Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Fetelor, semnez si eu scurt condica pe azi, ca cine stie daca mai apuc. Bianca e bine, asa ca sintem mai mult pe afara, doar la nani intram in casa! E si o vreme superba, asa ca profitam pina nu vin caldurile! Dupamasa mergem sa facem rezervarile pentru concediu si sa vizitam o gradinita. Vrem sa o dam pe Bia din octombrie jumatate de zi, doar ca sa aibe putin contact cu alti copii. Insa dupa ce am citit discutiile voatre despre colectivitate nu mai sint asa convinsa.......

Flavia si Bianca

Bia veselia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Am mai trecut si noi pe aici dupa o perioada mai aglomerata si cu treaba si cu ultimele zile petrecute intr-o mica vacanta.

Amaya apropo de comunitate, noi ne-am plimbat prin spital si am luat o viroza cam nashpa, dar din pacate a trebuit sa luam si antibiotice pentru ca a facut febra vreo 3 zile iar dupa prima zi de antibiotic i-a trecut. A ramas insa cu mucisori care au tot presistat cu mic intreruperi pana zilele trecute. Si la Victor era tot primul rosu in gat. Lunea trecuta am fost la orl-ist care mi-a spus ca "plimbarea" prin spital a echivalat cu intrarea in comunitate. Si parea si el cam nemultumit de asta.... Multa sanatate!!!

Patricia Multa sanatate Rebecai!!!

Ixxi si voua multa sanatae!! Sieu il pacaleam cu seringutza si ii spun ca e bomboana.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

liviana nu am incercat batista bebelusului, caci nu are rost, mucisorii nu ajung in nas ca sa poata fii scosi, ii inghite direct. eu am sinuzita si stiu cum e sa ai muci si sa nu/i poti sufla...asa ca mi/am spus ca nu are rost sa traumatizez copilul degeaba ( ca de stat sa nu crezi tu ca sta precum copilul din reclama.....nu....urla si da din picioare de zici ca o tai......)

amo istet tare mihai

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

daniela eu i/am facut coprocultura la v babes. pediatra mi/a spus ca nu are cum sa fie rez ngativ daca ea prezenta sange in scaun, asa ca o sa o repetam

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Maaaiii, dar ce-ati mai scris...am si uitat ce vroiam sa spun...

In primul rand m-a amuzat discutia despre "cuci"... hi, hi, hi ...
Coraly, nu i-am masurat-o , insa in comparatie cu altele de aceeasi varsta mi se pare micuta...stiu ca nu e relevanta comparatia, dar a fost o constatare de-a mea.

Amo, n-are rost sa ne facem griji acum din cauza asta...o sa creasca si "cucu"! Am vazut si pozele voastre, Mihai e dulce foc cand fura berea din frigider si e haios cu ochelarii de soare!

Kris, am vazut-o pe Bia, e dulce foc cu bunicii!

Ixxi, eu zic ca e eficienta pompita aia minune pt. muci care stau mai mult in gat, adica ii trage si de acolo, la Vlad a avut efect! Nu strica sa incerci!

Daniela, e bine sa mergi la control, pt. linistitea ta!

Alina, bafta la examen! Si te rog sa mai scrii!

Liviana, e super cadoul pt. soacra, mai ales daca si merita! Iti faci tu altul, ca te pricepi!

Crinuta, chiar ca sunt ieftine hainutele si jucariile acolo...nu se compara cu Ro...asta e, noi nu avem ce face...Iar iti scoate Rayan peri albi??

Anda, bravo pt. Irinuca! Si Vlad mai urca, dar in 4 labe sau mai noi pe tobogan direct...Dar daca il tin de o manuta, urca si el treptele, mai ales la bloc

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Legat de clatitul cu dusul in cap, la noi tine faza cu jucaria, i-o arata tati si el se uita in sus, apoi eu il tin de barbita, sa nu miste din cap si il limpezesc fara sa vina apa pe ochisori si sta cuminte asa.

Iar legat de sepcuta/bandana, si Vlad si-o mai da jos, dar il las asa cateva secunde, apoi i-o pun iar si ii atrag atentia cu ceva, ca altfel duce mana si si-o da jos iar. Iar daca se joaca uita ca are ceva pe cap

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Ixxi, nu vreau sa te sperii, dar singele cu mucus poate fi si de la vreo alergie intoleranta alimentara care a iritat mucoasa intestinala. cel putzin asa mai zic medicii pe aici...

sanatate copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ok, fetele, voi incerca si cu palarioara care e intr-adevar mai larguta decat sepcuta (dar si cade mai repede cu toata ata de sub barbie).
Ixxi, noi am cumparat de cateva zile batista bebelusului si intr-adevar copilul se sperie un pic de zgomotul aspiratorului. Tati trebuie sa-l tina si de manute ca sa nu dea cu ele pe la nas. Avand in vedere ca povestea tine cateva secunde, eu zic ca nu e traumatizant. Daca tu zici ca mucii nu curg pe nasuc, atunci intr-adevar pompa n-ar fi utila. Ai incercat sa-i dai Fluimucil? Asta e un praf care ajuta la fluidizarea mucozitatilor si face respiratia mai facila. Parca si Amaya zicea ca l-a folosit?
Bubu,

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Magga, si mie mi-a atras atentia descrierea lui Ixxi. Si eu stiam ca astea pot fi manifestari de alergie alimentara.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ah ce ma bucur cand vad atatea mesaje scrise.
Vezi Oana, cum am spus de absente au inceput sa curga mesajele.

Da fetelor, si nu doar la body-uri sunt preturi mici, si la haine pt mine, gasesc niste reduceri de iau o fusta la 20$ in loc de 80$, si daca esti pe faza iti iei haine faine la preturi mici.

Fetelor, Rayan si-a scos ieri pantalonii si pampersul si apoi a incercat sa isi puna pantalonii la loc, fara pampers, iar eu nu am observat ca nu are pampersul si l-am ajutat sa isi traga pantalonii, iar cand m-am dus in hol si am vazut pampersul pe jos ( era curat, abia il schimbasem)sa-mi pice fata. Am ras amandoi si asta a fost.

Acum face poze cu telefonul mobil. Vai de bateria mea.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput