FIV - 73

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

SCUZE fetelor pentru intarziere,am avut niste treaba si nu am putut intra pe net.
MONILAND- Da am fost joi la ecografie.Mi-a zis ca bine pana acum, ca nu am chisturi si continuam tratamentul dupa schita.Cred ca mai mult se va vedea data viitoare , adica peste doua saptamani.De joi incep Menogonul, cate 3 fiole /zi si merg mai departe si cu dipharelinul.Am citit ca esti la a6a injectie. Cand mergi la ecografie?
ANDICU-Multa bafta si sa stii ca suntem alaturi de tine cu pumnii stransi.Incearca sa fii cat mai relaxata, conteaza foarte mult sa nu fii stresata.Succes!!!Mie nu mi-a stabilit data punctiei, dar cu aproximatie mi-a zis pe la sfarsitul lunii, iar ET pana pe 5 iunie.
CRISTINICI-Am fost joi la ecografie. Nu m-am hotarat daca stau in Bucuresti intre ET si testul de sarcina.Dar mai sigur voi stabili asta cu medicul meu.In functie de ce spune ea.Eu nu as vrea sa stau pt ca sunt 2 saptamani si ar fi stresul si mai mare daca nu as fi acasa.
Va pupacesc pe toate.MRL-multa bafta .Tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

puiramy, de cand asteptam vesti de la tine......Am crezut ca sunt probleme din moment ce nu ai mai intrat. Ma bucur ca nu e asa si ca totul e ok. La ecografie voi merge peste 8 zile, adica pe 23 mai, si sa vezi atunci emotii pe mine. In ziua aceea ori voi face punctie de chisturi, ori voi incepe puregonul.
Tu vei merge din nou la control la prima monitorizare de foliculi dupa 5 zile de menogon nu? Mult succes sa ai!!!

Crinuta, te asteptam cu vesti de la Andicu.

MRL, cum te-ai distrat? sau mai mult te-ai odihnit?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

eu am incercat s-o sun acum pe Andicu, dar nu raspunde. Probabil ca doarme... o s-o sun mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

MONILAND- Nu-ti fa griji cu chisturile, va fi bine, nu te mai stresa ca nu rezolvi nimic.La control merg cam din doua in doua saptamani.Menogonul il incep pe 18 mai iar la eco trebuie sa fiu pe 26 mai, deci la 8 zile dupa ce incep stimularea.
Iti doresc mult succes la ecografie, dar mai vorbim pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca spune:

dj mama,
nu inteleg daca ai endometrioza nu este recomandat FIV???
eu asta am si tot din cauza asta o sa fac FIV; am un singur ovar, stangul..pe care apare si un chist;
o fi posibila hiperstimularea?
am facut laparo anul trecut - in afara de endometrioza, care se manifesta faca absolut nici un simptom, am mai avut un chist seros, probabil de la alte stimulari....

chiar nici la FIV sa nu am sanse??

va pup si sunt alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Lachi ce vad ,o schimbare radicala la tine .
Eu fac bine ,burtica creste ,astept sa merg la eco peste 9 zile.

GINA9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Andicu sper ca a fost bine azi la punctie si ai o recolta de calitate. Tinem pumnii stransi in continuare.
Moni ma bucur ca esti bine.
Puiramy bine ca ai venit cu vesti ca ne cam faceam griji. Dupa ET eu zic macar 3 zile sa stai cumnitica si apoi sa pleci acasa.
Avalon sunt curioasa daca ti-a reusit programarea.
Lachi nu mai e loc de intors in hotararea ta?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

fetelor!
Ce bine a fost! Am luat si socri cu noi ca sa nu facem nimic. Eu una am stat la umbra in hamac am incercat sa citesc ceva dar somnul imediat la genele mele. Asa ca am dormit de am rupt. Socrela mea este supermeseriasa. Nimic nu am facut. Ma asezam la masa, ma ridicam de la masa. Nu ma lasa sa fac nimic, doar sa ma odihnesc.
Eu astazi am fost la prima eco dupa 10 zile de Dipherelin. Endometru de 4,5 ovare inhibate corespunzator iar dimensiunea lor nu am retinut-o. Mi-a data sa fac 4 fiole de menogon pe zi iar luni din nou la eco. Continui si cu Dipherelinul 1 pe zi. Menogonul in fac intramuscular (la Giulesti, nu sunt in stare sa o fac singurica si pe asta). Astazi a fost prima si nu a durut.
Andicu, tinem pumnii stransi! Sa fie cu noroc!
puiramy, inca putin si treci la Menogon. O sa fie bine. Te pup dulce
Moniland, sigur o sa treci la Puregon, chisturile le-ai pierdut de mult pe drum. Te pup dulce
Va pup dulce pe toate si va multumesc pentru gandurile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

MRL, ma bucur ca te-ai relaxat . Mult succes cu menogonul, sa-si faca bine treaba ca productia sa fie foarte buna. Nu cred ca ai putea sa-ti faci singura intramuscular. Acum haide nu exagera cu injectiile ca intramuscular eu oricum nu-mi voi face singura.

Puiramy, si eu zic un pic sa te concentrezi cu statul si plecatul din Bucuresti dupa ET. Intreba medicul cum ar fi mai bine. Uite la Andicu cica i-a recomandat si o saptamana de repaus.

Cristinici in curand si tu, nu?

Avalon, ai jucat teatru cu asistentele pentru programare sau nu a fost cazul?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

of! iar am pierdut mesajul de mai devreme pentru
ANCA, sigur ca poti sa faci FIV
poate gresesc dar poate ca este riscul mai crescut sa nu dea voie cum ar trebui la uter sa se dezvolte si sa nu fie risc de pierdere de sarcina
nu te lua dupa mine ca nu ma pricep asa bine
si endometrioza asta depinde cat de intinsa este; la tine nu s-a putut curata?
totul e in mana Lui DD
sunt cazuri de fete cu multe afectiuni care au tinut bine merci
daca i sub 40 ani e ok esti tanara inca n-ai de ce sa te temi

Mergi la inceput