Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi de afara, am facut baita, papat si somnic. e terminat flacaul meu.
Nu v-am citit, sper ma i tarziu, doar prima pag. in care era nervoasa Cata pe chelnerii aia. ai mare dreptate sunt niste afurisiti si doamne cate as avea de zis la adresa lor. eu am lucrat in Italia in bar, da nu cum se lucreaza aici. nu stateam o clipa, iar cum se aseza clientul la masa eram la el sa-i iau comanda. aici merg eu la bar sa le zic ca am venit.Si mai asteapta si bacsis. NESIMTITII!!!!
Tina am vazut poze cu comoara ta. super dulcica si frumoasa si creola.

Va pun imediat linkul cu noile accesorii ale lui Marco. Iar am stricat bani azi, dar merita.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

POZE DE AZI

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, Pisoi 3 ti-am trimis carticelele. Alina, trimite-mi un PM cu adresa ta de mai ca sa pot atasa fisier cu carticelele.
Silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova super simpatice pozele cu Marco cu ochelari de soare, tot azi am remarcat si poza lui cand l-ati facut Pacala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu am amai pus acum cateva poze cu Diana in albumul comun.

Ghita ma tot striga de dincolo sa vin sa o vad ca si-a bagat piciorul in gura ...si in nas ,dar cum ma duc si vede aparatul cum si-l scoate si se uita la mine El a schimbat-o si acum chiar ca mergem la baie,ma uit dupa aia la poze.
Am vazut-o doar pe frumusica ANA TEODORA a TINEI si pe Bia -e o scumpa mai ales cu palariutzele si cu boticul ala iti vine s-o papi!
Revin!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor sunt si eu pe aici..incarc pozele de la botez..in curind o sa vedeti si la biserica cum a fost si momentul ursitoarelor!

poze noi - conversatie cu lustra si palarioara din dotare
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Gata fetelor..am terminat..va invit in albumul meu la botezul Biei...acum vizionez ce a-ti mai pus voi cu bb scumpi!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Ana Bordea sanatate bunicului tau scumpa! Alina ma minunez de cit e de mare Ayan..mai tu ai un piept de nota 10..hranit numai la sin si asa bb voinic..SUPER! Ti-am zis deja ca seamana cu tine ca 2 picaturi...Gabi a fost si el acolo cind l-ai conceput sau ai facut-o singura?Giova exista ochelari de soare pentru bb? Habar nu am..sunt misto rau..oare ce o fi zis Marco cind a vazut lumea in alta culoare? Monica ca lumea ca Dia si-a descoperit picioarele..Bia numai genunchii momentan, dar cred ca noi de grase ce suntem inca nu ne gasim talpile..Asa sa-i faca in ciuda nebunei de doctorite cu o mie de jucarii!Vazut si pe Andrea Mary..o scumpica mica cu rochita!Andrei de Tanti e si el baiat expresiv!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Asa Selin fata, capul sus ca poti!Peter m-ai dat pe spate cu zimbetul tau!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna seara fetelor...vad ca sunteti bine si voi si bebeii...am mai pus si eu poze in album cu noi...asa ne puteti cunoaste mai bine...explicati-mi si mie cum sa fac sa-mi apara albumul de fiecare data cand scriu un mesaj..am apasat pe PUBLIC si...nimic.multumesc.
ai vostri copii dupa ora 18 mai dorm?al meu, pana acum 3 zile mai dormea o ora...dar acum nu mai doarme si la baita e super obosit...dupa baie, barem nu ma amai inteleg deloc cu el...dec somn...nu-i mai trebuie nici papa...ce sa fac?

quote:

Mergi la inceput