Clubul nurorilor (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cherry ce bine-i zici cu prietenii astia... noi avem multi prieteni atunci cand au nevioe de bani(si nici noi nu avem multi) sau cand vor sa vada ce ne-am mai facut prin casa, ce ne-am mai cumparat. mi-e sila de ei...

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ehe Roxi, din pacate sunt si oameni din astia.. si chiar multi. Sa nu-ti mai zic ca la nunta uneia dintre verisoarele mele a fost scopul declarat sa-si cumpere macar o garsoniera din bani. Si nu-ti mai zic ca desi a fost nunta de tara (adica matusi-mea a taiat porci - cica - si s-au adus gaini cum se face la tara) invitatii au mancat doar coaste de porc si spati de gaina... de-au ramas de pomina (cel putin in familia noastra).

Nico, eu nu-i zic Gabriel numai cand il caut la servici si-mi raspunde altcineva. In rest il alint, dar si cand ma supara pe un asa ton ii pronunt numele (fie el si alintat)... de-si da seama ca nu-i chiar oabla treaba...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by marinar

ce bine-i zici cu prietenii astia... noi avem multi prieteni atunci cand au nevioe de bani(si nici noi nu avem multi) sau cand vor sa vada ce ne-am mai facut prin casa, ce ne-am mai cumparat. mi-e sila de ei...

marina

pozici

Marina, nu-mi place sa barfesc, dar cateodata asa imi vine sa le zic cateva...si ceea ce ma intriga cel mai tare este faptul ca unii chiar uita de unde au plecat. Sotul imi zice mereu sa nu mai pun la suflet, dar asa sunt eu, nu suport sa vad nedreptati si nesimtire din partea unor persoane la care am tinut foarte mult. Dar, noi sa fim sanatosi, ca de astfel de persoane tot o sa ne lovim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

alynutza nu stiu dar mie asa imi scapa numele intreg
sau numele de familie
sa vezi atunci ce privire imi arunca de ne apuca rasul pe amandoi si uite asa se duce si supararea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

fetele privirea nainte...
eu il strig soriiii de la sorin

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele am venit si io,,,,,,dar sunt tare suparata si necajita,,,,, ca ma doare o masea (maseaua de minte) de nici nu mai pot sa vorbesc , de cate ori misc limba in gura sau vreau sa pap sau sa inghit imi atinge nervul de la masea!!!! simt ca innebunesc!!! si mie asa de frica sa merg sa mi-o scoata!!! dar tre' sa imi fac curaj , ca numai rezist si mi s-a si umflat falca un pic!!!
nu mai pottttttttt

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Aly, din pacate foarte multi tineri fac nunta doar ca sa scoata bani, noi avem un amic care asa a facut. Partea urata e ca, cel putin eu, nu o sa am amintiri prea frumoase legate de nunta lui, caci localul a fost foarte mic, fara aerisire, mancarea proasta, servirea de kko, totul facut cu prost gust si ieftin si, dupa toate astea, nu au scos decat vreo 45 mil, caci au venit tineri care nu au putut sa dea prea mult.Dupa fapta, si rasplata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nici pe noi nu ne tine supararea, suntem doi alintati (ca ne alintam reciproc) si nu ne place sa stam bosumflati.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Lavi, scumpa, trebuie sa te duci la dr, ca maseaua de minte nu se trateaza si risti sa faci infectie si atunci e mai rau. Hai, curaj, o sa-ti faca anestezie, o scoate si gata, ai scapat. Te rog eu mult, mergi la dr! Uite niste si , ca sa prinzi curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

vorbele lui de "alint" adresate catre moi cand suntem suparati sunt:
- Dispe- Crize
_ Paranoia

am vorbit cu el la telefon si am ras cu lacrimi caci i-am spus ca daca vede iesind de la salon o tipa imbracata in negru cu un voal flutaurnad in cap aia sunt eu
stiti ce mi-a zis: Aoleu eu nu te iau in masina, blochez usile
L-a sunat nasul sa- i zica ca n-au iesity analizele bine si ca tb sa dovedeasca inca o data ca-i apt de casatorie ( acum practic) , iar daca vrea sa scape tb sa-l mituiasca ca sa-i dea analizele ok

Mergi la inceput