Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău (15)
Raspunsuri - Pagina 3
georgi75 spune:
www.felicitari.net/Daca_ai_vedea--i403_page=0.html" target="_blank">Ete ce misto.
Cu riscul de a-mi spune iar ca sunt reaaaaa
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by georgi75
www.felicitari.net/Daca_ai_vedea--i403_page=0.html" target="_blank">Ete ce misto.
Cu riscul de a-mi spune iar ca sunt reaaaaa
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
Bey...nu ne strica buna dispozitie.... noi suntem la partyyyy...
... uratooo
daniela_daneza spune:
Yo, mi-am furat-o prima de la Georgiana......
Aduc ficateii dupa care saliva nashul in seara asta , cand ii povesteam lui Sun si niste vin si poate tuica...sa vad ce mai gasesc...
Zici ca am luat razna....
Ca in melodia alaora de la HI-Q !
DAR ASA E FRUMOS!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
DJ, ia baga ...fara numarrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andreea_trend spune:
Ba io mi-o luai prima
Auzi Cocoroacă Zgubilitică... faci misto de clanu Maimutz... ia vezi.. ca si tu faci parte din el
Te spun io lu mami sa mai puna biciul ala si pe tine... nu numai pe noi...
georgi75 spune:
Sunteti de groazaaaa....
{red]Trendulici, vezi ca-mi furasi stilul de dans...Plagiatoareoooo. Parca ma invitasei la dans.Mai e valabila invitatia dupa ce vazusi maimuta?
Danezo io am bronz mama nu argint. da un zaibar.Ca daca e de la Andreas sigur e bun.Si-asa Krelia[/red] se face ca nu aude...Soarbe ea toate lacrimile lu Ovidiu ala...
Avem si POZE