Clubul nurorilor (49)
Raspunsuri - Pagina 10
Alynutza spune:
Roxi, oferta pt Tunisia de la Kartago o am, am inteles ca ei sunt specializati in Tunisia. Din cate stiu eu, hotelul recomandat de ei e in Sousse.
Ce zici de miercurea viitoare pt intalneala?
Edit: nu am site din pacate, oferta e intr-un pliant.
Alynutza spune:
Plec si eu imediat, asa ca doresc un week-end cat mai placut si cu mult soare!
SunSmile spune:
Fla acum am aterizat acasa. Adica am venit acum 20 min dar mi-am scos repede copilu la pisu&kk...pt ca erau niste nori negriiiii. Drept urmare acum toarna cu galeata! Am stat azi in discutii de ma doare gura....DAR a fost bine. Am rezolvat multe, multe si au iesit cum am vrut eu!
Nadia WELCOME!
Lavi la dentist! REPEDE! Crede EXPERTUL in cele mai tampite probleme dentare!
Alina...vezi ca si Rox iti spune ce-am zis eu....sa mergeti si in Tunis o zi...e o capitala interesanta si merita vazuta. Despre Kartago eu din Buc nu am o parere buna, pt ca nu ofera avion direct. Aici ofertele inseamna sa te duci la Budapesta si ei iti asigura de acolo transportul. Dar au pliante faine si probabil la voi au si oferte cu plecari din Cluj!
Pup si revin!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
camelia72 spune:
Week-end placut,fetelor,sa dormiti si sa va plimbati,sper sa fie si vremea frumoasa...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
impreuna spune:
Clujencelor in principiu e ok pt miercuri, in caz ca nu intervine ceva bagam intalnire de gradul 3
sun corect, si pipilica ii importanta :)
Ce ti-a iesit cum ti-ai dorit? Te trimit "aia" undeva la plimbare?:)
Flor vaz ca umblii doar prin vecini, pe la noi nu mai treci
Week-end fain inca o data :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Fla deocamdata nu ma trimit nicaieri! Pana la mijlocul lui iunie nu. Apoi o sa tot avem si eu si iubi N iesiri...dar separat! Asta este! Sper k macar in august sa avem vreme de odihna. Si apoi la sfarsit de septembrie...cand implinim anishorul! Mi-au iesit cerintele...atata tot! Ca sunt genul "bataios" cum ma alinta seful! Si cica devin tiranica daca am dreptate si totusi nu sunt ascultata! Io cre'ca le e frica de mine, dom'le!
Hai pupici si o seara frumoasa!
quote:
Originally posted by impreuna
sun corect, si pipilica ii importanta :)
Ce ti-a iesit cum ti-ai dorit? Te trimit "aia" undeva la plimbare?:)
Week-end fain inca o data :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
lavinai spune:
fetele, pe pagina 2????? se poate asa ceva???
eu nu am fost inca la dentist, nu ma avut curaj si se pare ca ma mai lasat durerea!!! dar stiu ac trebuie sa ma duc!!! o sa ii vin eu de hac!!! numai sa imi fac curaj!!!
va pup pe toate si sa aveti un wk super! la noi maine sunt 26 de grade!! si la mai mult!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
marinar spune:
fetelor am fost la dr, nu e sarcina dar sunt chisturi. asta e
urmeaza sa fac hormonalele si apoi mai vedem.
marina
pozici
lavinai spune:
marina , nu fii suparata!!! sunt sigura ca va veni si bbeul mult dorit!! tin pumnii!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....