Dr. Cocei- pareri

Dr. Cocei- pareri | Autor: Isabél

Link direct la acest mesaj

Fetelor, bine v-am gasit! In asteptarea unui bebelus ne investigam si noi... Urmeaza sa ne vada d-na dr. Cocei, de la sp.Panait Sarbu.
Imi puteti impartasi cateva pareri despre dumneaei? Va multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atena_grecu spune:

Buna! Ai facut o alegere buna! In primul rand, medicii de la Giulesti sunt foarte buni. In al doile rand dr. Cocei este foarte buna. Eu merg la colaboratorul dumneaei, dr. Niculescu. Impart acelasi cabinet particular, sunt de la Giulesti si sunt specializati pe infertilitate si FIV.
In ceea ce priveste reusitele dr. Coecei, personal cunosc doua pers care au fiecare cate o fetita. Una dintre fete a nascut la 30 de ani iar cealalta la 38. Deci esti pe maini bune!
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Ai facut o alegere buna!Eu sunt la d-na cezara Bucur.am facut inseminare luna aceasta,iar materialul l-a preparat d-na cocei.sper sa fie cu noroc.Este o femeie de nota 10,plus ca vb si f frumos.te pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Eu stiu ca dr Cocei este embriolog . Ca embriolog mi se pare super OK , dar nu stiu, se ocupa ea personal de cazuri de infertilitate?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Dna. dr. Cocei este medic ginecolog in primul rand si este specializata si pe embriologie! Deci nu este biolog. Nu o cunosc personal, dar am auzit lucruri bune despre ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isabél spune:

Multumesc mult, fetelor pt raspunsuri!
Nu stiu, Cristinici, asta speram sa aflu de la voi... deci d-na dr. Cocei nu este medic ginecolog specializat in infertilitate? Noi vrem sa facem niste investigatii... am facut programarea... si urmeaza sa vedem ce anume vom face mai departe...
Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Fetelor???
Am mai intrebat si mai intreb ptr. ca nu sant lamurita...
Dr.Cocei este aceeasi pers. cu dr. Moisa???
Sau le incurc eu....???

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

NUUUUUUUUUU sunt doua persoane diferite!!! Au in comun doar faptul ca lucreaza la acelasi spital... si atat!!!
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

isabel sa stii ca este o persoana foarte cumsecade .sotul meu a facut spermograma la cabinetul NORD MEDICA,si a zis ca a vorbit foarte frumos si a explicat tot ceea ce dorea el sa afle,chiar a stat de vorba si despre problema mea chiar daca pe mine ma trateaza colegul ei de cabinet drNiculescu.deci in concluzie este O.K,daca vrei sa te duci la dansa dute cu siguranta si sa ai bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by danyalo

NUUUUUUUUUU sunt doua persoane diferite!!! Au in comun doar faptul ca lucreaza la acelasi spital... si atat!!!
Dany

Aaam inteles !!!
Multumesc mult!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

isabel nu este nici o problema daca nu esti pacienta doctorului Niculescu.dar inainte de a te duce la cabinet ai nevoie de programare pe care o faci prin telefon.daca mai ai nevoie de informatii spune-mi

Mergi la inceput