Clubul nurorilor (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cherry, stiu ca asa e, dar macar sa faca sa impresioneze lumea sa le dea mai mult, ca eu una, daca ma duc la o nunta de genul cum ai spus tu (sau cum a fost la vara-mea) a naibii sa fiu daca dau mult din moment ce nu ma simt bine. Noi n-o facem pentru bani ca a avut DD grija de noi si avem casutza noastra si vrem sa facem sa ne simtim bine si noi si invitatii nostri. Eu nici nu stiu cati bani a scos vara-mea la nunta, oricum stiu ca acum au plecat in Spania la munca, stau intr-un apartament nu stiu cate familii la gramada si ea face pe menajera pe bani putini, dar e foarte multumita. Ai dreptate ca are DD grija de toti dupa masura.

Lavi, jos cu maselutza repede repede, ca astea nu-s bune deloc. Dau niste complicatii de toata groaza. Asa ca... repejor cu ea la cleste! fata pentru curaj.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

fetelor va pup
eu tb sa plec
se termina programul de lucru
weekend placut
ne auzim luni ceva mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nico, sper ca faza cu analizele care n-au iesit bine e doar o gluma a nasului, nu? Auzi, voi cum faceti cu analizele astea, ca eu am inteles ca e valabil doar 24 de ore de la emitere certificatul ala, ati dat ceva sa va treaca pe ele data depunerii?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

ia cititi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75665" target="_blank">aici

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Aly, eu zic ca nunta este un prilej de bucurie, toata lumea trebuie sa se simta bine, sa se danseze, sa fie atmosfera, nu ocazie de a scoate bani. Daca vrei sa faci bani, gasesti o alta modalitate, nu faci nunta, ca s-ar putea sa-ti iei o mare tzeapa.Asa suntem noi, dar altii "gandeste" altfel

Nico, sunteti niste haiosi amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Nico, sper ca faza cu analizele care n-au iesit bine e doar o gluma a nasului, nu? Auzi, voi cum faceti cu analizele astea, ca eu am inteles ca e valabil doar 24 de ore de la emitere certificatul ala, ati dat ceva sa va treaca pe ele data depunerii?

Miresica de 15 iulie

aly, hai sa iti pove cum am facut noi cu certificatul, analizele!!
noi am luat de la dr noastra de familie, certificatul gata facut (fara sa fi facut vreo analiza) vineri dupa amiaza si am rugat-o sa treaca pe ele data de luni (atunci trebuiau depuse ), si ca sa nu mai pierdem timpul cu ele luni dimineata (am vrut sa fiu prima la primarie,,, ) mi-a trecut data de luni. si atunci totul a fost k, luni dimineata la ora 08.30 le-am depus

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

fetele oare sambata sunt deschise cabinetele stomatologice??? ca azi nu am curaj sa ma duc!!!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by lavinai

fetele oare sambata sunt deschise cabinetele stomatologice??? ca azi nu am curaj sa ma duc!!!!!!

Lavi, trebuie sa ai curaj sa te duci. Vrei sa te chinui toata noaptea? Vezi ca vin la tine si te duc eu personal la dr. Sa stii ca nu glumesc. Si, daca nu esti fata ascultatoare, te si

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cherry22

quote:
Originally posted by lavinai

Lavi, trebuie sa ai curaj sa te duci. Vrei sa te chinui toata noaptea? Vezi ca vin la tine si te duc eu personal la dr. Sa stii ca nu glumesc. Si, daca nu esti fata ascultatoare, te si

cherry

promit sa ma duc maine ca azi nu am starea necesara!!! maine dimi ma duc la cumparaturi, imi cumpar ceva frumos,,,si imi fac curaj!!!! una calda, una rece!!!
nu e durerea asa de tare, decat cand atinge acolo la nerv!! auuuuu auuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Lavi eu zic sa te duci azi, nu amana ca pe tine te chinuie durerea nu pe dr. So totul va decurge la fel ori ca mergi azi sau peste cateva zile, doar ca poti scapa mai repede de durere.
Of, eu aveam un stomatolog f bun in Tm, si acu plang dupa el

cherry mersi de opinie, asa credeam si eu:)
Chiar daca am copil si il iubesc mult, nu vreau sa fiu "dependenta" cum imi zice o prietena. Numa ca altii ma judeca si nu-mi pica prea bine :(

Alynutza vremea calda a sosit, deci ne putem intalni, dar cand vei fi si tu mai libera.
Zicea si roxanicea ca semneaza:)

Facem concurs: care nurori se intalnesc mai repede noi sau bucurestencele :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput