Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Hello Ladies!
'Aidetz la o cafea mai tarzie asa...
Raport scurt: Irina urca singura scarile de la tobogan!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
O intrebare de 1000 de puncte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Witchie

Hello Ladies!
'Aidetz la o cafea mai tarzie asa...
Raport scurt: Irina urca singura scarile de la tobogan!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
O intrebare de 1000 de puncte

Wow, bravo Irina, esti tare.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mama ce activitate slaba pe aici.

Oana, ia pune tu absente nemotivate ca nu mai merge.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

MihaT, in primul rand condoleante. Si eu am pierdut-o pe bunica anul trecut si stiu cum te simti.
In legatura cu Mastoza fibrochistica si eu am fost diagnosticata tot asa acum cativa ani. M-am stresat f tare, au fost cateva luni grele, pana m-am obisnuit cu ideea, am consultat o garmada de doctori (ginecolog, endocrinolog si oncolog), am urmat cateva serii de tratamente cu Mastodynon (fara nici o imbunatatire), dupa care am reusit sa ma programez la un sanolog (asta e o specialitate care nu exista in Romania,pe mine m-a vazut n medic francez). M-a asigurat ca e de la o dereglare hormonala, mi-a dat un tratament cu Dostinex (parca). Eu am facut o prima serie, dupa care treebuia sa fac analize, dar am renuntat deoarece m-am hotarat sa fac un copil, trebuia sa astept 6 luni de la incheierea tratamentului si am vrut sa nu ma mai stresez cu asta. Asa ca acuma am un copil, sanii mi s-au "inmuiat" ingrozitor, dar spre rusinea mea nu mi-am mai facut nici un cointrol. Pare in regula dupa cum ma simt.
Am scris mai mult pentru suport, sa vezi ca au mai trecut si altii prin asta. Totul o sa fie bine, o sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

buna fetelor , nu pot scrie mult ca ma duc la examenul de conducere va rog sa va rugati la Dumnezeu si pt. mine .
Va pup si daca il iau am sa scriu daca nu probabil nu o sa mai scriu .
Va pup , papapa

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Catiflo, am incercat o cautare pe google-Romania dupa Pentavite, dar n-am gasit nimic din pacate. M-ar fi interesat si pe mine (pt Matei) o cura de vitamine, dar numai daca e un produs naturist.
Oana_cretu, multumim! Si mie imi plac pozee cu papadiile! L-am invatat sa le rupa/scuture si se amuza sa vada pufii zburand. :) Din poze, Seb nu pare trautamatizat, asa cum ti-au zis pediatrii. Dimpotriva, am vazut un copil normal, f vesel si dulce!
Kris, frumoasa Bia cu tataie.
MihaT, am vazut si pozele voastre. Frumoasa fata, frumoase toaletele!
Wow, Crinuta! Numai 40.000 lei un body? Pai asta chiar e chilipir!
Apropo, va intreb de curiozitate: a cumparat cineva hainute aduse de sotul lui Sara? Cum vi se par comprativ cu cele din Ro?

Bravo pt Irinuca a lui Anda! Am "cochetat" si noi cu scarile de la topogan, dar am concluzionat ca sunt cam...alunecoase!

Fetele, nu stiu ce sa ma fac cu Matei caci nu vrea sa tina pe cap nimic ca sa-l apere de soare: nici batic/bandana, nici sepcuta. Le apuca intr-o fractiune de secunde cu mana si le da jos. Ce ma fac cu el la vara cand vin caldurile toride?
Si inca ceva pt care imi fac oarece griji. Va rog nu radeti, dar mie mi se par unghiile de la picioarele lui Matei prea incretite (cam cum au batranii) si parca prea tari! La puii vostri cum sunt? Drepte, usor de taiat?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Hai sa semnam si noi condica, pe cea lunara, ce la cea zilnica nu mai apucam.. De citit v-am citit, uram sanatate puiutilor bolnaviori si la fel si mamicilor.

Noi ne luptam cu dintisorii sau mai bine spus cu gingiile. Cred ca suntem ultimii la capitolul dintisori: DOAR DOI!!!. Ii sunt umflate gingiile in mai multe locuri, la unele simt coltisorii pe dedesubt, insa de iesit nimic, doar fire albe mie de la atata trezit noaptea. In rest, Mihai e innebunit dupa masini (la fiecare masina pe langa care trecem trebuie sa ii spun marca, altfel mi-o arata de 100 de ori!!) si avioane, stie sa arate ca are 1 an, arata toate partile corpului (defapt astea le stie de cateva luni bune), isi stie pe nume personajele din desene animate lipite pe pereti (seara le zicem noapte buna la fiecare in parte si de mai multe ori, pana ma satur eu), ne imita cand tusim, ii plac copiii, si nisipul (din care gusta sistematic), danseaza dand din cap si fundulet, ii place sa se dea pe topogan, dar numai stand pe spate... si multe altele, toate normale la varsta asta de altfel

Am citit cu mult interes postarile voastre ref. la cresa si colectivitate, pentru ca si noi intentionam sa-l ducem pe Mihai si asta cel tarziu din toamna. Amaya, imi pare rau ca aventura lui Andrei a fost asa scurta, parearea mea e ca nu ar trebui totusi sa renunti. In Cluj la cresele de stat nu mai sunt locuri pana la toamna, iar cele particulare, care primesc prichindei sub 2 ani, sunt destul de departe si cam scumpe (4-5 mil/luna, si nu primesti banii inapoi daca copilul se imbolnaveste).

V-am vazut pozele tuturor, dar nu va nominalizez pe fiecare ca poate uit pe careva si iese cu suparare. Sunt scumpi cu totii, care mai de care.

Pupici,

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Fetelor nu am exagerat niciodata cu starlizatul, dar acum cand o tot vad ca are probleme cu burtica, ma gandesc daca nu cumva e vina mea....

MihaT condoleante pt cele 2 pierderi, am vazut/o pe micuta Alexia in poze....e o scumpa, o adevarata domnisoara.

Catiflo nisipul de acolo cred si eu ca e tratat, dar cel ce aici....doar cu excremente de pisici si caini....

Crinuta 40$ e foarte putin, sa vezi aici cat costa......incep sa fac economii de acum pt la anul...

Felicitari irinuca!!!!!!!

Bafta multa Alina noi iti tinem pumnii

Liviana nici mie nu/mi plac unghiile de la picioruse, sunt moi si subtiri si daca au crescut mai lungi de 1 mm paraca se indoaie in jos.....dar cresc asa de greu.... referitor la pusul pe cap....si eu am avut probleme asta iarna cu pirsicuta, caci nu era invatata....dar i/am tot pus cate ceva si atata o admiram si o laudam.....ca acum daca gaseste o caciulita si/o pune pe cap singura si vine sa/mi arate (are 3 pe care le prefera sunt groase si usor de pus pe cap)....
Liviana superb tabloul cu flori presate, se vede ca ai talent...

Kris am vazut ca v/a priit iesirea, Bianca era in elementul ei printre puisori....

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Acum despre noi.....
coprocultura a iesit negativa, dar pt ca a avut mucus cu sange, pediatra mi/a spus sa o repet maine, scaunele incep sa se lege, dar tot pe regim suntem. azi ii dau si mar copt!

muci are la greu, dar nu din aia care pot fi scosi....ci cei care se duc pe perete si ii inghite....si se sufoca si plange si cand vede picaturile.... e tottimpul nervoasa si iar a inceput sa se tranteasca pe jos si chiar sa ne loveasca (noi nu o batem.....nu stiu unde a vazut ea...)

medicamente ii dau o groaza.....mi/e o mila de ea.....aproape tot timpul are ceva de luat.....noroc de seringa de la nurofen...o pacalesc ii zic ca/i dau suc....

kris cand am timp o sa/ti scriu un pasaj din dr Spock, ca sa te linistesti.

pupici, acum sa invat ceva ca examenul bate la usa si eu....nici macar ... copiute nu am facut.....

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Alina, tinem pumnii sa fie bine de data asta!
Anda, felicitari Irinei! Noi nu reusim inca, mi se par prea distantate treptele pt. piciorusele lor.

Liviana, nici mie nu-mi plac unghiutele de la picioare, ale lui Mihai sunt subtiri si casante si abia le tai. Pediatra zice ca e normal, ca multi bebelusi/copii mici le au asa si ca in timp vor capata forma normala.

Ca tot mi-am amintit :) Bubu, si "cucul" nostru e mic

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput