza e mai nasol............ dar scapi definitiv.
Fla pai nu esti fair play. Noi deja am stabilit ca nu ne intalnim nici saptamana viitoare pt ca nu poate Cherry!!! Dar nu-i bai.
pup
marina
pozici
cherry22 spune:
Andreea, ai mare grija de tine, odiheste-te cat mai mult. Bine ca mai ai doar o saptamana,intri in concediu si iti faci programul cum vrei tu.
Nadia1976 spune:
Buna, fetelor!
N-am mai intrat cam de multisor... si acum citesc de maseaua Laviniei... pe mine de luni dupa-masa ma tine o masea in calmante si doare ca naiba; marti am facut programare sa o scot, am fost ieri, dar nu a putut sa o scoata ca am infectie; asa ca mi-a dat antibiotice si trebuie sa-mi fac programare la alta clinica, ptr. ca e necesara operatie; e rupta de mai am doar radacina si un ciotuletz mic, de nu are nici de ce sa apuce. O sa-mi fac programare la clinica unde ma adoarme complet, si ma trezesc doar fara masea, ca altfel mi-e tare frica... Si asta doar saptamana, nu urmatoare, ci cealalta, dupa ce termin antibioticele. Of! Sper ca dupa ce se trage infectia sa nu ma mai doara, ca nu vreau 2 saptamani la rand de calmante.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!