FIV - 73
Raspunsuri - Pagina 6
Kariris spune:
Andicule sunt cu gandul la tine si, ma rog sa obtii ovocite de cea mai buna calitate azi la punctie care apoi sa se transforme in super embrioni!
Sa dea Dumnezeu ca peste 9 luni sa iti tii copilul (copiii) in brate!
Bafta multa!!!
dj_mama spune:
multumesc Nasha pt raspuns
eu sunt de parere ca o investigatie laparoscopica ar trebui neaparat facuta inainte de FIV pt a micsora riscul pierderii sarcinii; e pacat daca dupa atata chin sa se prinda si sa fie pierduta sarcina din cauza unei endometrioze parsive de ex. cu ocazia asta nu mai e nevoie de HSG ca le verifica trompele cu ocazia laparo sau am inteles eu gresit?
Imi impartasiti si mie punctul vostru de vedere?
saftoiu_gina spune:
LACHI ce faci ? Deabia astept sa-ti fac si tie galerie .
NUCUTZA eu am cunoscut pe cineva care facuse inainte de FIV 30 de inseminari ,fara nici un rezultat.Cred ca nu i-a reusit nici fiv-ul pentru ca nu am vazut-o la eco .Din pacate mai sunt si rezultate negative.
Eu inainte de fiv am avut facute si HSG,Histeroscopie si Laparoscopie .
GINA9+
ingeras26a spune:
Andicule, bafta multa, multa la punctie! Tinem pumnii stransi si asteptam sa ne scrii.
Avalon, ai sunat? ai reusit sa te programezi?
FIV-ul poate fi facut la urmatoru CM dupa laparo sau HSG, dar daca sunteti hotarate cu FIV, de ce va mai chinuiti cu restul???
Pupicei, Ingeras8+
nasha_4as spune:
ai inteles perfect,mie la laparo mi-au facut hsg sau ma rog mi-au introdus subst de contrast in trompe(fara radiografie,ca doar se inregistreaza pe caseta tot),ai dreptate si cu endometrioza ce nu poate fi depistata cu hsg dar nu sintem medici si ne lasam pe mina lor ca nu le putem face noi propuneri de investigatii!
antosit spune:
Salutare tuturor! Fetelor imi fac mia culpa, dar am avut un program infernal in ultimele zile si nu am avut timp nici sa deschid calculatorul!Acum am un picut de timp si ma alatur si eu la galerie pt. fetele ce sa afla in "focuri":Andicu, Moni,MRL...am pierdut sirul, dar sunt alaturi de voi toate!Imi doresc ca DD sa va dea putere sa treceti usor peste aceste etape iar la final sa auzim de cat mai multi -ici frumosi si sanatosi!Multa bafta tuturor!
Kariris spune:
multumesc de intrebare Gina! sunt bine... galeria nu prea cred ca o sa ai cand sa-mi mai faci pentru ca am renuntat la ideea de a mai face FIV. De tot. Nu ma mai intereseaza subiectul, nu mai vreau sa incerc.
Tu ce faci? cum iti merge? Cum e burtica?
Fetelor care sunt in tratamente ori se apropie de "marea finala" le urez MULT NOROC!!!