Vacanta in Grecia- tranzitarea Bulgariei

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

roxana c.,

plecam in Halkidiki, Gerakini. Biletul l-am luat de la Bibi Touring. Vom pleca la fel ca si voi in zorii zilei de 01 iulie. Din cate am mai aflat este bine ca pana la ora 4 diminiata sa fim la vama. Dupa ora aia este foarte aglomerat... Cred ca plecam pe la ora 2 noaptea din Ploiesti... Putem pleca impreuna daca vreti. In ce statiune mergeti voi? Ati mai fost cu masina? Astept vesti de la tine...

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Adiutza, scuze de intarziere dar nu mi-a mers netu, deci iti spun acum de-abia: noi plecam in Paralia, am mai fost anul trecut dar cu autocarul, deci drumul cu masina noastra e prima data cand il facem, dar avem prieteni multi care au fost de mai multe ori, vom face rost de harta Bulgariei si de cea a Greciei, plus ca dupa cate informatii am primit, am inteles ca drumul nu este greu, sunt indicatoare, mai putin pe centura Sofiei, dar dupa cate explicatii am primit, chiar radeam cu sotul meu, am zis ca nimerim drumul corect cu ochii inchisi
Noi vrem sa plecam tot in jur de ora 2, poate chiar 1, mai vedem pana atunci, dar daca si voi vreti, putem face drumul pana la Salonic impreuna, mai ales ca vom merge ceva si pe intuneric in Bulgaria si am mai auzit povesti de groaza.
Prin ce zona locuiesti ? Eu in Piata Mihai viteazu.

Roxana15+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

roxana c., este OK si ora 1. Si ma bucur mult ca mai avem cu cine merge... Hi, hi, hi... noi stam pe Ghe. Doja langa Olandina... deci suntem si vecini

Trimite-mi un PM cu nr. tau de telefon si poate ne intalnim la un suc aici la Rossy in parc sa punem tara la cale.

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Adiutza, n-ai pm-ul activat.
Sa-ti spun ceva? Eu stau in bloc cu reprezentanta Seat, adica ne desparte un bloc. Ca sa vezi ce mica-i lumea! Stai ca incerc sa-ti trimit nr de telefon pe adresa de mail cu care esti inregistrata aici, dar stiu ca uneori nu merge, daca nu-ti ajunge, da-mi tu nr de tel pe pm, ca la mine-i activat.

Mergi la inceput

Adiutza, ti-am trimis nr de telefon pe mail. Spune-mi daca l-ai primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by roxana c.

Adiutza, n-ai pm-ul activat.
Sa-ti spun ceva? Eu stau in bloc cu reprezentanta Seat, adica ne desparte un bloc. Ca sa vezi ce mica-i lumea! Stai ca incerc sa-ti trimit nr de telefon pe adresa de mail cu care esti inregistrata aici, dar stiu ca uneori nu merge, daca nu-ti ajunge, da-mi tu nr de tel pe pm, ca la mine-i activat.

Crezi ca daca stai linga reprezentnta Seat nu te pot lasa carbunii pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salut !

noi plecam pe 27.06 in halkidiki, kriopigi. nu prea imi fac probleme cu traversarea bulgariei; mai mult ma gandesc ca e bine sa plecam pe la 1-2 noaptea fiindca avem bebe de 6 luni si e mai bine sa faca nani pe drum ... :)))

Mergi la inceput

roxana c., mi-am activat si eu PM... in fine, ti-am trimis eu PM cu nr. meu de telefon deoarece nu am pimit pe mail nimic. Oricum acum imi poti da si tu nr. tau de telefon si ne auzim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Si eu cred ca e bine sa iesi pe 4-5 din Romania ca sa nu mergi noaptea prin Bulgaria. Eu am fost in Turcia cu masina si am traversat Bulgaria fara nici o problema (am plecat la 4 dimineata din Bucresti si abia pe la 6 am iesit in Bulgaria). dar era si drumu' pana la Giurgiu in reparatie acu' vreo 3 ani.

Mai naspa e daca vrei sa te opresti pe undeva ca daca nu stii rusa nu poti comunica.

Drum bun si vacanta placuta!!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Si eu am traversat Bulgaria de 3 ori pt grecia... si de 2 ori pt Turcia... nu am avut probleme la nici un drum... insa de fiecare data m-am gandit la povestile auzite si am avut o ezitare prima oara nu am mers noaptea... insa a 2 oara am trecut de vama de la Bulgari la ora 3... si am profitat ca nu era politie ca sa trecem mai repede de zonele suspecte...

Anul asta mergem din nou in Grecia... pe 11 iulie... sper sa ajungem cu bine si de data asta...

Un sfat bun am primit de la o agentie... daca in vama te intalnesti cu un autocar cel mai bine e sa vorbesti cu soferul sa mergeti in spatele lui... ai un plus de sigurantza.

Vacantza placuta.

Mergi la inceput