FIV - 73

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Andicu , suntem cu pumnii strasi alaturi de tine si totul va fi OK. Asteptam vesti de la tine.
Avaloane cafea nu beau , dar un suc accept.
Moni vad ca esti bine.
MRL probabil inca la relaxare cu injectiile dupa ea.
Puiramy nu ne spui nimic?
Gina ma bucur ca ne mai dai vesti.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cristinici, sunt foarte bine. Sunt la a 6-a injectie de diphereline si pana acum nu am avut nici una din reactiile adverse , spre deosebire de data trecuta. Astept ziua de miercuri cand trebuie sa-mi vina M, sper sa vina, in rest foarte bine dispusa si super optimista.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am lipsit dar pumnii mei au stat stransii pt voi
andicu maine tin pumnii..stiu mama ca nu ma uiti

va pupacesc pe toate si va tin pumnii!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

dj mama, eu am facut laparoscopia anul trecut in octombrie, iar in noiembrie am inceput tratamentul pentru FIV. Cred ca dupa laparoscopie mi-a venit menstruatia iar apoi in a 21-a zi am inceput tratamentul. Despre HSG nu pot sa iti zic nimic. Nu am facut.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

multumesc Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

DJ MAMA,in primul rind inainte de fiecare hsg mie mi s-a dat doxiciclina ca sa se poata vedea bine la radiografie,sa fie totul foarte curat intern si mi se pare ca il faceam imediat dupa CM in primele zile(s-ar putea sa ma insel ca e cam mult de atunci,dar parca asa retin),cit priveste embrionii la o virsta inaintata iti implanteaza mai multi ca sint sanse mai mici...oricum stiu ca unii din ei se resorb(nu stiu daca e corecta exprimarea ca am iesit de mult din "ritm",deci se resorb singuri iar altii ti-i stranguleaza ei)
fetele care fac fiv trebuie sa stie mai multe,acum doi ani eram si eu in tema cu tot dar am uitat ca am renuntat la ideea de a face un fiv in tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Andicule iti tin pumnii!!!!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Buna dimineata tuturor,

Avalon: asa cu ti-au spus si ingerasa si celelelte fete, trebuie sa suni la giulesti la "cabinetul de sterilitate" si sa-ti faci o programare pt FIV. La mine discutia despre FIV a inceput de pe la a 3a inseminare nereusita. Acum am 8. Eu nu am vrut sa le mai fac pe ultimele 2, dar la am fost sfatuita sa mai incerc. Inainte de ultima inseminare am discutat ca daca nici acum nu iese, mergem mai departe, adica FIV. Cum mi-a venit ciclul, am fost si mi-am luat lista cu analize obligatorii, m-am programat pt consultatie FIV ( cam in 5 sapt m-a programat) si m-am apucat sa fac analizele. Cand merg la dl. profesor o sa merg cu toate analizele sa vedem ce spune.
Cand ai vrea sa faci? cat mai repede? Eu iti tin pumnii stransi sa reusesti sa te programezi, ca de acolo merge mai usor totul dupa ce intri in programul lor. BAFTA!
andicuBAFTA MULTA! va fi bine, cu siguranta.
bety: felicitari pentru bebelin!

O zi cat mai buna,
Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Andicu sant alaturi de tine si iti tin si pumnii sa mearga bine punctia.
Hai sa facem un pic de galerie pentru Andicu.

Avalon ne spui si noua daca te-ai programat.

GINA9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

salut, pushtoaicelor! Ce dor mi-a fost de voi! Nu am internet acasa, doar la serviciu, drept pentru care a fost pentru prima data in viata mea cind abia am asteptat sa ajung la serviciu, ca muream de dorul vostru. Sapt. trecuta am fost pe la superpaciente, dar prima dragoste nu se uita! bety, felicitari, ne bucuram toate pentru tine si sa mai treci pe la noi, sa nu ne uiti de tot.
dj mama, HSG se face intre zilele 5-8 CM, cel putin asa mi-a facut mie.
Auziti, stie careva pe cineva la care sa fi reusit IA? Ca eu am 5, am auzit de fete care au facut si cite 13-14 si nimic. Sa spun drept, eu nu prea cred in inseminari.
Bety, la al citelea FIV ai reusit?
Fatucilor, bafta si sa ne vedem cu bbi!

Mergi la inceput