Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Inca nu s-a trezit fetitza pt baie si papa, astept cu nerabdare pt ca as vrea si eu sa dorm...il las pe sotz sa vegheze noaptea asta
, era si cazul ca simteam ca nu mai pot cu sculatul noaptea.
Am reusit sa pun si eu niste poze, cu baitza (sunt preferatele mele) si facute ziua, ca pana acum tot seara ii faceam poze...azi am avut mai mult timp liber din fericire.
Vorbiti de dulciuri? pai eu bag inghetata la greu si ma mir ca nu slabesc
, desi nu alaptez dar am o pofta mama-mama! Ar trebui sa trec si eu pe niste vegetale, la mine carnea e la ordinea zilei, mai ales cea de porc...adik ce poate fi mai nociv pt organism
.
Va las ca s-a terzit copilul, ma pun sa-i fac baitza.
Ingrid S si
Diana
dana_ene spune:
Mamicilor, sa va traiasca puiutzii sarbatoriti astazi !

Azi am mai lucrat la site, deocamdata descarc modificarile si completarile.
Am recuperat-o pe Oana, careia i-a fost tare dor de sora-sa
, nu se mai oprea din dragalit.
Aoleuuuuu, nu mai vorbiti de kilograme, ca ma ia cu rau.
Doamne, sper din suflet sa mai slabesc, vreau sa arat si eu ca lumea cand oi fi nasha.
In seara asta m-a "complimentat" o fufa: ma plimabm cu Roxana afara si cand ne-a vazut mi-a spus "V-ati ingrasat amandoua!" 
Ursoaica, maine sa ai parte de o zi EXCELENTA, asa cum meriti
!
Diana, vai ce dulce e Peter !!!!!!!!!!!!
Iar Ecaterina se face din ce in ce mai frumoasa
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
anasebe spune:
Multumim pt. urari. La multi ani si celorlalti sarbatoriti de azi!! 
Alina Da, am fost in Gradina Botanica. Taaare frumos mai e. Imi pare rau ca nu ne-am intalnit. Noi l-am scos pe Tiberiu in bodz cu maneca scurta si in pantaloni scurti.
Silvi Unde e cura aia. Ai trimis-o pe contul comun? Nu am intrat sa verific dar daca nu ai trimis-o da-mi-o si mie pe PM.
Monica Am o maaare rugaminte la tine. Fa-mi si mie o poza cu robotul tau minune!!!! Pleeeeeeeaaaaaaaase. De unde l-ai luat, ca ma bate si pe mine gandul. Te rog, nu ma uita.
Am pus niste poze in contul comun.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Ingrid S spune:
Am mai apucat sa o vad pe Ioana lui Daniela (alta gagicutza cu freza bogata
, pe Filip cel blondutz si grasutz
, si pe Tiberiu a carui zi a fost ieri, dragutzul de el, Anasebe, i-ai bagat un tort in fatza ca sa-l priveasca, nu? ofof, bietul baietzel
! Ce fel de tort i-ai pregatit, ca mi-a lasat gura apa?
Ingrid S si
Diana
Ingrid S spune:
Giova, luni merg sa-i caut oketzi! Cat au costat ai lui Marcolino?
Sa vedeti ce am patit: azi, in timpul mesei de la ora 2, copilul face kka (s-a obisnuit in fine sa faca singura), si pt ca nu doream sa dea afara putinul ce-l mancase, zic ca o schimb peste aprox jumatate de ora sa i se aseze papa. Socrella vine sa o scoata afara, fetitza nu vrea sa doarma, maraie etc. Na, zic eu, o schimb ca nu mai vomita acuma. O dezbrac (era in carutz afara) si normal, kka ajunsese pana pe body si chiar pe salopeta. Cand am vazut, ii zic lui socrella ca ma duc sa-i aduc haine curate, cik ea: nuuu, las-o asa, ce vrei sa raceasca?? Ca nu are mult kka pe haine, ce daca mai asteapta pana la baie?
Ce idioata, m-am enervat si i-am spus ca din fericire as putea sa o schimb de 5 ori pe zi la cate haine am...asa ca eu nu-mi las fetitza cu kkat pe ea, ca n-am ajuns pana acolo. Normal ca am schimbat-o, pufnea ca o cretina...si acum urmeaza intrebarea? Vroiam sa mergem in concediu si sa o las alternativ cand la ea, cand la mama...pai am curajul sa fac asta? Cand ei i se pare normal sa lasa fetitza cu kka pe haine..
?
Deci..mai mult de plimbatul fetitzei, nika..s-a terminat, tot o baba tampa ramane...vad ca nu s-a educat pana acuma. Si in rest...e o femeie tare cumsecade...dar ma seaca atunci cand vine cu sfaturile ei de pe vremea lui Pazvante si ii spun ca n-are ce sa se amestece...atunci pleaca cu coada intre picioare
.
Ma duc sa fumez o tigara, daca nu ma intorc, noapte buna fetelor si
!
Ingrid S si
Diana
pisoi3 spune:
AYAN, DAVID, TIBERIU, ANDREI si RAZVAN, LA MULTI ANI, SA FITI FERICITI, SANATOSI, NOROCOSI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!!!!!
Vazut si eu poze, toti bebeii sunt superbi! Ce mi-au placut ochelarii lui Marco, ii iau si eu la al meu, acum sa vad daca gasesc si pe aici, trebuie sa ma duc la reprezentanta Chicco ca in magazine nu am vazut.
Moni, sa stapanesti sanatoasa robotul, chiar asa, vorba Anei, pune poze!
Eu am un robot Vortex, nou nout, primit cadou de ziua mea, nici macar nu stiu ce accesorii are, ca mi-a fost lene sa umblu la el pana acum, am zis ca il folosesc cand incep sa ii diversific lui bebe, dar pana la 6 luni mai e. Daca nu e bun robotul meu, imi iau si eu un Platinum d-ala ca al lui Moni.
Alina, teapa mare cu robotul ala de l-ai luat tu, sa vezi ce le dadeam io cu robotu' in cap alora de la magazin daca vedeam ca nu are toate piesele!
Anele, si io sunt traducatoare, de frantuza, engleza si spaniola! Frantuza tradusei la greu din toate domeniile si la multe conferinte, ca frantuza asta o invatai de mica.
Ralu, ce bine imi pare ca pleci din spital. Bine ca e totul ok cu Anastasia. Pana la urma le-ai reclamat pe alea de s-au purtat urat cu bebelusii cei abandonati?
Ioana, off, ce rau imi pare ca esti in spital cu Razvanel, sper sa veniti repede acasa. Ce dr. tampiti, dau antibiotice puternice si baga copiii in spital!
Ursulica, bravo pentru examen, la cat mai multe luate!
Cata, da-i naibii pe aia cu amandinele lor, du-te la Cora, Metro sau la Carrefour si ia-ti, ca au astia niste amandine bune rau de tot
si au si pret bun. Ce pumni in freza isi lua chelnerul ala de la mine!
Bravo tie, sa nu lasi lucrurile asa!
AnaSebe, merci de info cu url-ul, facui si io si vad ca imi iesi, nu imi iese la tickerul lui Mark, ca imi zice ca e incorrect url, da' nu stiu de ce, ca am facut acelasi lucru ca si la poze.
Silvi, zi si tu care e faza aia cu reglatul de metabolism.
Nu mai stiu ce mai voiam sa zic, da' imi aduc io aminte.
Mai e cineva pe aici?
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
pisoi3 spune:
MONI si GIO, azi am primit extrasul de cont de la BRD. Am primit banii pentru coroana in cont, merci frumos
Moni pe 1.03, nu apare numele tau dar tu mi-ai zis ca ai trimis pe 1 martie deci nu poti fi decat tu.
Gio pe 6 martie, apare numele sotului tau pe extras.
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
irinadum spune:
Anda eu mai sunt pe aici cu panditul pe fuga pana se termina meciul.
Am mai modificat datele la tabel ca ma certau fetele astea ca am facut greseli si mai trag cate un ochi pe unde apuc. Sa mai verificati si voi datele ca le trec cu viteza luminii si poate mai gresesc.
Giova spune:
Ok, Anda m-am linistit, chiar azi ma gandeam la banii aia. Eu stiam ca pe 1 i-a trimis, parca asa e pe extras, dar nu-i bai. bine ca i-ai primit.
tizului.
Of Ioana, ai grija de Razvanel. saracii bebelusii nostri, 3 in spital,
.
Ingrid 550.000 lei au fost.
Moni am vazut printipesa in body-ul portocaliu.
Cata am vazut in sf. pozele pana la sf. super faine. ce mandru era taticul cu printesa lui in brate.
Irino ce mai faci bre??? am ramas fara nasi la nunta??? trimite-l pe nasicul mic macar.![]()
Mai am de vazut pozele lui Bumbita, dar maine, caci acum merg in pat.
Ursoaica CASA DE PIATRA si o NUNTA CA_N POVESTI!!!!!
si
usor, fara bebei care se trezesc si sunt agitati.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
pisoi3 spune:
Irina
, ce face gogosarul? Tu? Marian?
toujours optimiste