Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
ixxi spune:
pai asa va laudati voi cu "cuci" mici?
Beatrice si
piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
oana cretu spune:
Waw, bravo Irina! Si Seb incearca sa se suie, dar imi este frica mie sa il las, mi se pare inca mic. Gresesc, Anda?
Crinuta, inca nu pun absente ca vad ca incep sa apara.![]()
Daniela, vroiam sa te intreb ce simptome sunt pt aceasta mastoza fibrochistica, daca nu te deranjeaza. Si tu nu ai de gand sa mai faci tratamentul?
Alina, tinem pumnii, bineinteles!
Liviana, bravo lui ca stie sa sufle papadiile! Ele au zis ca e traumatizat, caci cum se apropie o persoana straina de el pune boticul si incepe sa planga. Desi supa nici 5 minute se imprieteneste daca nu il bruscheaza acea persoana (in general copiii, ca ei l-au brucsat de multe ori). Si au facut legatura la problemele noastre...In fine, ma bucur ca il gasesti un copil vesel. Unghiile lui Seb eu nu le vad incretite, dar nici drepte.
Si da, sunt tari, fata de cele de la manute. Legat de palarioare si sepci, eu l-am obisnuit pe Seb in felul urmator, ca am vazut ca si el le arunca. Cand ii luam una noua i-o puneam si il trimiteam la oglinda sa se uite sa vada ce bine ii sta (stie sa se duca sa se admire in oglinda
), il vedeam ca ii place ce vede, face talente, rade, si ma apropiam si eu sa il laud ce frumos e. Si am facut cu mai multe asa, si vad ca a mers schema, acum tine orice pe cap.![]()
Mona, imi pare rau ca se chinuie asa cu dintisorii, off Doamne, mi se rupe sufletul. Dar il laud din toata inima pt cate stie el! Bravo Mihaita!!!!!!! M-a uimit cate stie, scumpul de el. Mona, sa sti ca ma bucur ca ai scris, sper sa o faci mai des, daca nu in fiecare zi, macar mai des.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

oana cretu spune:
Mona, am vazut pozele de aprilie, e un scump blondinul. Imi place cum fura el berea din frigider.![]()
Ixxi, offf, sanatate multa, sper sa se rezolve repede cu mucisorii si cu burtica. Stiu cum e cand nu poate sa respire, am trecut si noi prin asta cand a avut bronchiolita Seb cand avea 9 zile...si i-au facut masaje sa ii scoata mucisorii.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3

oana cretu spune:
Mona, vroiam sa te intreb in ce zona erati in pozele unde ati facut gratar si unde manca Mihai mici?
Ca e frumoc tare...
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3

amo2004 spune:
quote:Eu chiar m-am ingrijorat la un moment dat, asa ca o inteleg pe Oana (Bubu) si ma bucur ca a scris despre asta.
Originally posted by ixxi
pai asa va laudati voi cu "cuci" mici?
Beatrice sipiersicuta
Ma bucur ca piersicuta e mai bine si ca papa mancarica de regim. Sanatate multa si ti bafta la examene!
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
lbelciug spune:
Ixxi, Amo merci pt raspunsul referior la unghiute. Daca e normal sa nu fie drepte la varsta asta, atunci m-am linistit. oricum voi intreba pediatra cu prima ocazie. Cat priveste grosimea, la noi e invers: sunt tari si groase.
Ixxi, ai incercat Batista Bebelusului pt muci? Eu cred ca este eficienta si la cei ne-fluizi...
Oana, merci, o sa incerc sa-i pun in casa mai des palariuta. Sa vedem cum reactioneaza afara dupa... Imi spui si mie te rog cum se manifesta bronshiolita?
Cat priveste tabloul din flori presate, ce ziceti, ar fi un cadou bun pt soacra-mea de Sf C-tin si Elena?
Hehe, asta daca ma indur sa i-l dau! ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica
amo2004 spune:
Oana, acum am vazut mesajele tale. Multumesc pentru aprecieri la adresa lui Mihai. In pozele la gratar eram undeva aproape de Cluj - Somesu Rece - la o pensiune unde obisnuim noi sa mergem. In ceea ce priveste "cate" stie Mihai, tocmai spuneam ca face/stie lucruri obisnuite, pe care le fac toti la varsta asta.![]()
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
coraly spune:
Mai fetelor, lamuriti-ma si pe mine! Cum stabiliti voi ca are putulica mica?
O masurati? Sau cu ce o comparati?
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
danielai spune:
Oana, simptomele sunt ceva dureri in san (dar la mine nu erau prea mari), atunci cand e cate un nodul mai mare se simte la palpare, sanul are o consitenta tare.
Mai multi doctori mi-au zis ca sunt sanse mari sa se regleze cu o sarcina, ceea ce cred (sau sper) ca s-a si intamplat dupa cum simt acuma sanii (desi inainte erau mult-mult mai frumosi
). O sa-mi fac un control, sper sa fie bine.
In legatura cu Seb, asa sunt copii, cu personalitati diferite. Metoda incercata de cumnata mea cu succes in cele din urma pentru gradi: mers in fiecare zi cu copilul si stat cu el acolo, marit intervalul (5 min, 10 min pana la 30 min). Lasat singur numai in momentul in care a capatat incredere intr-una dintre educatoare. Daruit un ceas mare la copil si explicat ca atunci cand limba ajunge la ora cutare, mama vine si il ia. Trebuie multa rabdare cu astfel de copii pana se familiarizeaza cu lucruri sau oameni noi, dar nu sunt o raritate, eu zic ca 30% din copii sunt asa la o anumita varsta. Si atentie, copilul se poate schimba. Daca acuma e sociabil, peste jumatate de an poate deveni mai retras. Cunosc un baietel care era ff simpatic si prietenos si acuma nu mai vrea decat cu mama lui.
Liviana, am observat ca daca palarioara e cat mai lejera o suporta mai bine (deci eu una rar folosesc bandana care se leaga strans, merg pe palarie cat mai usoara, astfel incat sa uite de ea). In plus, sa stii ca daca am insistat sa poarte palaria si nu a facut-o am mutat-o la umbra sau chiar am plecat acasa.
danielai spune:
Ixxi, ce a zis doc de rez negativ? Sunt curioasa noua cum ne iese, maine e gata. Unde l-ati facut? Noi la Medicover. Sa stii ca noua ne-a zis sa repetam dupa 10 zile daca iese negativ.
Sanatate multa!