FIV - 73
Raspunsuri - Pagina 4
Anca spune:
Avalon, salutare..
poate incepem amandoua odata....
am inteles ca ai servici cu program prelungit?
la fel si eu, ajung la 8-9 acasa.dar asta este...
cand o sa am timp - o sa scriu aici si povetea mea...daca va intereseaza
va pup
Anca
Speranta moare ultima.
andicu spune:
Buna seara fetelor.
Am reusit sa ne adunam de pe drumuri acum vreo ora si intru in sfarsit sa va mai dau vesti.
Se pare ca pana la urma fac punctia luni, la ora 11. Am 5 foliculi, 1 pe stangul (care e clar ca nu prea functioneaza) si 4 pe dreptul- 1 de 15-16 mm, 2 de 18 mm si 1 de 23 mm. In noaptea asta la 12 fac Ovitrelle (alias Pregnyl) si de maine de la 7 am interzis la mancat si baut. Sper sa culeaga macar 3 din 4 si macar 2 sa fie tocmai bune de pus la caldurica!.. ET-ul il voi face joi, inca nu stiu cand, dar de joi pana duminica n-o sa mai pot scrie, ptr ca n-am internet, vom sta la Szeged. Poate Crinuta sa va dea vesti, ca ea o sa ma sune.
Why not, mult abafta si tie, chiar daca nu facem in aceeasi zi, ma gandesc la tine si-ti tin pumnii sa ai o recolta bogata si de calitate maxima!
Anca, eu nu prea stiu sa-ti dau informatii, dar iti pot spune sigur, ca ne intereseaza povestea ta! mult succes si sper sa n-ai probleme cu chistul acela!
Bety, ma bucur muult ca esti bine si ai un samburel in burtica de toata frumusetea! multa sanatate la amandoi si sarcina usoara in continuare!
Ginutaaaa, unde esti???!!!! esti bine?! multi pupici de la mine pentru amandoi!
Ingeras, multumesc de sustinere si sanatate multa tie si punctuletzului!
Avalon, iti tin pumnii sa te programezi repede la Giulesti!
MRL, Moni, Puiramy, la voi s-a stabilita data punctiei?
Va pup mult pe toate si incerc s ava mai scriu!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
ingeras26a spune:
Andicu, bafta multa, multa si sa se prinda nu 1 bb, ci 2 bb! Sa dea Domnula fie cu noroc si data viit cand ne scrii sa ai punctuleti vii in burtik. Tinem pumnii si ne rugam la Doamne-Doamne.
Avalon, scumpa, neaparat suna la Giulesti si spune ca vrei programare in vederea FIV (cat mai repede posibil, bla-bla, fii si tu lacrimogena si impresioneaza-le cumva), pt ca te programeaza cam in 3 sapt-o luna. Pe mine asa m-au programat si am ajuns la Dl Prof Marinescu, iar cand am ajuns la dansul i-am spus ca eu sunt disperata si vreau FIV. Din fericire am ramas insarcinata in concediu (intre a doua vizita la Marinescu si urmatoarea, care finaliza practic dosarul...dar noi nu stiam ca sunt gravi, asa ca ramasese sa ncep sa iau AC cand imi venea....dar nu a mai venit!). Ia vezi, poate imi calci pe urme!.
Daca ai nevoie de alte detalii, etc, scrie-mi un PM si iti dau mob meu, ma suni si iti povestesc. Pupi si bafta multa!
Ingeras, 8+
Moniland spune:
Andicu, inseamna ca au crescut suficient din moment ce au decis pentru luni punctia. Stii si tu unul singur e suficient . Vom fi toate alaturi de tine. Iti vom tine pumnii de luni pana joi si si dupa aceea. Asteptam vesti de la tine prin Crinuta.
La mine azi e injectia a 6-a. Mai am 8 pana incep stimulare. Si apoi nu se stie cand va fi punctia.
Mult, mult succes sa ai. Va fi bine.
Anca, stimularea se face cu hormoni. Chistul se poate dezvolta mult prea tare si repede sub influenta hormonilor, impiedecand sa se formeze sau sa se dezvolte foliculii.
Mie, data trecuta, mi-au scos chisturile dupa inhibare si inaintea stimularii. I-au scos prin punctie. La fel ca si punctia foliculara dupa stimulare, dar mult mai usor pentru ca nu trebuie sa aiba grija sa scoata atent ovocitele, ci sparge chistul si scoate lichidul. Merge mult mai repede. La 3 chisturi pe care mi le-au golit a durat cateva minutele. Se face tot sub anestezie generala. Dar poate iti dispare pana atunci si nu va mai fi cazul.
Se pare ca te grabesti daca vrei sa sari peste inseminare . Eu stiu ca nu se trece la FIV daca ar fi sanse cu inseminarea. Probabil ca si medicul tau asa gandeste. Si la urma urmei de ce sa bagi direct injectii in tine daca ai avea sanse si cu IA?
Iti doresc succes si sa obtii dorit prin orice metoda ai decide .
Puiramy, nu ne dai nici o veste?
Avalon, se pare ca te-ai decis ce si cum vei face. Tin pumnii sa reusesti cu programarea. Esti tot mai aproape sa-ti indeplinesti visul.
Why not, mult succes marti la punctie.
Monica
Avalon spune:
Fetelor, tare sufletiste mai sunteti, va multumesc mult!
Ingerash, luni voi suna la giulesti si daca e nevoie fac o sceneta cu lacrimi in toata regula, cam asa cum am facut cand m-a oprit un politzai dupa ce trecusem pe rosu la semafor, atunci 'mi-a iesit' (cred ca mi-am gresit cariera, actrita trebuia sa ma fac)... si daca n-o sa reusesc nici asa, atunci o sa apelez la tine... Iti multumesc din suflet ca nu ai uitat de noi si ca ne ajuti cu sfaturi, esti o gravidutza de milioane
Anca, nu stiu daca vei putea intra in fiv cu acel chist, dar Moni stie mai bine si ti-a explicat cum se poate rezolva... dar ce fel de chis este, ca poate daca este unul functional scapi repede de el... Pe mine ma intereseaza povestea ta si povestea tuturor fetelor, asa ca nu ezita s-o scrii!
Andicu, e posibil ca toti 4 sa ajunga niste embrioni viabili, nu-ti face griji! Bafta mare de toooooot la punctie!
Moni, bafta multa si tie!
Ginuta, da un semn sa stim ca esti bine!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
dj_mama spune:
Avalon, hai ca mai e un pic si-ti vezi visul cu ochii, Doamne-ajuta!
In trebarea e daca se implanteaza sa zicem 4 embrioni si se prind toti 4 , se mai poate interveni sa lase sa zicem 2 ca sa se poata dezvolta?
Avalon spune:
La un cuplu cu probleme de fertilitate cu ani de incercari in spate nu prea au cum sa 'se prinda' 4 embrioni din 4 (si acum fac referire la cuplul meu) si din cate am vazut nu au fost cazuri (cel putin aici pe forum)... 2, da... 3 doar am auzit... 4 nu am auzit pana acum... Exista solutie, citeste aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67323 dar eu personal nu as pune-o in aplicare...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
saftoiu_gina spune:
Buna fetelor .
Am reusit sa citesc si eu ca am ramas in urma ,am luat o pauza si acum am revenit.Sant multe noutati .
Bety ma bucur ca esti bine ,ma asteptam sa ai doi dupa super valoarea pe care ai avut-o,dar e bine si asa si iti doresc sa ai o sarcina usoara in continuare .
Andicu bafta multa maine la punctie ,4 sant suficienti pentru un bebe .Sa dea Dumnezeu sa ai 4 embrioni de super calitate .Iti tin pumnii maine.Un de la mine .
Avalon cum a spus si Cristinici incearca si spune ca vrei programare pentru FIV ,dar sa nu spui ca ai mai sunat.Stiu ca pentru sterilitate nu mai sant programari dar la fiv se mai poate .Eu cand a trebuit sa ma programez pentru primul fiv ,prof. mi-a spus sa spun la asistente pentru FIV si m-i sa facut programarea peste doua saptamani ,iar la sterilitate mergea cam peste doua luni.Bafta.
MRL, MONICA ,PUIRAMY Bafta si voua .Sa dea Dumnezeu sa fie plin aici de bebici .
LIANA nu te-am uitat . speciali din partea mea .
Si pentru toate celelalte ( sa stiti ca nu v-am uitat pe niciuna) si
GINA9+
dj_mama spune:
buna, viitoare mamici ce sunteti!
spuneti-mi, va rog, la cat timp de la un laparo se poate face FIV?
dar de la HSG?
HSG in ce perioada se face (raportat la ciclu)?
daca se face laparo mai e nevoie de HSG ? mai mult ca sigur ca nu
MULTUMESC
ceciserban spune:
ANDICU sunt cu tot sufletul alaturi de tine.Iti tin pumnii pt. maine la punctie.Fie ca DOMNUL sa fie cu tine si sa REUSESTI!
Multa bafta tuturor!
cecilia