Vacanta in Grecia- tranzitarea Bulgariei
Ne-am hotarat, in sfarsit, cand si unde sa plecam in concediu si am ales Grecia. Am fost si anul trecut, dar am fost cu autocarul, asa ca am marea rugaminte sa-mi spuneti si mie daca stiti cum e drumul, daca e bine sa tranzitez Bulgaria noaptea, ce taxe sunt la noi si la bulgari, la greci am inteles ca doar taxa de autostrada, nimic la vama.
Am nevoie la vama de altceva in afara de voucher si pasaport, trebuie sa fac dovada unei sume de bani anume.....ma rog, tot ce-mi puteti spune.
Va multumesc anticipat.
Roxana11+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Raspunsuri
laureta spune:
Noi am plecat acum de Pasti.
-Nu am tranzitat in Bulgaria delok (am tot auzit povesti de groaza)
-La Bulgari ai 6 euro si 4 euro taxa si la intrat si iesit.
La noi sunt o gramada de taxe vreo 600 de mii si la intrare si la iesire.
-In Grecia nu am platit nimic doar la autostrazi(spre Atena)vreo 8 euro(2 euro fiecare trecere)
-In vama nu ne au cerut bani sa aratam.Noi ne am facut si asigurari medicale de siguranta daca se intampla ceva.Pentru 7 zile am platit 700.000 (vechi)pentru 3 persoane(suma asigurata 5000 de euro)
-Daca plecati cu masina va trebuie cartea verde 60 de euro minim 15 zile.
Cam atat imi vine in minte
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
roxana c. spune:
Scuza-ma, dar n-am inteles: cum n-ai tranzitat Bulgaria?
Si ati fost cu bilet sau pe cont propriu?
roxana c. spune:
Paralia.
Am fost si anul trecut si noua ne-a placut, in ciuda faptului ca multa lume spune ca-i galagie, ca-i tiganie....etc.
roxana c. spune:
Pot sa tranzitez Bulgaria noaptea sau ma risc? Am mai citit despre tot felul de intamplari horror, dar petrecute cu ceva timp in urma(in Bulgaria, noaptea).
Cele care ati fost anul asta sau anul trecut, ati traversat Bulgaria noaptea sau ziua?
Ati avut probleme cu politia pe drum?(Adica opriri si spagi)
Roxana12+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
anemona spune:
Noi am trecut ziua prin Bg la dus, iar la intoarcere ne-a prins noaptea, am intrat in Ro la 1 noaptea. Si ploua... de rupea ! Drumul e destul de lung, iar din cauza restrictiilor se merge destul de incet. Dar noaptea nu prea e politie, asa ca a bagat piciorul in acceleratie si am mers ceva mai bine decat la dus, atat ca ploaia a mai ingreunat putin situatia.
M-am simtit destul de nesigura acolo. Nu stiu sa zic de ce. Atata timp cat la vama ti se cere "ceva" de la obraz, cat esti vanat de politie pentru spaga, cat crima organizata este deja un "renume", e normal sa te temi. Dar anul asta vom trece din nou, sper sa avem noroc.
geliza spune:
Noi am fost in Bulgaria de 1 mai si n-am avut nici o problema...nici cu politia, nici cu hotii...cat despre viteza...am depasit restrictiile
Eliza 26+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
laureta spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
Scuza-ma, dar n-am inteles: cum n-ai tranzitat Bulgaria?
Si ati fost cu bilet sau pe cont propriu?
Adica ne am oprit doar la vama cu Grecia.Politia ne a oprit pt viteza de 94 km/ora cand trebuia 90,ne au lasat pina la urma fara amenda.
edit:am fost la sora mea care traieste in Grecia,deci de capul nostru
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
furni spune:
Sunt in cautari tot pt. Grecia si ne-am oprit la: Kasandra - H.Possidi sau H. Palladium. Stiti ceva despre ele? Va rog, ce mi-ati recomanda ?!?
Le cunoasteti ?
Va pup.
roxana c. spune:
Furni, intra pe subiectul" vacanta in Grecia" si intreaba acolo, eu nu stiu, n-am fost acolo, deci nu stiu ce sa-ti spun.
Roxana12+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)