Vacanta in Grecia- tranzitarea Bulgariei
Raspunsuri - Pagina 2
andanii spune:
am fost in grecia anul trecut, am traversat bulgaria, cred ca in aproximativ 8 ore , nu am avut probeleme cu nici un politist, cu nici un hot sau alte incidente, am mers regulamentar, am respectat indicatoarele , drumul e foarte bun parerea mea mai ales in partea de dupa Sofia .... nu stiu ce sa iti mai spun
ANDANII
laureta spune:
Bulgaria se trece ziua NU noaptea.Noi am plecat de la 4 dimineata din Bucuresti.Cam 7-8 ore treci Bulgaria.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
roxana c. spune:
A venit cineva recent din Grecia? Ce noutati sunt?
E cineva care pleaca pe 30 iunie?
Roxana15+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
A venit cineva recent din Grecia? Ce noutati sunt?
E cineva care pleaca pe 30 iulie?
si noi tot in iulie vrem sa mergem ,dar mai devreme..pe 17-18. astept si eu tot felul de informatii legate de costuri si taxe la vama ,plus vignete de autostarda sau ce altceva ar trebui sa mai stim.
multumim anticipat.
p.s noi ne intoarcem pana in 30, speram; asa incat iti voi furniza informatziile cele mai prosapete.
roxi foto
adiutza spune:
Salutare!
Mai pleaca cineva cu auto propriu pe 01 iulie, in Grecia? Noi nu am mai fost pana acum si am prefera sa ne mai intalnim la drum cu cineva...
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
roxana c. spune:
Scuze, scuze. Am scris din greseala 30 iulie, dar de fapt noi avem bilet incepand cu 1 iulie, deci vom pleca in zorii zilei de 1 iulie. Am corectat si in mesajul anterior, mi-am dat seama cand ai scris tu, Adiutza.
Roxanicea, multumesc, dar eu iti voi spune ce taxe sunt la vama.
Deci, Adiutza, vad ca esti tot ploiesteanca, unde plecati voi si de cand aveti rezervarea si prin ce firma si....si....hai sa nu te zapacesc asa din prima.
Guestus spune:
.....daca se strica masina pe drum in Bulgaria la ce numar de telefon sunati sa vina depanarea?
roxana c. spune:
Guestus, te referi la gropi? Daca nu se rupe pana la vama, inseamna ca ajungem si la destinatie. Sa vedem cum ne intoarcem
Guestus spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
Guestus, te referi la gropi? Daca nu se rupe pana la vama, inseamna ca ajungem si la destinatie. Sa vedem cum ne intoarcem
Daca ramii fara carbunii de la electromotor intr-o parcare in bulgaria. ce faci?