Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

of of of ce de-a racituri pe aici... pupici si sa se faca bine cit mai repede. gabi e ok, ieri am iesit afara in parc pentru vreo ora, l-am incotosmanat bine cu geaca si caciula, doar minutele neprotejate, la intoarcere a gasit o punga cu mere si a furat unul, pina sa-mi dau seama deja rontaise vreun sfert (vedeti foto in albumul de mai). dimineata la 4:45 a vrut laptele si a dormit pina la 8, iar inainte de 11 a inceput sa puna o pernuta pe jos si sa se culce pe ea, asa ca am inteles ca ii e somn. i-am dat lapte cu cereale si a adormit in secunda in care l-a terminat.
cory, a inceput numaratoarea inversa pt mutat, peste 10 zile luam cheile, am cumparat doar lustre ca vechii proprietari vor sa si le ia pe ale lor si le vor pune pe ale noastre in loc.
am primit o felicitare de la fi-miu de mother's day care e azi, niste pete de vopsea roz pe o hirtie violeta, iar in interior o fotografie de-a lui pictind
oana, nu ma avem bebelushi sint copii mari acum si fac numai pozne.
crinuta, tu cind ii faci dus lui rayan pui si apa in cada? ii faci in cada mare presupun. eu sint putin ingrijorata ca in casa noua nu avem decit 2 dusuri si un spa destul de mare si adinc, dar nu are fundul plat asa ca nu stiu cum ii voi pune cadita inauntru, sotu zice ca tre sa intru si eu cu el ca altfel nu ajung sa-l spal. ce haios doarme rayan in scaun
eu nu-mi fac griji prea multe daca nu maninca, pina la urma recupereaza el, doar are niste falcutze.... am citit undeva ca daca sinteti ingrijorate in privinta mincarii sa faceti o lista cu ce maninca puishorul timp de o saptamina si probabil veti vedea ca per ansamblu e ok.
pupici, ma duc sa pregatesc ceva pt masa de prinz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Liviana - foarte frumos tabloul.
OanaCretu, Florina, Crinuta, Flavia - am vazut ultimele poze dn albumele voastre

Mi-am terminat cafeaua, ouiul meu doarme, ma apuc sa calc rufe si pe urma mergem in par ca e tare frumos. Pupici!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Buna fetelor!!!
Eu nu am mai scris de mult, am avut unele probleme:a murit bunica sotului meu ,a murit bunicul meu ,care eu tineam mult de tot la el, si eu am probleme de sanatate.Dar de citit am mai citit si am vazut si pozele.Ce mari au crescut copilasi vostri si ce frumosi sunt.
Despre Alexia ce sa va spun,a mai crescut si ea, are 82 de cm si 9600kg ,a inceput sa mananca bine ,mai face si la olita din cand in cand,mai face si pozne ca orice copil dar totusi este un copil cuminte,doarme de la 10-10 jum.seara pana la 10 a doua zi.Ziua doarme o data pe zi 2-3 ore,deci de ea nu ma plang.Eu acum merg mai rar pe la DR. si sper sa am timp sa scriu si eu mai des.
Multumesc fetelor care au intrebat de Alexia. Am sa va pun si poze cu Alexia dar mai tarziu ca acum iesim afara ,ca-i prea frumos afara.

Pupici de la Alexia pentru pui vostri si de la mine pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Hello.
SCriu si eu 2 rinduri pe fuga sa nu ma dati disparuta, am citit in graba si nu tot, asa ca voi raspunde cite putin.
ieri nu am intrat deloc pt ca am avut multa treba, am facut niste reamenajari si am avut de munca pina tirziu in noapte...

Liviana, superbe pozele si superb tabloul!! am si eu 2 vechi, dar facute de altcineva si mi-s tare dragi!! ideea ta e minunata!!Intr-o vreme presam si eu toate florile si chiar am facut citeva tablouase dar s-au sticat.
Imi pare rau ca am vazut tarziu emailul...banuiesc ca nu mai este de actualitate...daca da, unde se mai poate face ceva??

Flavia, asa e cu soacrele. A mea sta la 1 km de mine dar intr-o perioada ne-am vazut extrem de rar, asta pentru ca m-a deranjat si am tinut=o la distanta. Acum, de dragul fetei, vad ca face eforturi mari sa se comporte frumos, ceea ce apreciez si i-am dat sansa sa se comporte ca o bunica. Este topita dupa ea si cred ca a ajuns si ea la concluzia ca nu are rost sa ma tot calce pe nervi. sa vedem cit o va tine.

Bubu, felicitari pentru dintisor!

Reb nu a mai facut febra si merge din ce in ce mai bine, prinde curaj chiar si afara si nu prea mai cade.

Crinuta, ti-am vazut si tie pozele. FRumoase jucariile! ne e dor de voi.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, va multumesc la toate pt ca ati vizionat pozele noastre si ma bucur taaaaare mult ca v-a placut tabloul! Am "bibilit" eu vreo 2 ore la el, dar cred ca s-a meritat efortul.
Oana, am slabit cand am tinut regimul de 13 zile (adica acum o luna), insa acum deja am re-pus cateva kg la loc. Merci pt complimentul cu Matei. Si eu va vizionez pozele, insa n-am timp intotdeauna sa scriu impresiile. Imi amintesc in mod special de una in care Seb adormise incaltat cu piciorele pe capul lui tati, iar eu am fost taaare mirata. Matei face scandal si se framanta mereu cand e vorba sa-l adormim. Nu a adormit niciodata singur (adica neleganat) si niciodata instantaneu cum cred ca a fost in cazul lui Seb. Dar, lasa, important e sa se faca mari, nu?
Crinuta, sa stii ca acum imi fac si eu griji pt Matei, apropo de intrat in apa marii. Peste 4 sapt vom pleca in Grecia la mare si am emotii pt cum va reactiona Matei la atat de multa apa.
Apropo de apa, inca mai plange la baie, desi nu asa des. Ideea e ca nu-i place limpezit cu dusul, dar cum sa-l clatesc altfel daca el sta numai in picioare in cada? I-am ferit si ochii ca sa nu-i intre in apa, insa tot plange...

MihaT, condoleante pt cele 2 pierderi. Stiu cum e, deci te inteleg. Tu de ce zici ca ai probl de sanatate? Ce te doare? Sper ca e doar ceva temporar si iti doresc multa sanatate!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica

Mergi la inceput

Patricia, ma bucur ca ti-a placut si tie tabloul! Intr-adevar a fost o incantare sa-l fac, si cu toata oboseala, activitatea asta m-a destins tare mult. Am noroc ca lucrez in apropiere de Cismigiu si cateodata cand ies in pauza, trag o fuga pana acolo si mai culeg cateva floricele. Daca te referi la emailul pt Andrei, vezi ca in artocolul din ziar scria si contul unde se pot dona banii. Multumesc pt solidaritate!

De Florii si de Pasti
Gradina Botanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Miha, sanatate!

Liviana, foarte dragut tabloul! Imi explici, te rog, cum se face? Asa pe scurt

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara!
Si noi am fost dupa-masa in parc, a fost tare frumos, dimineata eu am fost iar la sala si copilu' in parc cu bunicii. Apoi la pranz am dormit cu totii, spre uimirea mea Vlad a dormit 4 ore!!!

MihaT, ma bucur ca ai scris si tu!

Catiflo, l-am vazut pe rontaila la mere!

Flavia, sanatate Biencutei!

Sanatate multa si celorlalti pitici bolnaviori!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Liviana,Coraly, va multumesc mult !!!
De durut nu ma durut nimic,numai ca am descoperit la axila un ganglion.Am fost la DR. si am fost diagnosticata cu MASTOZA FIBROCHISTICA.Am urmat un tratament si acum trebuie sa merg la control sa vad cum mai este.Dar numai gandul ca am ceva la san ma terminat psihic.Dar sper sa fie bine

Mergi la inceput

Buna seara la mamici,
astazi am fost cu Matei si sotul in parcul Titan unde ne-am intalnit cu Tomasa, Tudor si taticul lui. Plimbarea a fost tare placuta, iar puii nostri s-au distrat in diferite leganutze. Am facut si cateva poze , dar din pacate pe Tudor nu l-am "prins".

Coraly, pe scurt: se culeg florile cand sunt in momentul lor dr glorie, se preseaza imediat (inainte de a se ofili) si dupacateva zile se lipesc pe un carton/coala in forma dorita cu un lipici mai rezistent. Daca ai intrebari, le astept si incerc sa-ti raspund.

De Florii si de Pasti
Gradina Botanica

Mergi la inceput