Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bee si Giova ... si eu si eu ... intru si eu in clubul mamicilor cu pitici "lupi" adica urlatori la luna...

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Silvi draga, 15 kg? atat am eu nevoie sa dau jos i-a baga repede informatiile de rigoare ...
la toate fetele

Oana de
INGERASII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI LUI AYAN, RAZVAN, TIBERIU, DAVID SI ANDREI!!
Am mai vizionat si eu niste pozici.
Giova, o mandrete de baiat si ce fain ii sta cu oketii de soareee, zici ca de la Chicco? trebuie sa ma duc pe acolo, poate se face si Diana cu o pereche. Merita Marco sa mearga la concurs, prea sunt haioase pozele. dragutzului!
Cata, tare dulcik e Bia, palarioarele ei m-au dat gata si ce bine ii stau...de ce te stresezi ca nu papa? are niste obrajori, iti vine sa o papi toata !
Moni, in sfarsit am vazut si eu o Dienutza cu picioarele in gura....sau macar tentativa, ce frumos zambeste, e dragalasha foc, f. bine ca nu o iei in considerare pe nebuna aia, copilul are nevoie de stimuli ca sa poata intelege lumea mai bine.. si ei!
Ei, Deea, ai o papusha, nu o fetitza, ce claie de par are si niste ochishori minunati, cred ca are cel mai lung par alaturi de Selin, amandoua sunt bune de pus in rama!
Ralu, ma bucur ca plecati acasa si ca fetitza se simte mai bine, ma intristeaza faptul ca au impuns-o pana cand n-au mai avut unde...dar cred ca dragalasha ta o sa-si revina repede..bine ca e micutza si nu prea stie ce se intampla, un maare si pt ea!
Am mai vazut un Razvan si un Nicolas frumusei foc amandoi, pe Mario al lui Irina care va rupe inimile fetelor , pe Angelos..Doamne, ce mare a crescut si ce ochisori are...pe Ayan, frumos ca si Alina, dar eu zic ca are ceva si de la tatic , pe Carla lui JG (alta fetiza cu parul mare ) si Carla lui Alina Mattei, niste scumpici amandoua...pe Andreea Mary si mamica ei, frumoase amandoua (ce dulce faza cu costumasul de baie..poate concura cu Marco), pe Emma sub jucarii, o scumpica foc.., pe Luana ce rade in hohote, pe Jasmine ce papa singura (ce dulce e murdarita la botic), pe Maria cu falcutzele ei( a luat-o pe Bia) si pe Oana Maria alta dragalasha.. pe Raisa care isi tine super capshorul, pe Peter si surioara lui, frumosi amandoi, pe Alain cel serios cu carticica , pe "Sansana" si surioara ei, papushi amandoua si Ana Teodora alta papusha care-i tine bine capshorul si ii place sa duca jucariile la gura.. Si cam aici se opreste aventura mea in domeniul yahoo photos..
Asta doar pt ca a dormit Diana, ca altfel nu apucam nici 2 albume sa le vad...nu ca ar fi rea, dar tare mi-e draga cand se cearta cu jucariile..si ma duc sa vad ce face.
A inceput sa pape din 2 in 2 ore sau chiar 3, mare minune, si papa cate 100 ml sau 70, nu stiu cum se invarte dar ajunge sa faca 600 intr-o zi...de la 450 e o mare realizare, dar nu stiu ce a apucat-o, efectiv isi roade degetele dupa maxim 3 ore...noroc ca noaptea doarme si nu am treaba cu ea.
Na ca s-a trezit, eu de o ora scriu la mesajul asta, eram asa de bucuroasa ca o sa apuc sa vad poze in liniste...
Am plecat fetelor, poate mai intru pe deseara.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Dulcineea isi face somnul de frumusetze si am zis sa va salut si eu si sa laud totzi bebelusii ce frumosi sunt in pozici si tare scumpi- fetiztele sunt leite taticii si baietzeii sunt ai mamelor:)
Noi treb sa profitam de timpul care mai e 5 zile sa stam cu tati , sa puenm niste rasaduri de rosii si ardei in gradina mai pe dupa amiaza, si sa iesim maine la restaurant ca e ziua mamei si ne scoate tati:)
Luni mergem la vaccin si speram sa trecm cu bien de el si sa aflam cu stam cu kg si cm.
Pupam toate mamicile si beblasii si va uram weekend placut!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Na, ca mi-am luat copilul si m-am postat la comp.
Nico, cum ii mai merge Dariutzei?...oricum, a avut o "toaleta" f. faina, am mai vazut pozele din albumul comun...ce cuminte sta ea cu jucariile in patutz...draga de ea... intra deseara dupa 22 pe mess, ca pana atunci ii fac baie si la 22 ii dau papica... Va !
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

In sfarsit am evacuat strumfitza ,e la plimbare cu tata-su...
Am pus si a doua tura de haine la spalat...
Acum mi-am luat un castron cu ...bezele si am dat navala pe net!
Se pare ca doar eu si Mirela facem cura de stopare a slabirii ... sau cum sa-i mai zic!
Eu mi-a m luat in sfarsit un robot de bucatarie un Platinium Prokit 444 din ala (nu mai stiu cine mi l-a recomandat )Si eu ochisem un alt Platinium,dar l-am luat pe asta si pana acum sunt multumita.Eu ochisem unul cu 2 mil la Selgros si pe asta l-am luat dintr-un alt magazin cu 1700000 lei. Si chiar face de toate!
Azi am apucat sa-l bag la probe si am facut asa:
-Suc de mere cu morcovi cu storcatorul de fructe -baut Diana
-piure de cartof+morcov+telina (fierte) - bagat Diana in ea ca o sparta
-suc de portocale + lamaie cu storcatorul de citrice - baut eu
-piure de pulpa de la sucul facut adica morcov+mar+portocala+lamaie in care am pus niste suc de afine dulceee - cu blenderul - asta a fost improvizatie pentru proba,dar s-au lins pe bot mami si Ghita de ce a iesit (econoama din mine,cum sa arunc atata pulpa? )
-piure de banana cu un pic de lapte si cu un pic de cereale (ca in supa sau lapte n-a servit) - tot cu blenderul - papat Diana iar ca sparta juma de banana
-taiat varza pentru salalta de varza (ca eu mai bag si din asta cand mi-e pofta)
-taiat morcovi cruzi - intr-o secunda au fost aproape piure
-n-am incercat restul dar face aluat,bate spume,maioneze,macina carne,nuci,taie de toate (abia astept sa fac ciorba de legume sa nu le mai tai cu mana ) etc.
La pretul asta e super!
Era ideal daca era inclusa o masina de spalat vase
Nu vreti sa stiti ce-i in chiuveta si am mai spalat vreo 5 ture azi .Plus ca am facut loc pe un raft intreg,atatea accesorii are
ALINA mie cred ca mi-au dat si in plus nu cum ai patit tu cu Moulinexul ...
Pana imi amintesc ce voiam sa mai zic,iau o pauza1

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

SILVI, multumim mult de urari si de mail !
CATA, acum vreau sa ma uit la poze.
SIMO, frumoasa tare Clara! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Frumoasa si costumatia de botez, imi place mult!
La multi ani tuturar bebelinilor care azi implinesc un numar de luni: David, Tiberiu Stefan, Andrei Razvan, Clara si Ayan al meu! Sa fie sanatosi, frumosi, cuminti, sa ne traiasca si sa ne aduca numai bucurii!
MARAKI, multumim ! Sa stii ca si Angelo este grasan chiar daca nu papa tzatza! Ce a mai facut socrosenia?
GIOVA, e super haios Marcolino cu ochelari de soare. Nu trage de ei?
BUMBITA, Ayan nu vrea deloc suzeta. Am incercat multe modele.
BEE, sper ca ai avut spor la treaba.
IOANA, multa sanatate lui Razvanel!
RALIRALI, bine ca mergeti acasa! Multa sanatate si Anastasiei!
INGRID, multumim si tie de urari! Si eu stau cu Ayan la computer foarte des.Ma bucur ca papa bine Diana, s-o tina tot asa!
DENISA, bafta cu vaccinul si pupici Emmei!
MONI, si eu cred ca fac o cura antislabit. Mananc cel putin o ciocolata pa zi, e Gabi socat. Bine ca nu se depune! Sa stapaniti sanatosi robotul! Ai facut o afacere buna, nu ai luat teapa ca noi. Acum trebuie sa asteptam o luna sa ne vina piesele alea pe comanda. Deocamdata il folosim asa. Aseara eu si Gabi ne-am facut mar cu biscuiti. Super bun.
ANASEBE, tu ai mai mers la Gradina Botanica?
Eu am facut multa treaba azi, sunt multumita, si am si fost la Gradina Botanica. Ne-am plimbat, bine ca a fost frumoasa vremea, Ayan in brate cand la mine, cand la Gabi, mai putin in carucior ca nu ne place. Gabi bineinteles ca il tot dezbraca pe Ayan. L-am scos cu body cu maneca scurta si Gabi a considerat ca trebuie sa-i dam jos si sosetele, ca e prea cald.
Am pus poze la semnatura.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA felicitari pentru examenul luat!
SILVI mersi de intrebare,sunt ok acum!
Fetele noi bine ati venit,nu mai stiu la care le-am zis si la care nu
Apropo de gasca de traducatoare de pe aici,am ajuns si eu acolo ca la robotul ala scria doar in engleza si germana.Si cu dictionarul englez,ca stiu eu ceva dar nici chiar asa, da-i si tradu de numai legume si fructe vedeam in fatza ochilor
Alina mersi! Pai daca mai alaptam trebuie dulciuri,nu?
IRINA nu apari? Doar in umbra??? Cum e Marian? Mai veniti in Ro in iunie,nu stii inca???
Am de vazut o multime de poze si nu reusesc,azi am fost toata ziua eu cu mandra,mi-a scos peri albi! Ca ciuciu somn! De la 7 azidimineata a dormit o tura de 15 min,una de 45 minute si inca odata vreo juma de ora Acuma ca e la plimbare doarme,sper macar o ora sa mai o tina asa!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

Buna,
Andrea tocmai a adormit putin si pot sa va mai scriu si eu. Ma tine ocupata, tot timpul vrea in brate ca si Ayan, ce e drept si eu o alaptez exclusiv deocamdata. De cinci nopti doarme singura in camera ei, sunt asa de mandra de ea, gazuta mamei.
Ralirali off asa chinuita a mai fost Anastasia, felicitari pentru venirea acasa si multa sanatate scumpetei.
Sanatate multa si lui Razvanel.
Kikiriki foarte frmoasa pozele cu Luana, frmusica mica, are par mult ca si a mea, eu deja ii fac codite.
Denisa bafta la vaccin si drum bun. Noi am fost deja cu Andrea in Romania si a fost foarte bine pe avion, mai bine decat ne asteptam a dormit aproape tot timpul si cand nu dormea se uita dupa oamenii care treceau pe langa noi si zambea. Sa ai grija sa ii ti urechile acoperite cand decoleaza si aterizeaza avionul si sa ii dai ceva sa suga asa am facut. Scuze ca iti dau sfaturi fara sa imi ceri dar poate iti vor fi de folos.
Fug sa fac putin curatenie si sa ud florile pana nu se trezeste gazuta. O sa ma uit si la poze ca tare frumusei mai sunt bebelusii nostri, unul mai frumos ca celalalt.
Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

AYAN, TIBERIU, DAVID, RAZVAN si ANDREI!!!!!Multumim Ingrid. sunt haiosi tare ochelarii. pt. fetite erau cu floricele.
Silvi posteaza dieta mai repede.
Ursoaica ai emotii? cum stai cu moralul?
Alina nu trage de ei, e super cuminte. azi se uita ;la soare cu ochii mari deschisi, ca doar avea ochelari. bine ca are el si eu nu mi-am luat inca.

Fug si eu sa fac baiata la bebe si papa. mai intru pe urma.
Am fost afara, la terasa cu nasii, pe umra la Selgros si acum acasica.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput