Clubul nurorilor (49)
Raspunsuri - Pagina 11
lavinai spune:
eu sunt in ziua 35 de cm si nimik,,,,,,,bine nici nu imi fac probleme ca mai sunt luni in care imi vine si la 37 de zile, iar simptomele le am,,,,,acuma doar astept!!! maine ar fi a 36 z!! sa vedem ce o sa fie!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Fla acum am aterizat acasa. Adica am venit acum 20 min dar mi-am scos repede copilu la pisu&kk...pt ca erau niste nori negriiiii. Drept urmare acum toarna cu galeata! Am stat azi in discutii de ma doare gura....DAR a fost bine. Am rezolvat multe, multe si au iesit cum am vrut eu!
Nadia WELCOME!
Lavi la dentist! REPEDE! Crede EXPERTUL in cele mai tampite probleme dentare!
Alina...vezi ca si Rox iti spune ce-am zis eu....sa mergeti si in Tunis o zi...e o capitala interesanta si merita vazuta. Despre Kartago eu din Buc nu am o parere buna, pt ca nu ofera avion direct. Aici ofertele inseamna sa te duci la Budapesta si ei iti asigura de acolo transportul. Dar au pliante faine si probabil la voi au si oferte cu plecari din Cluj!
Pup si revin!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
sunulescule dragutz, sunt zboruri directe si din bucuresti pt tunisia cu kartago, dar numai in plin sezon. de pe al mijlocu` lui iunie pana pe la inceput de septembrie. nu au serviciile cele mai high...dar sunt ok. eu sincer, as recomanda insula djerba, dar e nitel mai scumpa.
alina, ia vezi ce oferte prezinta domnii pt djerba. eu am fost si acolo 2 zile si mi-a placut. ce-i drept, e nitel izolata si nu ai multe posibilitatzi de vizitat...ci numai de haleala , somn , relaxare si plaja.
sousse e o statziune misto, e in acelasi timp si orashel, cu un bazar, ceva supermarketuri....la o adica putetzi iesi la o cumparatura de souveniruri ca-s mai ieftine decta in zoan strict turistica a hotelului.
aferenta souss-ului e port el qantaoui, dragalash tare.
ar fi d eindicat si vreo 2 zile de sahara.safari-ul prin munti nu m-a daramat de specatculos ce a fost, dar sahara a meritat din plin. s-ar putea sa fie muuuuuult prea cald pt o incursiune in sahara....dar e de vazut al fatza locului si in functie de temperaturile prognozate la fata locului.
miercuri de principiu e ok.
fla hai sa ii spun si flaviei de la :cluj rulz sa isi ia odorul frumos de manutza si sa ne vedem si cu bebicii. ce zici? ai vrea? sau ai chef de barfa ca fetele?
astept vesti !
seara placuta
mai vin pe al voi!
roxi foto
Himmelsduft spune:
Marina, Cherry, mersi de incurajari.
Marina, ma gandesc si eu la tine, sper sa nu se ajunga la analize. Ma tot gandesc cum mi se poate trage asa ceva de la anticoncept, ca nu le-am luat decit 2 ani, iar inainte nu am avut nici un fel de problema.
Lavinai, sa ai grija de tine si sa mergi la dr.
Fanna , esti o dulce, intotdeauna reusesti sa ma faci sa zambesc, altadata sa Multumesc de decatia cu legenda.
Nico, imi pare rau de ce am citit, macar stii ce sa te astepti de acum incolo de la asa oameni. Imi place ca esti optimista, asa te vrem. Principalul e ca va aveti unul pe celalalt si va iubiti. Noi am avut la nunta doar 75 de invitati + familia, 2 familii nu au venit, cu toate ca s-au anuntat, dar ne-am dat seama cum sint si nu mai sintem in legatura buna cu ei.
Andreea, sa ai grija de tine si de bb.
Nadia, bine ai revenit. Imi pare rau ca ai probleme cu maseaua, sper ca nu te mai doare.
Pupicuri la toate fetelor,
Seara placuta va doresc,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
briza_marii spune:
Nico ce faza nasoala! La noi e taman invers: cand ne-am apucat sa facem listele ca sa vedem ce capacitate trebuie sa aiba restaurantul, abia am strans 90 si ceva de pers, si cum toate rest cu sala mai mare ne impuneau minim 100 de pers, am ales o sala de 90 de pers. Sa iti spun ca acum sunt pe lista 110(ca atat mama cat si soacra mi-au adus pers de care nici nu auzisem, sau ca au fost cupluri pe care noi nu ne gandeam sa ii invitam, dar au sunat ei sa ne anunte ca oricum vin si neinvitati)? Deja sunt disperata, ce o sa fac? o sa-i pusn sa manance 2 dintr-o farfurie? sau sa se aseze prin rotatie pe scaun?
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
marinar spune:
Neata fetelor
wow, oboseala mare.......... daca v-am gasit pe pag. 3
va multumesc pt ca va ganditila mine.
Lavi nu sunt suparata, cel putin pana nu vad rezultatul analizelor nu ma gandesc la ce e mai rau.
Himm si eu am luat 2 ani jumate si nu ma gandeam la asa ceva, nu mi-a spus dr de chestia asta cand mi-a prescris pilule. si chiar nu m-am gandit ca poti sa nu ai nici un chist si dupa o luna, doua- pt ca nu exista ovulatie, sa fie ovarele impanzite de chisturi. asta e... sper sa se absoarba sau sa nu se mai inmulteasca.
va pup si va doresc un we placut.
marina
pozici
impreuna spune:
Neatza. Luati cate o sa va inveseleasca si sa fiti fresh :)
rox si Ali e ok cum ziceti, mai stabilim noi, dar in principiu ramane pt miercuri. Intrebarea cand si unde?:) Rox. spune-i si Flaviei, mi-ar place sa o cunosc si ducem si piticii.
Him si Marina io vreau sa va incurajez, astea-s probleme care se rezolva, sa stiti ca multe femei le-au avut si au trecut peste. Multa sanatate si un cat de curand :)
Un pt Lavi si Nadia sa va treaca durerile de masea. Luati si cate o gura de ca poate mai amorteste
Mireselor, pana la nunta apar tot felul de probleme si problemutze, sunt inevitabile, nu poate fi totul perfect ca suntem oameni, dar veti vedea ca se rezolva, trebuie a va bucurati de ziua asta si sa nu lasati pe nimeni si nimic sa o strice. Pe mine m-au cam doborat oboseala si stresul si mi-a parut rau apoi ca m-am stresat pt toate nimicurile.
Sun week-endul asta unde mai plecati?
la toate si sa aveti un week-end meseriash:) Noi azi avem treaba cica, mergem sa chefuim
Flavia (sotie si mamica fericita)
lavinai spune:
neatza fetele!!!
la noi e o zi superba, si s-au anuntat si 26 de grade!!! wowww ce bine!! vreau si mai mult!!!
eu acusi plec la cumparaturi , ne auzim mai incolo (dc o sa fie careva,,,,,,,)
pupici multi, multi!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
camelia72 spune:
'Neatza gagicutzele!
Se anunta un wk fain,caldura pana la 25 de grade...si la M.Ciuc vor fi 18 grade!
Ce bine de clujence si bucurestence ca va puteti intalni...si noi,oltencele,am avut saptamana trecuta intalnire,am iesit cu piticii la o cofetarie...a fost bine!
Ce-o mai face Razuca,nu a mai trecut demult pe la noi,sa-i fi ros Zorro tastatura?
Va pupik pe toate...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
SunSmile spune:
Buna fetelor
Sa aveti o zi frumoasa si un weekend minunat! Si aici e super vreme...in sfarsit! Vremea asta ne face pe noi romanii sa parem niste potarnichi....cum e soare si cald, cum toata lumea satula de ploaie iese afara! Mama ei de vreme nasoala!
Fla azi avem diverse de facut, apoi ne vin prietenii la mici & bere ceheasca! Maine o luam de la capat...eu am intalnire cu prietenele mele si apoi mergem la ziua unui prieten.....la curte! Sa ne mai alerge si noua copiii....pieloshi si blanoshi!
Haidi pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
roxanicea spune:
ok flavia. ii spun si celeilalte flavia de intalneala sa av vedem bebelicii. eu zic ca de iesim cu ei, s ane vedme undeva intr-un parc. daca iesim numainoi fetele, stabilitzi voi si eu ma prezint unde va place voua. ok?
weekend placut tuturor!!!!!!!!!!!!!!
pupici
roxi foto